http://www.bulgarian-football.com/gif9/martin_petrov.Xxx כבר בשנה הראשונה שלו בוולפסבורג (2001/02), ב-32 משחקי ליגה הוא הבקיע 6 פעמים ו-10 בישולים. מהרגע הראשון שלו בוולפסבורג הוא היה שחקן מוביל בה. יש לו גם 32 משחקים בנבחרת בולגריה. אני יודע שבארץ לא מתעניינים בכדורגל כזה, אבל שחקן של 32 משחקים לאומיים הוא לא אחד שאפשר לקרוא לו אלמוני
ד'לסנדרו ממש לא מרשים אותי העונה , פטרוב וקלימוביץ' הרבה יותר משמעותיים ממנו בוולפסבורג , אבל כמובן בגלל שהוא צעיר ,בא מריבר פלייט וכמו 90% מהצעירים הארגנטינאים אומרים שהוא המראדונה הבא. הוא צריך קבוצה יותר טובה מוולספבורג ? לא נראה לי , במיוחד כרגע שהם מתחרים בצמרת. האמת לא נראה לי שצריך לפרט כל כך הרבה בעניין הזה , ד'לסנדרו בעינייך הוא כוכב ופטרוב הוא תגלית כי זה מה שסקייספורטס/סוקרנט/goal/one/ספורט5 אומר לך.
וולפסבורג מחזירה לעצמה את היתרון בצמרת, ניצחון דרמטי ו-3 נקודות חשובות לבילפילד בחוץ, ודורטמונד, איי, דורטמונד, אלה הכותרות שלי למשחקי היום. אם מדובר על תגליות, אני דווקא מופתע מהיכולת של וורונין שלא מפסיק לכבוש בלברקוזן לאחרונה, ולדעתי אם מיינץ תעצור את ההתדרדרות (עוד הפסד היום) ותתקע יתד במרכז הטבלה עם כדורגל טוב, בנג'מין אוור הוא התגלית שלי. יש לבחור הרבה פוטנציאל.
אם אני צריך לבחור תגלית מלברקוזן, אז אצלי זה לא יהיה אנדרי ורונין (שיצא לי לשמוע עליו גם בעבר) אלא דווקא יאצק קרישנובק הפולני. עד המשחק מול ריאל מדריד אני לא שמעתי את השם הזה בחיים שלי, אבל הבן אדם מארגן משחק בצורה מעולה, הבעיטות שלו זה לא משהו להתבייש בו, וה'קיקר' לא מפסיק לתת לו שבחים לפי מה שאני ראיתי...באיזשהו משחק הוא קיבל את הציון 1 (הציונים שם מ-1 עד 6, כש-1 זה הטוב ביותר ו-6 זה הגרוע ביותר), ציון שאני כמעט ולא ראיתי אף פעם.
אני חושב שאתם בהחלט צודקים, כאוהד לברקוזן אני בהחלט עוקב אחר השחקנים בצורה קצת יותר מעמיקה, ואני יכול להגיד שבהחלט אין מי שראוי יותר לקבל שבחים מאשר אנדריי וורונין ויאצק ז'ינובק (כך מבטאים נכון את שמו) . . . בכל אופן, שרק ימשיכו להפציץ, ולא סתם אומרים בגרמניה שהרגל הכי חזקה היא של ז'ינובק...ראיתם איזה פצצות הוא שולח לשער? סדאם לא היה מתבייש בפצצות כאלה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx יש שמועות שאוהדים לפעמים רוצים לראות אותו בועט לשער מחצי מגרש(!) ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
ולרין ישמאל? הבלם של ברמן? בכל אופן, הוא התחיל את הקרייה בשטרסבורג (שכידוע מאוד מאוד קרובה לגרמניה {קייזרסלאוטרן, סארברוקן וכו'...}) היה שנה בקריסטל פלאס, עבר ללנס, שטרסבורג שוב ואז לפני שנתיים הגיע לברמן. הוא צרפתי. אסלי. בלי שום אזרחות אחרת.
http://www.fcbayern.t-com.de/media/images/fotogalerie/bayern_hannover/bayern5_hannover_dpa_061104.Xxx חוסה פאולו גררו! הילד הפרואני עם החיוך תפס את הקצב. שער במשחק מול האנובר, צמד בחובבים נגד בראושוויג בגביע באמצע השבוע והיום הוא עולה כמחליף ומנצח לבאיירן את המשחק הקשה בבוכום. אחרי מחצית ראשונה טובה של באיירן, את השניה היא התחילה קצת רדומה ובדקה ה-66 חטפה שער מורדיסלב לוקבנץ. זה לא נראה טוב לבאיירן אבל בדקות ה-76 וה-81 גררו המחליף כבש פעמיים משני מהלכים שהחל מחליף אחר, ממט שול. בדקה ה-82 הגיע שער עצמי של כריסטיאן פרוייס שקבע את תוצאת הסיום, 3-1 לבאיירן. גררו, שחקן שנמצא במועדון מגיל צעיר, וגם עכשיו הוא רק בן 20, לדעתי הוא זה שצריך לקבל את המקום ליד מקאיי. גם אם הוא לא יכבוש בקצב מטורף כמו בשבוע האחרון, הוא פרספקטיבה טובה לעתיד ושחקן שתמיד יתן את הנשמה שלו למועדון. בתמונה למעלה אפשר לראות את התגובה שלו אחרי השער מול האנובר, הראשון שלו אי פעם בבונדסליגה, הוא ישר נישק את הסמל, אין כבר הרבה שחקנים כאלה בבאיירן.
יפה, יפה מאוד עבור הבחור הצעיר הזה. רק לפני כמה ימים דיברנו על תגליות וחשבתי לעצמי על גררו אבל כמובן שלא ציינתי אותו כתגלית על סמך שער אחד בבוגרת ושני שערים במשחק גביע מול קבוצה קטנה. עכשיו זה נראה כאילו הבחור תופס את ההזדמנויות שהוא מקבל בשתי ידיים. בפחות ממחצית של משחק בבונדסליגה בשני המשחקים האחרונים הוא כבש 3 שערים, היום שניים ששווים עבור באירן 3 נקודות מלאות, יקרות, ושמביאות את הקבוצה למקום השני בעקבות הנפילה של שאלקה נגד הרטה. חבל עבור באירן שמקאי לא בכושר הבקעה לאחרונה, לאחר שפתח את העונה בקצב כיבושים מסחרר, אבל עכשיו זה נראה כאילו יש לקבוצה כישרון פרואני נוסף שאפשר לסמוך עליו בהתקפה- אדון גררו. שיהיה לו בהצלחה. עוד תוצאה מהיום: המבורג חוזרת מרוסטוק עם ניצחון ענק 6 - 0. בין הכובשים ברנרדו רומאו, צמד של יארולים הצ'כי ושער של נוהירו טקהארה שלדעתי הוא כישרון מבוזבז.
כשרון מבוזבז הוא לא, מכיוון שהוא בכלל לא כשרון. סתם חלוץ אפס למדי שאם הוא לא היה יפני (עם כל יחסי-הציבור והאספקטים הכלכליים שמשתמעים מכך) הוא בכלל לא היה רואה דשא בכדורגל האירופי. פטרוב שם צמד אדיר, ובכלל מדובר בשחקן ענק, באמת ענק, אבל ממש לא תגלית. כבר כמה עונות שהוא נותן את הטון באופן קבוע בוולפסבורג, וכל מי שעוקב אחרי הבונדסליגה בשנים האחרונות יודע בדיוק מה הטאלנט השמאלי הזה שווה. חבל שרק ביורו האחרון אנשים בארץ התחילו לשים אליו לב.
ואם כבר הזכרת, למישהו יש לינק לגול השני של פטרוב? (מזכיר גול שיובה ספגה מהברזילאי שזייף את גילו ושמו בזמנו)
מסכים איתך ב100 אחוז...הוא חלוץ שלא מתאים אפילו לקבוצת אמצע טבלה בבונדסליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx
פטרוב ממש לא תגלית, היית צריך לעקוב אחרי הבונדסליגה קצת יותר משנה ולא היית אומר זאת, הוא כבר שנים נחשב לאחד השחקנים הכישרוניים ביותר בבונדסליגה, אבל אפשר בהחלט לומר שהשנה הזו (עד כה) היא הטובה בקריירה שלו. ובכלל מתפתחת לבולגריה התקפה קטלנית עם פטרוב, בוז'ינוב וברבטוב שמתגלה כחלוץ מהרמה הגבוהה ביותר. רק חבל לנבחרת הזו שפרט להם ואולי לסטיליין פטרוב אין שם יותר מדי כשרון ובעיקר לא בהגנה.