ברור שפוליטי זו היא תקופת הבחירות. הכוונה להתנהלות של העולם מול היטלר שמכר את צ'כוסלובקיה וגם את פולין, אז עכשיו מוכרים את ישראל וכל בנות ברית של ארה"ב באיזור. נשק גרעיני נחוץ לישראל כדי לשרוד באיזור, לאירן הוא נחוץ כדי להשמיד את ישראל וזו לא מדינה שאפשר לסמוך על הרציונליות שלה.
זה לא כל כך אמור לעניין אותנו בטח כשכולם מכירים את ההצהרות והמעשים שלהם שמכוונים נגד ישראל וגם נגד מדינות ערביות אחרות.
חתיכת אידיוט גרם להקפצת גזרה והוציא לוחמים מבתיהם לפני ערב חג לאיזור מסוכן, כנראה בגלל אהבה נכזבת. שיירקב בכלא, אפס.
אתה מאבד את שפיותך כחלק מחברותך בכת המשיחית. אם לא יחתם הסכם, אתה תאמר שהנסיעה של נתניהו כן עזרה? אם הקונגרס יפיל את ההסכם (במידה ויהיה כזה כמובן), תאמר שהנסיעה שלו עזרה? אבל ממי שאומר שלדעתו יותר סביר שבוז'י יטפל בגרעין האיראני (כשהוא כתב בניו יורק טיימס שהוא סומך על הבוס שלו בבית הלבן ש"יגיע להסכם טוב), אני לא מצפה להרבה רציונל בנושא הזה. המציאות היא שאובמה הוא חלאה אנטישמית, פרו-שיעי, כושל בתפקידו שהופך את אמריקה לבדיחה עולמית ושוב הצליח לבגוד בבעלת ברית נוספת, כחלק ממדיניות החוץ הקטסטרופלית שלו ושל ג'ון קרי הסהרורי (רק בישראל כמובן, השמאל ה"ציוני" מאשים את נתניהו כמובן). עם זאת, אני מאמין שלא יהיה הסכם. איראן לא יכולה להסכים לתנאים שאובמה דיבר עליהם היום, ובכל מקרה צרפת במועצת הביטחון או הקונגרס יכולים להפיל את ההסכם.
ואני מאמין שכן יהיה ואין מספיק כוח לקונגרס להפיל הסכם, מה גם שיהיו עליו לחצים לא לעשות זאת, לפחות החבר'ה הדמוקרטים ישתכנעו לדעתי.
https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11013096_423195594507565_8538218866128403851_n.Xxx?oh=90cc2c858305bb9be84362c7dd4a4aec&oe=5571ACF4 נזקי המקרה: - מיליוני שקלים על החיפושים - אלפי חיילים לא יצאו הביתה - מדינה שלמה בלחץ - סתיו לא עשתה גבות סך הכל משפחה נורמטיבית..
לא גאה לומר שלמדתי עם הבחור באותה שכבה, אבל היי, הוא הפך לסלב ארצי, ואני רק סלב מקומי באתר אינטרנט אגב שי כל החיילים שהיו אמורים לצאת לליל הסדר יצאו. באמת סיפור כל כך מרתיח. מניח שעל החבר (נגד בצה"ל!) יוטל העונש הכבד יותר. לא מבין מה היה לו להסתיר 8 שעות בחקירה ולשקר כל כך הרבה. כאילו, מה הוא חשב שיקרה שיגלו? זה מוזר. מאוד ייתכן שהם עדיין מכסים על איזה סיפור גדול יותר. אולי עסקת סמים או משהו כזה. למרות שאם הנגד באמת מסר לחוקרים את המיקום המדוייק והם הגיעו לשם זה קצת מפריך את הטענה. מצד שני, לא קראתי באף אתר אינטרנט שזה בדיוק מה קרה. לא מסרו (לפחות לא שאני ראיתי) מה היה ואיך הגיעו אליו בסופו של דבר.
הלוואי והמדינה יכלה להמציא להם איזה עונש יצירתי בסגנון של לתת להם לעבוד כמנקים איפשהו ולקחת להם את רוב השכר... אנשים מסריחים.
אם יש נושא אחד שחשוב לי בפוליטיקה, ולפיו אני מצביע בבחירות כבר שנים זה תחבורה ציבורית בשבת. מה שכן, אני לא אוהב את הקמפיין נגד ישראל כץ בזמן האחרון. זה אחלה דרך להעלות מודעות, ואם יש אדם שלא אכפת לי שזה יעשה על חשבונו זה אדם לא נעים כמו ישראל כץ, ולראיה התגובות שלו בנושא. אבל במשהו אחד אני חייב להסכים איתו. חודש אחרי בחירות זה לא זמן לבוא בטענות. הליכוד בכלל וכץ בפרט מעולם לא התחייבו ולא רמזו שהם יעשו משהו בעד תחבורה ציבורית בשבת. לכל מי שהצביע להם היה ברור מה תהיה הפעילות שלהם בנושא, כולל לכל "הליכודניקים הותיקים" שצצים פתאום בראש עמותות בנושא. אם למישהו באמת אכפת מזה, שיראה את זה בבחירות, בפריימריז. לא חודש אחרי.
מצד שני, אם מפלגה לא טורחת לפרסם מצע ורוב זמנה בבחירות מועברת ב"דאעש, חיזבאללה, איראן", אז אולי זה מגיע לה...
מסכים איתך לגמרי שכץ והליכוד לא התחייבו לפעול בנושא ולכן ההתנגדות שלהם לתחבורה ציבורית בשבת לגיטימית לחלוטין. הבעיה הייתה התגובה של כץ לאזרחים שפנו אליו בנושא בנימוס. זאת הייתה תגובה ילדותית, תוקפנית, לא עניינית שפשוט לא מתאימה למי שמכהן כשר בכיר במדינת ישראל ותפקידו לשרת את הציבור. אם הוא היה פשוט עונה בצורה עניינית, ומסביר שהקו של הליכוד לאורך השנים נגד תחבורה ציבורית בשבת והוא כשר תחבורה אינו מתכוון לשנות אותו, זאת הייתה יכולה תגובה הולמת וראויה. אבל ברגע שהוא שלח את אותם אלו שפנו אליו לבוז'י, האשים אותם בצביעות, שייך אותם באופן אוטומטי למחנה השמאל בלי שהוא בכלל יודע מי ומה הם ובאופן כללי פשוט זלזל באזרחים שאותם הוא אמור לשרת, הוא הרוויח את הביקורת כלפיו ביושר. גם אם חלק מאלו שפנו בנושא הם מצביעי שמאל, הוא צריך לדעת לענות בצורה מכובדת. אחרי הכל הוא לא רק שר תחבורה של מצביעי הליכוד, אלא של כלל האזרחים. חבל שהוא ירד לרמה הזאת, כי מדובר באיש ציבור חרוץ ויעיל, אבל מדי פעם יוצא לו המירי רגב והוא מתנסח כמו איזה טוקבקיסט בתשלום ולא כמו שר בכיר.
שר כמו כץ זה בושה וחרפה למדינת ישראל. בין היתר בדיוק בגלל טיפוסים כאלה אני מתעב את המפלגה שלו. זה לא מפתיע שזה היחס שמקבלים מנבחרי המפלגה הזו, כי בעצם רבים בציבור בוחרי המפלגה מצביעים באופן אוטומטי מח"ל ובעצם במפלגה יודעים שהם בכיס שלהם ופרט לכמה שבועות לפני הבחירות לא צריך לשרת אותם.
ועדיין הציבור נתן בה אמון באופן ברור. אני חושב שזה מקרה קלאסי של הבועה התל אביבית. בקרב האנשים הקרובים אליי, כמעט כולם בעד תחבורה ציבורית בשבת ובעד הפרדת דת מהמדינה. אבל בבחירות הוכח בפעם המי יודע כמה, שאת רוב האוכלוסיה או שזה לא מעניין, או שהם נגד. אותו דבר היה עם סיפור שעון הקיץ (שעד היום אני לא מאמין שהחילונים הצליחו בסופו של דבר לשנות...) או עכשיו עם החמץ בפסח. ישראל הולכת ונהיית דתית וזה הולך להיות כך מעכשיו והלאה. התל אביביים יתעצבנו מדברים רנדומליים, הציבור הרחב יגיד להם "נגמרו הימים שאתם לא אומרים אמן" ונמשיך הלאה. אגב, הבושה האמיתית עם כץ זה שהוא העלה תמונה של עצמו מטייל בחג והתגאה שזה "בלי אוטובוסים". זה כבר לעשות אצבע משולשת לאנשים.