ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏2/7/06.

1. אבו Member

ריאל הארורים שלא מרפים מהסגל שלנו מציעים 15 מיליון על גאלאס

מקווה שיהיה בסדר

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמעו 15 מיליון על וילי גאלאס בגילו ובמצבו הבריאותי זה לא כזה עסק רע... כמובן שהייתי רוצה לראות אותו ממשיך אצלנו, נותן להגנה מהנסיון הרב שלו ובונה שיתוף פעולה יציב במרכז ההגנה עם קולו, אבל אם אכן תגיע הצעה כזו אי פעם אני בטוח שונגר יהרהר בה לכל הפחות.

3. KirkH Member

ונניח לרגע שזו הצעה טובה ולגיטימית. קח 15 מיליון פאונד - את מי אתה שם ליד טורה בעונה הבאה? עוד פעם את הדב נמלים? לא רואה בלם בקליבר של ווילי השמוק מסתובב בלי קבוצה או אחת שמחפשת לזרוק שחקן כל כך איכותי.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולכן אני כמובן רוצה לראות אותו ממשיך בארסנל... אבל במידה ולא תהיה לנו ברירה אלא למכור זהו סכום די מכובד.

על סנדרוס אחרי העונה הזו כבר הפסקתי לסמוך, כנ"ל לגבי דג'ורו.

5. אבו Member

איתי זה לא תציע- זה כנראה כבר על השולחן

נראה לי שאם ארסנל תסרב, אז ריאל תציע יחד את וודגייט בעסקת חבילה
    אבל זה רק הימור

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב השמועות על קרייג גורדון - הכרחי לקנות שוער צעיר ומבטיח כבר בקיץ הקרוב, גם במידה וינס ממשיך. לשוערים רבים, בייחוד לצעירים, לעמוד בין הקורות במועדון כמו ארסנל זה לא עניין של מה בכך והם צריכים תקופת התבשלות בצילו של מישהו מנוסה יותר (כמו הגרמני המשוגע) לפני שזורקים אותם למים הקרים. מה גם שאלוהים יודע באיזה פורמה נקבל את ינס בעונה הבאה, אני מאוד מרוצה ממנו בשנתיים האחרונות אבל אצל הפסיכי הזה אתה אף פעם לא יודע...

7. AW forever Member

יש לנו כרגע עסקת השאלה דו כיוונית עם ריאל שאנחנו צריכים לסגור, אני בטוח שמה אנחנו שומעים זה חלק מהאסטרטגיות של המו"מ בנוגע לרייס ובפטיסטה. לא צריך להתרגש.
    בנוגע לגאלאס- לא ולא, אין שום סיבה לשחרר אותו. הניסיון שלו הוא הדבר הכי חשוב שיש לארסנל כרגע בהגנה הצעירה.

8. KirkH Member

איך באמת נראים פני הדברים בכל הקשור להעברה הזו? אני (לא) רוצה להאמין שונגר הפנים את גודל הכישלון עם באפטיסטה ושמבחינת פראנסנל אין עניין להמשיך את ההתקשרות עם הצב הברזילאי - איפה זה מעמיד את רייס? חזרה בדוחה?

9. AW forever Member

זו שאלה טובה קירק, נראה לי שלאף אחד כרגע אין מושג. ברור שרייס מת להישאר במדריד, כנראה שגם אנחנו לא בדיוק ששים להחזיר אותו ללונדון עם הגישה הבעייתית שלו. אבל זה הכדורגל, ראית את סאגת לקרספו/צ'לסי/מילאן- לא תמיד זה נגמר איפה שהשחקן רוצה, ולא תמיד זה לרעה. אני מקווה שריאל ייקחו גם את בפטיסטה בחזרה וגם יקנו את רייס.

10. Arsenali Member

לא נראה לי שריאל ירצו את באפסיסטה , לפי איך שהוא משחק הוא מתאים לליגה א' צפון.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/07
  11. ERIC_CANTONA Member

באפטיסה בריאל היה לא רע, הליגות באנגליה וספרד שונות מאוד ושחקנים טכנים ופחות מהירים כמו באפטיסטה יכולים להצליח בספרד כמו שהוא הוכיח כבר.

12. אבו Member

בכול מקרה אין להם ברירה. באפטיסטה מושאל

ונגר לפי 5-6 משחקים כבר הספיק להביע אמון בבפטיסטה לפי דעתי. כאשר גם ואן פרסי וגם הנרי פצועים, ובאפטיסטה אפילו לא בהרכב הפותח. אז גם ונגר הפסיק להאמין בו

13. AW forever Member

מה שלא צויין פה בנוגע לאפשרות שגאלאס יעבור הוא שהשמועות התחילו כתוצאה מכך שכפי הנראה היה לגאלאס ריב עם אחד הצעירים בקבוצה ומאז הוא מנודה מחברת שאר השחקנים. שוב, הכל שמועות.

14. אבו Member

איפה קראת את זה רפאל?

אגב וודגייט סגר את המעבר לבורו וטוב שכך. זה מה שחסר לנו, עוד רגלי חרסינה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/4/07
  15. Tony Adams Member