אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ממה שאני יודע, רק אם מדובר במקרה של סיכון/פגיעה בחיי אדם, שופט יכול להורות על הכתב לחשוף את הפרטים שידועים לו.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אז למה אם אדם רגיל יודע דבר על מקום הימצאו של אדם נמלט הוא מואשם בשיבוש הליכי חקירה או סיוע לפשע?

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מן הסתם גם עיתונאי הוא אזרח אבל יש איזה חוק שעיתונאי בגלל תפקידו לא חייב לחשוף את המקורות שלו.

אגב, מה שאבסורד הוא שלבסוף העד נתפס בבניין של אותו כתב. (מספר דירות ממנו)

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/13
  4. לייזר Member

הסיפור של ניו אורלינס הרבה יותר גדול מהנתון הזה: אחרי שהעיר שוקמה, כל המורים פוטרו ואיגודי המורים הורחקו מהעיר. כל מערכת בתי הספר נבנתה מחדש כcharter schools. יש שיפור ניכר בכל היבט מאז. זו מהפכה של ממש.

http://www.nytimes.com/2011/10/16/opinion/...ew-orleans.html

http://articles.washingtonpost.com/2012-04...school-students

http://www.csmonitor.com/USA/Education/201...leans-education

שר החינוך של אובמה פלט פעם את הפנינה הבאה:

The best thing that happened to the education system in New Orleans was Hurricane Katrina. That education system was a disaster, and it took Hurricane Katrina to wake up the community to say that ‘we have to do better.’ ”

הוא התנצל, אבל זו האמת. כל הניסיונות לקחת מערכות רקובות מהיסוד ולתקן אותן מבפנים על ידי פיקוח עצמי הם מגוחכים (ויש לציין שהיחידים שמאמינים בהם הם המוטבים - במקרה של מערכות חינוך אלו הם איגודי המורים והמקושרים אליהם פוליטית/אידאולוגית).

5. FelaKaT Member

6. Ice Cream חסה

לא נראה לי שחברי כנסת צידדו בזה, אבל מפוני גוש קטיף חיכו לנהגי ה-D9 עם סנדוויצ'ים ושתייה קרה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/6/13
  7. Ice Cream חסה

גידון לוי קורא לפלסטינים לצאת למרי אלים, ולסחוף יחד איתם את ערביי ישראל http://www.latma.co.il/Image/large/6567-1.Xxx
    אהבתי בעיקר את זה:
    הוא מאמין לעצמו?

8. BvB Member

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כשהייתה רק חברת סלולר אחת המחירים היו גבוהים מאוד עבור הצרכן.
    אמרו "נוסיף עוד חברה והיא תיצור תחרות". נוספה עוד אחת, ומהר מאוד השתיים תיאמו מחירים ושתיהן הפכו ליקרות. לאחר מכן נוספה עוד חברה, וגם היא לבסוף העלתה את המחירים. התוצאה הייתה אורנג', סלקום ופלאפון עם סכומים לא הגיוניים, וכמעט זהים.

כעת יש את נמל חיפה ונמל אשדוד, מדברים על פתיחת נמל חדש, יגויסו עוד 7000 עובדים, מי אמר שהם לא יקבלו את אותו השכר ותנאים זהים לאלו של שני הנמלים האחרים?

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/13
  10. South Boy Member

יתרה מכך, אני מבטיח לך שהם יקבלו את אותם תנאים.
    להוסיף עוד נמל ביפו ובחיפה ובאשדוד ובאיפה שזה לא יהיה ולכאורה ליצור תחרות בין הנמלים זה לא להלחם בבעיה, זה לתת לתא הסרטני להתרבות.
    צריך להכנס כבר בועדי העובדים המושחתים, האינטרסנטים, חסרי כל העכבות המוסריות שדואגים רק לתחת תשלהם על חשבון כל העולם, ואני לא מדבר רק על הנמלים אלא גם על ועד עובדי הרכבת, ועד עובדי חברת החשמל שאני לא בטוח שבעולם היום יש אוכלי חינם גדולים מהם, ובעוד רבים אחרים.
    איך נכנס בהם? מילה אחת חמש אותיות, ה-פ-ר-ט-ה. רק חבל שאין לאף אחד ביצים לעשות את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/13
  11. אלי מתחן Member

מונופול פרטי לא יותר טוב ממונופול ממשלתי. מה שיקרה זה שבמקום שכמה מאות עובדים מושחתים יקבלו משכורות משוגעות, עוד טייקון יקבל כמה מיליארדים טובים מתנה מהמדינה.

12. optimus Member

גדעון לוי עם הנוסחה לסיום הכיבוש- חרם כלכלי על מדינתנו: My Webpage.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדובר באדם לא שפוי וטוב שהוא ממשיך לכתוב מאמרים כאלה, ומגחיך את עצמו וחבריו בציבור האפנרים. מזל גדול שאין לו את התיחכום להסתיר את כמה שהוא הזוי, אחרת היו יכולים להתייחס אליו ברצינות.

14. South Boy Member

מה? זאת כתבה מהארץ? לא יכול להיות.
    לפעמים אני שואל את עצמי, אם אפילו מבית טוענים שאנחנו מדינת כיבוש ולא משטר דמוקרטי, אולי פעם אחת באמת ננהג כמו שכנינו ונסקול למוות או נעניש בהגליה או מלקות את כל העוכרי ישראל האלה?
    אם יש משהו שאני ממש מתעב, זה אנשים שמדברים איתי על שפיכות דמים וכיבוש והם בכלל חפשנים מהקרייה שהדבר הכי נורא שקרה להם בשירות הצבאי זה שלא היה להם מקום פנוי ברכבת הביתה.
    מדובר ברפש הכי מגעיל שקיים במדינת ישראל הוא וחבריו, שלא יראו אור יום יותר.

15. מזגן Member