כמו עם גורמים אחרים, היה נוח לסמן את קרן וקסנר ומי שעבר שם כאויבי העם. מי שאכל את התעמולות האחרות בלע גם את התעמולה הזו.
עוד קמפיין יח"צ מפואר של אחים לנשק ועוזריהם. קטיף עגבניות, שיפוץ בניר עוז, חבילות ממותגות לחיילים ועד מקלט בתל אביב אף אחד לא יישכח את החלק שלכם. השם שלכם ייחקק בהיסטוריה ולא בקטע טוב. גם לכתבות הממומנת אין כבר אפקט, אף אחד לא לא מאמין לערוצי התבהלה. כל העורף מגויס בעזרה לאחר, אף אחד לא צריך אתכם.
אין ספק שמי שהפקירו את צה"ל ושאר הגופים, אפשר לוותר עליהם. אני מבין שהמצפון מציק אבל זאת לא בעיה שלנו.
בהזנחת נושא המיגון בישראל במשך שנים רבות כל כך, למעט עוטף עזה. אם אחים לנשק מסוגלים לעזור לאנשים, צריך לקבל את זה בברכה. ואם אותם אנשים לא רוצים את העזרה כי מדובר באחים בנשק - זה עניינם. זה לא עניינו של מי שלא זקוק לעזרה.
עזרה ללא יח"צ? תפאדל. חבל שאף אחד לא חוקר איך תרומות של אנשים ללא זיקה פוליטית בחו"ל ובישראל הגיעו לנבלות שמיתגו אותם פוליטית ותרמו לחיילי צה"ל. לא אשכח הנבלות ביקשו סרטון תודה וצילומים עם הפרטים.
לא מכיר את העניין. אבל לנוכח ההיסטוריה שלך, גם לאחרונה, לא אופתע אם יתברר שזה שקר שנאמר מספיק פעמים עד שהאמנת לו. ועדיין, מה שחשוב זה שאנשים שצריכים עזרה יקבלו עזרה.
מה ההיסטוריה שלי? אתה פאקינג עובד בהארץ. כל מה שאתה אומר מבחינתי שקר עד שלא נבדק. אוהל בתוך מרחב מוגן זה לא בדיוק עזרה, אבל ניחא מי שתומך בהם מספיק מטומטם ולא מבין זאת. הזיכרון כבר לא בשיא אבל אתה לא המהבול שסיפר לנו בשומר חומות איך יהודים שורפים בית ביפו נפצע ילד אם אני לא טועה) והתברר שזה ערבים?
רק אתמול טענת שבג"ץ טרפד את הטיפול במסתננים, כשהיה את המתווה שנתניהו הכריז עליו ואז חזר בו. רק אתמול טענת שבסקרים לפני הבחירות לא נתנו לו רוב, ואז הוכח לך שאתה שוגה. אין לי שמץ של מושג או זיכרון מהעניין. לי בוודאי לא היתה ידיעה משלי בעניין ואם אמרתי דבר כזה - וכאמור, אין לי מושג אם עשיתי זאת - הרי שזה התבסס על פרסום כלשהו.
המגמה הייתה ברורה הסוקרים לא נתנו לנתניהו לנצח את הבחירות וטעו לאורך 90% מהזמן. ממש טעות אנוש, ממש עלילה אנטישמית כמו שאדוני אוהב להפיץ. החוקים לגירוש מסתננים זה ממש לא כמו שציינת, ממש לא הוכח לי כלום. נחזור לזה אל תדאג. --- פתאום לא היה לך ידיעה משלך? אני בטוח שזה אתה ועוד איזה אהבל שכבר מזמן לא פה שטענו את עלילת הדם הזאת על סמך פרסום בעיתון המגוחך שאתה עובד בו. איזה באסה שזה ערבי בסוף...
להגנת אמיר או עיתון הארצ, צריך לומר שכל כלי התקשורת דיברו על כך שיהודים שרפו את הבית ההוא ביפו. זה שאף כלי תקשורת שקורא לעצמו רציני לא מצליב מקורות ובודק את עצמו, אלא מעדיף להעצים את דף המסרים של מחנהו, זו בעיה אחרת