היריבות ביניהם כבר ממזמן לא מה שהייתה. הם ביחסים די טובים בשנתיים האחרונות, ומגנים אחד על השני בתקשורת(ונגר פירגן לפרגי בתקופה של ה-20, פרגוסון הגן על ונגר בתקרית באפטון פארק). אפילו לוחמה פסיכולוגית כבר כמעט ואין
אני מסכים עם A.Hleb (שם פרטי יכול לעזור, יותר נוח לי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ) הפה הגדול של מוריניו "איחד" את הסקוטי והצרפתי. שניהם הזדקנו ושניהם החכימו, אפשר להגיד ככה.
כמו שקית' אדלמן אמר לפני כמה חודשים,אשבורטון גרוב יארח מיני טורניר לקראת תחילת העונה הבאה. הקבוצות יהיו:ארסנל,אינטר,פ.ס.ז,המבורג (שנייק היא הספונסרית של כולן) המשחקים יהיו ב28 וב29 ביולי ככל הנראה.
מוכן להישבע שהספונסרית של המבורג היא פומה אבל כן... נשמע נחמד. אין כמו הטורנירים האלה להפיג את השיעמום של הקיץ בכל מה שנוגע לכדורגל
ערן אבוטבול וכן, ברור שההגעה של מוריניו הורידה הרבה מאוד מהעוקץ של המנג'רים האלה, שהקבוצות שלהם היו בשליטה בלעדית על הפרמייר ליג עד להגעתו של הפרטוגוזי. ג'ילברטו, אברמוביץ קשור לצסק"א? לא שמעתי על זה
באמת לא שמעת על זה? אני שמעתי על זה לפני שנתיים כצ'לסי וצסק"א הוגרלו ביחד לאותו בית, ואז היו קולות שקראו להחליף את צסק"א בבית אחר כי יש ניגוד אינטרסים.
אם קרייג גורדון יגיע לארסנל זה יהיה פשוט מצויין בשבילה. מדובר בשוער צעיר,נפלא ומבטיח ביותר. לדעתי עוד נראה אותו מככב בפרמיירליג, אם לא בארסנל אז בקבוצה אחרת באנגליה. מדובר בכישרון ענק, יש לו את כל הפרמטרים לגדול להיות שוער גדול. כל הקודם זוכה.