אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. טל. Member

כולנו שטופי מוח שמונעים מזעם.
    וכשאני אומר כולנו אני מתכוון מאחרון האנשים ברחוב, דרך התקשורת והאקדמיה, ועד נשיא בית המשפט העליון.

ובשיטה פוליטית שהיא בעצם אנרכיסטית כמו שיש פה, קשה מאוד שלא להיות שטוף מוח מונע מזעם.

ביום שהשיטה תשתנה לכזו שבוחרים הנהגה בבחירות דמוקרטיות מלאות שוויוניות וחשאיות, ואחרי שהיא נבחרת ומצליחה לייצר לעצמה קואליציה וממשלה - פשוט נותנים לה לעבוד לתקופה תחומה ומוגבלת וידועה מראש, ואי אפשר להפיל את הממשלה הזו. ואי אפשר לבטל את החלטותיה,

ואפשר לבקר כולל ביקורת משפטית ותקשורתית, אבל ביקורת עניינית, לשם ביקורת ו/או נסיונות שכנוע. לא לשם מניעה מהממשלה למשול או לשם ניסיון הפלת ממשלה שממילא לא אפשריות מלכתחילה,
    -אז אנשים פה לא יחיו את כל חייהם במערכת בחירות אחת ארוכה. ולא ייטו לאנרכיזם ולא לזעם.
    וגם לא יהיו שטופי מוח.

2. TheQatariAgent Member

איש יקר שאני אגב בעד טיהור אתני מלא (כמוך).
    איך התזה שלך מסתדרת עם זה שאתה בעד טיהור אתני מלא ?
    אתה רוצה הכל לאבי דאבי... זה לא יקרה אחינו.

3. טל. Member

התזה שלי מסתדרת בצורה כזאת:
    מי שבא לפתור דברים - מהר מאוד יבין שבכנות בכל הקשור לאוכלוסיות מסביבנו: יש רק דרך אחת לפתור אותם.

הבעיה שלנו היא שהשיטה הנוכחית במדינת ישראל עוסקת בהכל חוץ מב-׳׳לפתור דברים׳׳.

אנשים/מנהיגים פה שאין להם שום הצעה ושום פיתרון לשום דבר, ממשיכים להתמודד וממשיכים להיבחר לכנסת שוב ושוב ושוב, רק כשהם מונעים על ידי זעם ושלהוב ההמון.
    תשאל אותם: מה אתה מציע, מה הפיתרון שלך, בהתחשב בתנאים הטכניים והתנאים העובדתיים הנתונים: -מיד הם שותקים כמו דג. וחוזרים לזעם ולהתססה, שזה בעצם כל מה שיש להם למכור…
    ובהינתן מציאות שבה אין פתרונות לכלום ולא מציעים פתרונות לכלום, -ברור שתיאטרליות ודמגוגיה ויכולת רטורית (ריקה. של רטוריקה לשם רטוריקה) ימשלו בכיפה. כי מה עוד נותר?

ברגע שנעבור לשיטה של משילות, לשיטה שבה נבחרת הנהגה בבחירות דמוקרטיות מלאות שוויוניות וחשאיות - ונותנים לזוכה למשול, נותנים לו לעבוד, נותנים לו את המפתחות, ואומרים לו יש לך 4 שנים לתת תוצאות, תתחיל לזוז, -אז כל השיח וכל המדינה תתיישר לנתיב של ביצוע. של תפוקה.
    ננטוש את הזעם ואת ההתססה סתם לשם זעם והתססה, ונעבור לנתיב של תוצאות ופתרונות. לבעיות הנתונות.
    הנהגה קיבלה את המפתחות יש לה 4 שנים לתת תפוקה ולהוכיח ביצוע ופתירת בעיות שלשמם היא נבחרה מלכתחילה. אין אליבי אין אף אחד שיכול לתקוע לה מקלות בגלגלים אין כלום. קיבלה צ׳ק, קיבלה את מלוא הסמכות והזמן, וכעת עליה לספק קבלות.

ברגע שנעבר לשיטה כזו, של חתירה של יעדים, של מתן פתרונות לבעיות, ולא סתם זעם ודמגוגיה בגרוש, -מהר מאוד נגיע לפיתרון המתבקש לכל האוכלוסיות של הנאצים דוברי הערבית שמסביבנו.
    מהר מאוד תאמין לי.
    לא רק הייתי אומר ששעון החול התהפך וזה רק שאלה של זמן, אלא למעלה מכך - מהר מאוד נגיע לפיתרון הזה.

4. VAR Member

למקרה שעוד לא הבנת, לא נעבור לשיטה כזאת בגלל שהם לא מעוניינים בפתרון שאתה חותר אליו. הם מעדיפים להתאסלם מאשר להרוג את זה שקם להרגך.

5. טל. Member

מסכים עם המשפט הזה שלך. אני גם מודע לכך שהם מודעים לכך. הם לא טיפשים.
    כאן אתה טועה. -הם לא מעדיפים להתאסלם.
    הם מעדיפים לעלות על מטוס.

ועל מטוס הם גם יעלו.

————————————————-
    פעם חשבתי ששורש כל צמיחה אפשרית הוא להפריד את הדת מהמדינה.
    היום אני מבין ששורש כל צמיחה אפשרית הוא להפריד את הקפלניסטים מהמדינה.

Volare או-הו
    ננופף להם לשלום.

6. italiano Member

אם היה להם ביקוש בחו"ל הם כבר מזמן לא היו פה. זאת בדיוק הבעיה. בסוף מדובר באנשים בינוניים שעושים הרבה רעש.
    חלק מהם ברחו בתחילת המלחמה וחזרו עם זנב בין הרגליים כשנגמר הכסף.

צריך לדחוף אותם יחד עם העזתים לאיזה סומלילנד חארטה כלשהי. שיהנו ביחד.

7. Lebron Member

איך מדינה קטנה הורגת לבדה מאות מיליונים? בוא תשכיל אותנו.

ה"פיתרון" שלכם יוביל לחורבן ודאי של העם יהודי. ודאי. כל אדם שלא מכיר במגבלות הכוח הוא אדם הוזה שטוב מאוד שלא מקבל החלטות.
    ועוד לגאון ששואף ל"פיתרון" הזה יש את החוצפה לקרוא לאחרים הימלריסטים.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/25 ב- 19:47
  8. SerieA Il Capitano

אתה יודע כמה ישראלים יש בקליפורניה ובאוסטין? על מה אתה מדבר בכלל?

זה מדהים כמה לא למדתם כלום ממדינות שאזרחים משכילים ומשלמי מיסים ברחו מהן.

9. italiano Member

מה קשור?זה חדש שיש מיליוני יהודים שחיים ברחבי העולם?בטח לפני ביבי לא היו כאלה.

תמיד יהיו אנשים שיעזבו בגלל סיבות כאלה ואחרות. וגם כאלה שיחזרו או יעלו ארצה.
    מי שעוזב בגלל עניינים פוליטיים הוא פסיכופט מטומטם וזה בעיה שלו. שיטעם קצת אנטישמיות בחו"ל ואז אולי יכנס לפרופורציה.

ספציפית הקפלניסטים הקיצוניים - הם ברובם אנשים בינוניים ואף מדינה זרה לא מחכה להם עם שטיח אדום. בגלל זה הם תקועים כאן ומטרללים מדינה שלמה.
    רובם בכלל זקנים. נחכה שהטבע יעשה את שלו.

10. DRORIKO Member

מאז ה-7 באוקטובר יאיר גולן מפיץ איזה שקר על זה שהוא היה זה שהתריע בשער ושחבל לא הקשיבו לו. כמה השקר הזה תפס? שאפילו אחד מהכותבים פה השתמש בזה כדי להגן עליו. אז כמובן שזה קשקוש מקושקש. יאיר גולן היה בקונספציה כמו כולם

https://x.com/jdhalevi/status/1925606272415482022?s=46

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד יפה לראות איך מכונת הרעל פועלת.

12. טל. Member

המצב הוא ששטח המחלוקת עליו מבוססת המדינה היהודית היחידה בעולם,
    והמדינה הערבית ה-21 שרוצים להקים לעם המפוברק הפלסטינאי,
    זה שטח בגודל של ניו ג׳רזי שחצי ממנו זה מדבר צחיח.
    והשטח הזה מאוכלס בשני עמים של מיליוני בני-אדם (גם אנחנו וגם הם) שהם קנאים וחמושים ומתרבים כמו ארנבות.

אגב השטח שרוצים להקים עליו את המדינה הערבית ה 21 שאין שום הבדל בינה לבין המון מדינות ערביות מוסלמיות סוניות מסביב, כולל אחת מעבר לנהר הירדן שתאמין או לא, גם שם יש רוב דמוגרפי של ערבים שמפורקים/קוראים לעצמם פלסטינים - השטח המבוקש הוא שרשרת הרים בלב המדינה היהודית השניה. בלב הארץ הפצ-ומת בגודל של ניו ג׳רזי שחצי ממנה זה מדבר.

כל זה עובדה א׳.

עובדה ב׳: המצב הוא שלא משנה כמה ולאן תיסוג כדי להקים את המדינה הערבית ה 21 הנ׳׳ל תמיד יהיו ערבים שזה לא מספיק להם. שרוצים לזרוק אותך לים.
    ותמיד יהיו אירן וקטאר וטורקיה שיממנו ויסבסדו ויחפשו אותם.
    ותמיד יהיו מצריים וסוריה ולך תדע מי עוד, שינצלו הפסד שלך במערכה מולם, כדי להצטרף ולהנחית עליך מכת מוות.
    ותמיד יהיו ערבים אחרים שחיים מה בשכנות לערבים ההם שלא מספיק להם כלום ורוצים לזרוק אותך לים כי כך ציווה הנביא מוחמד בספר הזה שאתה מסרב לקרוא ולהכיר בקיומו,
    ערבים אחרים, ערבים שדווקא הספיקה להם הנסיגה הישראלית. הם לא רוצים יותר להילחם.
    אבל הם שותקים כשהשכנים שלהם כן נלחמים. וכן חופרים מנהרות. וכן מייצרים מעבדות נפץ. וכן אוגרים טילים.
    השכנים שלהם. ממש מעבר לרחוב. או הדלת מעבר למסדרון בבניין. באותה קומה.
    הם מתנגדים להם. מתנגדים למעשיהם.
    אבל לא. וקפים אצבע בעניין.
    פשוט סוגרים את התריס ומביטים הצידה.

עובדה ג׳: הכוחות והכלים והמאמצים הדרושים כדי למוטט לך קווי הגנה ולעשות לך יום באושוויץ, בתוך שעתיים וחצי, זה טוסטוסים וטנדרים ומוצנחים ממונעים ורחפנים מעלי אקספרס. בגיבויי של יכולות מנהור תוצרת בית, ומימון פיננסי תוצרת בית, ומערכות קשר תוצרת בית, ורקטות תוצרת בית, ומערכת גיוס המונים תוצרת בית.
    כבר לא צריך מיגים וטנקים ומסוקים ואוניות קרב.
    ודוק. לא רק זה שבמתקפת פתע הכלים הפרימיטיביים האלו ממוטטים לך קווי הגנה וחוטפים לך משפחות ומשמידים לך אוכלוסיות ויישובים וחבלי ארץ שלמים (אפילו בקו הגבול הכי קל להגנה, וקצר וישר ודליל מבחינת אוכלוסין), אלא גם אח׳׳כ׳ כשאתה בא להילחם בחזרה עם התקפה יזומה שלך, בשטח האוייב שכעת מצוי בהגנה, אתה מתקשה מול הכלים הפרימיטיביים הללו.
    וכל זה לאור צווחות ההמון הערבי והמוסלמי ברחבי העולם כולו. שמצדיק טבח ופוגרום ביהודים. כשאתה יודע שהאו״ם הוא שונא ישראל מובהק, ושהמפלגה הדמוקרטית בארה׳׳בֿ (גדולת ידידותינו בעולם) מאוהבת במוסלמים ובמדינות מוסלמיות. והמפלגה הרפובליקאית בארה׳׳ב מאוהבת בכסף של מדינות מוסלמיות.
    ועל שאר הממשלים בשאר העולם המערבי מצחיק ועצוב בכלל לדבר.
    —————————————————————————-

עכשיו אני רוצה שתקרא הכל. את כל העובדות הבלתי מעורערות שכתבתי.
    ואז תכתוב לי פה, שחור על גבי לבן. מילה במילה כפי שאני מכתיב לך כאן:
    ״קראתי הכל. אני מודע לכך שאין לי פיתרון לכלום, ואין לי הצעה כלשהיא לשום דבר משלל הבעיות הרשומות והמסכת העובדתית המדוייקת שצויינה לעיל. ואני מבין שזה למעשה הפיתרון היחיד. ואני פשוט לא מבין כיצד ניתן להוציא אותו לפועל״

ואחרי שתכתוב לי את זה ככה, בנוסח הזה. אתה ולא אחר. פה כאן, שחור על גבי לבן,
    -אז אני אסביר לך איך ומה לדעתי אפשר לעשות.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 7, אורחים: 30)

1. טל.
  2. VAR
  3. RubberSoul
  4. YYY
  5. LFC-Gerrard1