קשה לי להבין את הבעיה של חלק מהאנשים פה לגבי האהבה לאנגליה, ולנבחרת האנגלית. אדם לא חייב להיוולד בארץ מסויימת בכדי לתמוך בנבחרת שלה. כולנו פה ישראלים (תקנו אותי אם טעיתי), אבל אוהדים נבחרות שונות בעולם, כיוון שאנחנו מרגישים רגש מסויים לאותה נבחרת. האהבה שלי לנבחרת האנגלית היא ענקית, למרות שנולדי בארץ, אבל אני לא מרגיש שנבחרת ישראל מייצגת אותי כישראלי, וכשמדובר בכדורגל, הנבחרת האנגלית היא מעל הכל.
קשה לך להבין על מה אנחנו מדברים כי אתה כרגע נכנסת לדיון בלי לקרוא בכלל מה הולך פה. אף אחד לא אמר שמישהו צריך להיוולד באנגליה בשביל לאהוד את הנבחרת, זה לא היה הדיון המפורסם (והאידיוטי) של אוהדי נבחרת ישראל עם הפטריוטיות וכו' תוקפים את אוהדי נבחרת אנגליה אז בבקשה אם אתה רוצה להשתתף בדיון תבין קודם על מה מדברים.
למה לתקוף ישר ? למה אתה חושב שלא קראתי את העמודים הקודמים ? לפני שהגבתי, קראתי את שלושת העמודים האחרונים כדי לראות את התגובה הראשונה שפתחה את הדיון הזה. לא הגבתי בלי הבנה, כמו שאתה מתאר את זה. התגובה שלי היא לאו דווקא בהקשר לנבחרת אנגליה והישראליות, אלא בכלליות, אם תקרא את התגובה במלואה (והיא לא ארוכה במיוחד).
אחרי שהיה נראה שהוא בדרך לווסטהאם, אבל זה כנראה ירד מהפרק כאשר ווסטהאם רוכשת גם את דבנפורט וגם את ניל...לאורן בדרך לפומפי. די מוזר בהתחשב בכך שעל המשבצת שלו נופל גלן גונסון הפנטסטי. אבל צריך לזכור שהוא רק מושאל. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...uth/6275901.stm
זהו זה רשמי- לאורן עוזב. תודה על הגולים מול הספרס, על החניקה, על הגול בברידג', ובעיקר על הלחימה. לאורן צריך לזכור, בכול זאת היה שותף מלא לאליפיות שלנו. הוייט הופך להיות מחליף ראשון באגף ימין, ואולי מהעונה הבאה גם גילברט מתחיל להשתלב כבר בסגל הבוגר.
אף אחד לא אמר שכן וזה בערך כל מה שהתגובה שלך אומרת... לא יודע לפי מה קבעת שהוא מוכשר כי הוא אפילו במילואים לא משחק ככה שאתה כנראה לא ראית אותו. בכל מקרה, paul זה פול ולא פאול.
מצער לראות את לאורן מחוץ לארסנל. שחקן שנתן את הנשמה למועדון, עשה את העבודה שלו בשקט, שהיה שותף להישגים הגדולים, והיה נאמן למועדון. אני לא חושב שהיינו רואים את המצב הזה, שבו לאורן חותם בפומפי, אילולא אותה פציעה, שהשביתה אותו לתקופה ארוכה (ועכשיו מתברר, שאולי ארוכה מדי), הוא עדיין היה משחק בקביעות בהרכב, בעמדת המגן הימני, ואבואה היה המחליף שלו, או שבכלל הוא לא היה מגיע בינואר. אבל העניינים התגלגלו איך שהם התגלגלו, עמנואל אבואה הגיע לקבוצה, לאורן איבד את מקומו, ולא צריך להיות יותר מדי חכם, כדי להבין שארסן ונגר כבר לא רואה בו מחליף לאבואה. מה גם שזה ידוע שארסן ונגר אוהב לתת צ'אנסים לצעירים, אז זה לא מפתיע במיוחד, כשארסן מעדיף את הויט וגילברט על פני לאורן. 6-7 עונות יפות הוא נתן בארסנל, ברור שנתגעגע אליו. היה טוב, וטוב שהיה.
מצער שעזב, אבל בואא נהיה אמיתים, אין לו יותר מה לחפש בארסנל..... צעד נכון מבחינתנו ומבחינתו שיהיה לו בהצלחה שם . יש לנו מספיק טובים בעמדה הזו.
טיירי הנרי וססק פבריגאס נבחרו לנבחרת השנה של אופ"א 2006. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354578,00.html
תגידו, יש ארסנל חדשה בלונדון שלא שמענו עליה? קבוצה ווינרית, שמתעלה על עצמה בדקות הסיום? קבוצה שלא נעלמת במאני-טיים? אותה ארסנל שראינו היום מול היונייטד, זו אותה ארסנל ששלטה ברוב משחקיה מול "הקטנות", והייתה ראויה לניצחון, ויצאה עם איזה תיקו עלוב? מהפך על מנצ'סטר יונייטד, ועוד שער ניצחון בתוספת הזמן? כנראה כשהתותחנים פוגשים את הגדולות, לא מעניין אותם, לא מיקום בטבלה ולא לוזריות. הם באים ולוקחים את הנקודות - 6-3, 3-1, 3-0 על ליברפול, 1-0 ו2-1 על מנצ'סטר יונייטד, 1-1 מול צ'לסי ב'גשר'. ואני שואל - למה ארסנל מתעלה על עצמה רק מול הגדולות? למה אי אפשר לבוא ולנצח גם את פולהאם, ווסטהאם ואסטון וילה?
הקדמת אותי גונר... רציתי לבקש פה הסברים, אולי איזה חבר חכם פה עלה על התשובה, איך לעזאזל אנחנו לא מתחרים על האליפות מול יונייטד וצ'לסי? איך?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
כי אתם ווינרים מול הגדולות מייט. אליפות לוקחים מול הקטנות, ואתם פשוט נאיביים מדי העונה(וזה מגיע מאוהד ווסטהאם).
אליפות לא לוקחים מול צ'לסי יונייטד וליברפול, לוקחים בקרייבן קוטג', בריבוק ובבראמל ליין.צ'לסי יונייטד וליברפול זה 18 נקודות מתוך 114 בקופה.