אני לא צריך להתווכח איתך, אתה מסתדר לבד. גלגל 200 עמודים אחורה. מילה אחת טובה ממני לא תמצא על שלושת העלובים האלה. אני לא צריך את החשיפה שלך.
מדהימה בעיניי ההתחמשות המטורפת של מדינות במהלך השנים. היום קראתי שבמלחמת המפרץ, עיראק שיגרה 39 טילים על ישראל. מה זה 39 טילים באינפלצית הנשק של היום? זה מתאבנים לפני הארוחה העיקרית. 39 שיגורים זה יום חלש של חמאס וחיזבאללה בשיא כוחם.
בנוגע למיגון, מתוך כתבה בדה מרקר היום. גם למפרט טוען שהסולידריות קיימת, ובלא מעט פעמים היא מחליפה את המדינה. לדבריו, מאז מבצע שומר חומות ב–2021 עמותת עושים שכונה שיפצה 5,895 מקלטים ב–12 רשויות, בהן אשקלון, פתח תקווה, בת ים ואשדוד, באמצעות תרומות פרטיות ובעזרת פדרציות יהודיות מחו"ל, בהן קרן רודרמן. את כל העבודות בשטח ביצעו מתנדבים, רבים מהם בני נוער, למעט עבודות חשמל ושאיבת ביוב. "הכסף הוא לא הבעיה — הבעיה היא שהמדינה הזניחה את העורף במשך עשרות שנים ומסכנת תושבים", אומר למפרט. "היה מקרה שבו שיפצנו מקלט, וחצי שעה אחר כך נפל טיל מול הבניין. זה ההבדל בין חיים למוות".
קוראים לזה מירוץ חימוש. האוייב מצטייד ביותר טילים אז אתה בהתאם מצטייד ביותר מיירטים. במלחמת המפרץ היה לנו את מערכת הפטריוט הפרימיטיבית שלא ממש עזרה. היום אנחנו במקום אחר לגמרי.
אם אני גזען מה תגיד על האירנים? אני לפחות לא יורה טילים על מסגדים https://news.walla.co.il/break/3759136