״מפץ פוליטי״ במפלגה של שבעה מנדטים באופוזיציה הכושלת בתולדות המדינה. תודה ושלום, לא צריך את הגנרלים האלה יותר.
אם איזנקוט עזב את גנץ כדי להצטרף כמספר אחת ללפיד או מספר 2 של בנט, הוא לא עשה כלום. אם הוא יקים מפלגה חדשה עם חזון דמוקרטי, כי ניכר שהבעיה המרכזית שלו עם גנץ שבניגוד להסכמים הוא לא עשה דמוקרטיזיציה אמיתית במפלגה שלו, הוא יכול לרסק את גנץ ולפיד שנתפסים כמאוסים עם קמפיין טוב.
כולם שם אנשים טובים. מה חילי טרופר לא איש טוב? מה מתן כהנא לא איש טוב? אז מה אם הם אנשים טובים? בשורה התחתונה הם כולם עמדו לפני שנה כמו מקהלה ואמרו שצריך ללכת להסכם כניעה עם החיזבאללה. בשורה התחתונה אתה צריך להגיד שביבי מחזיק בהגה ולא הם כי היית יכול לחלום בכלל על להפיל את הציר השיעי. סביר יותר שהיה מחכה לך בפינה 7 באוקטובר על הסטירואידים של הסטירואידים. אז איזנקוט איש טוב, גם אמא שלי.
להגיד תודה לביבי? הוא צריך להגיד תודה לעם על החוסן שלו, ולהתנצל שמונים פעם על השבעה באוקטובר. הוא כמובן לא עשה את זה. 1200 אנשים נטבחו ביום אחד ונחטפו 240, שום תודה ושום כלום. אם ביבי היה טורח לטפל בציר השיעי מאז 2009 לא היה שבעה באוקטובר. כמו שכתבתי על אינזאגי - אתה לא יכול להיות אחראי להצלחות ולא אחראי לכישלונות.
https://t.me/abualiexpress/99650 מילא זה שהארץ הוא עיתון אנטישמי שמפיץ עלילות דם, הבעיה זה ששופטי בג״צ כופים על משרדי הממשלה לרכוש אותו, כלומר כופים עלינו לשלם עליו.
משחקי כיסאות וסידורי הכיסאות הללו מעניינים לי את התחת. עד היום לא הבנתי את מי זה מעניין כל השטויות האלו… מהם הרעיונות? מה ההצעות והפתרונות המוצעים כנגד הבעיות שצצו בשביעי לאוקטובר, והבעיות החדשות שממשיכות לצוץ מאז? מהו החזון? האופרטיבי/הקונקרטי? (בלי סיסמאות עטופות בצלופן שכולם ממילא מחזיקים בהן). ————————————— שיח פרסונלי רדוד - הוא פשוט אינדיקציה לוואקום רעיוני. אינדיקציה לכך שאין שום דבר אחר. להתעסק בו.
הבנתי שאייזנקוט וגנץ נפרדו על רקע "מחלוקת אידאולוגית". אז קודם כל, נחמד לדעת שיש להם אידאולוגיה. אבל יותר חשוב - מותר גם לנו, פשוטי העם, לדעת מהי? בבקשה? יש עיתונאי בקהל שמוכן לשאול אותם?
האם זה נראה לך שאנשים בממשלה יחליטו שרירותית עם אילו כלי תקשורת המשרדים שלהם יעבדו ועם מי לא? אניח לטענות על אנטישמיות והפצת עלילות דם. אני יודעת שעצימת עיניים היא הדבר הכי נוח כאשר קלונם של גורמים, במקרה זה הצבא, נחשף ברבים.
https://rotter.net/forum/scoops1/906984.shtml כמה השמאל נובח כל פעם שחבר כנסת מהימין אומר משהו לא מנומס למשפחות חטופים ועכשיו המשיח הגדול שלהם זורק מהאולם אמא של חטוף.