חימוש המיליציות זו תוכנית של שב"כ. אם זה לא יעבוד, נאשים את רונן בר. ואחרי הפיגוע של ליברמן פחות סיכוי שזה יעבוד. העזתים לא צריכים לדעת מי עומד מאחורי המיליציות.
@טל. אמר לפני כמה חודשים את הדבר הכי מדוייק שיש. יחסים אמיתיים הם לא יחסים שמתחת לשולחן. אם אל שבאב האלה מפחדים שיחשפו את הקשר שלהם לישראל אז אולי הם לא כאלה פרטנרים טובים. אני לא אומר בהכרח שזה רעיון רע, אבל השאלה כמה כח יהיה לחמולות האלה, כמה חמולות כאלה יהיו והכי חשוב מה תהיה מידת האחיזה של צה״ל ברצועה. יש הרבה שאלות אבל קודם צריך לסיים סופית את העבודה עם חמאס, שמעת יולי?
https://news.walla.co.il/item/3755280 כבר פעם שנייה שאני כותב על כך ורק תזכרו איפה ראיתם/קראתם את זה לראשונה. -אחרי הבחירות הבאות החרדים והשמאל הולכים לקואליציה ביחד. חותם לכם. כבר מתחילים בהכשרת המהלך. יבצעו נסיגה מעזה - ופשוט ״ימכרו לציבור״ את חוק הפטור מגיוס (שגנץ הציע עוד בממשלת השינויי הקודמת) בכך שהמצב השתנה, וכבר אין חירום או לחימה יותר, אז כבר לא צריך גיוס חרדים. הייעוץ המשפטי לפתע יסתום את הפה, כך גם התקשורת. והאקדמיה. וכל החלילים בעת ההיא יידומו. בג׳׳צ כמובן ייתן את החותמת הסופית שלו, ובזאת תם ונשלם. לא תראו אף אחד מצית גם מדורות באיילון יותר. לא תראו יותר שלטי חוצות. או קריאות ״לסרבנות עד שהחרדים לא מתגייסים, כולם״. גורנישט. -יותר לא תראו כלום ולא תשמעו כלום.
בשביל לבקר כל צעד ולפסול כל החלטה - הם מספיק יודעים ומכירים. בשביל להגיד מה כן לעשות, כי כצפוי הם אומרים רק מה לא(הכל בערך) פתאום הם לא מספיק חשופים ויודעים. דגנרטים.
אחי חבל על הזמן שלך. מדובר בבולשביק אוטואנטישמי שהתנתק מחללית האם ואינו מחובר למציאות, ועכשיו הוא גם רוצה להכתיב לאנשים מה מותר להם להגיד ומה אסור. אין מה להתווכח עם בורים וטיפשים שאינם מודעים לעצמם.
"שמעת, יולי? תן לחרדים את מה שהם רוצים ותשים זין על החיילים האלה שאני רוצה שהם יסיימו סופית את העבודה עם חמאס, תוך שהם מסכנים את חייהם, תוך שהם רחוקים ממשפחותיהם, תוך שהם עושים סטופ לחיים שלהם, ובזמן שאני חי לי בכיף בכפר סבא". אין גבול לחוצפה שלך.
אני כועס כי החמאס על הרצפה ואם הממשלה הזאת נופלת אתה מציל אותו בדקה ה-90. אבל וואלה אמיר צודק, אני גר בכפר סבא, זה 100 קילומטר מהעוטף, שתושבי העוטף יוכלו את מה שבג״צ ויולי אדלשטיין הכינו להם. בתיאבון
כנראה שכן.. אבל לא יודע. אתה צודק אבל, הרבה יותר חשוב לדבר על הכעס העתידי הפוטנציאלי שלי מהכעס הנוכחי
דרוריקו הקפלניטסים נהיו חמאסניקים. אתה לא חש בזה? בזהות האינטרסים והשיח והחזון והכל. חמאסניקים על מלא. וואלה הנה היום הרי היה לך פה בפורום בן אדם שכועס על מהלך - שהתרחיש הכי פסימי שיכול להיות לו - זה שחמאס יישחט ובמקומו יבואו ג׳יאדיסטים מרצחים אחרים גרועים באותה מידה. כאילו הוא חמאסניק בעצמו. הוא דואג לחמאס.
הכעס שלהם - תלויי בכעס שלך. ובצדק. לא? בוא נדבר דוגרי. -אם מחר נניח השמאל מקים ממשלה עם החרדים, בדיוק כמו שביבי הקים. ונותן להם הכל, כמו שביבי נותן. ולפתע הפלא ופלא, השמאל (ואתה) מקבלים זאת בהבנה ובשתיקה, ואף אחד לא מתרגז ולא מתרעם ולא שורף את המדינה באמתלה של זעקה לשוויון בנטל - זה לא צודק ונורמלי שהצד השני ייכעס? זה לא מובן?