אם כבר השחקן שהכי חסר לארסנל, לדעתי זה שחקן קו טבעי, ארסנל כבר קושרו לשחקן כזה ולדעתי הוא הרכש הכי חשוב שארסנל צריכה לעשות בקיץ, ריברי כשאני רואה משחקים של ארסנל, חסר השחקן הזה שפורץ על הקו, היחידים שעושים זאת הם אבואה וקלישי (שד"א, מגיע לו מילה על כך שהיה מצויין העונה, נכנס לנעליים הגדולות של אשלי קול על הצד הטוב ביותר), השחקן החכם הזה שייתן את כדור העומק (אני יודע שיש את פברגס אבל הוא משחק במרכז ויותר צפוף מהמרכז להעביר כדורי עומק לחלוצים), אני חושב שאם ריברי אכן יגיע לארסנל, בשנה הבאה נראה אותה רצה הרבה יותר חזק בצמרת
אני לא אוהד ארסנל אבל אם תרשו לי אני גם אתייחס לכמה נקודות כאן: *ברור שלונגר יש חלק בעונה הכושלת של ארסנל, אבל צריך לזכור שונגר בנה קבוצה חדשה לגמרי בארסנל עם שחקנים חדשים וצעירים. גם למונדיאל יש חלק לא קטן בכשלון של ארסנל שפתחה את העונה בצורה מזעזעת הרבה בגללו. אני מאמין ששנה הבאה ארסנל תהווה גורם משמעותי מאוד במאבק על האליפות. ונגר הוא מאמן גדול, אדח הטובים בעולם. ולדעתי ונגר לא טעה בבנית הקבוצה, כמו שכבר אמרתי לדעתי (או יותר נכון לצערי) אוהדי ארסנל יזכו לראות את הפירות בשנה הבאה. *ארסנל צריכה להתחזק לדעתי בקיצוני, ריברי נראה האופציה הכי טובה אבל עדיין יש עוד הרבה קבוצות שירצו אותו בקיץ. ארסנל חייבת גם להעיף את באפיסטה שהוא שחקן סביר בספרד וגרוע באנגליה. לדעתי ארסנל גם צריכה להתחזק בחלוץ, אם כל הכבוד להנרי, ואן פרסי ואדביור זה לא מספיק כדי להתמודד על האליפות, למרות שאדביור ממש השתפר השנה הם צריכים עוד חלוץ כאופציה מהספסל. ואולי הכי חשוב מבחינת ארסנל, שוער. למהאן שנה הבאה 37 אם אני לא טועה והוא כבר לא ילד. וגם להאמן השנה ביכולת קטסטרופלית דווקא אחרי מונדיאל לא רע בכלל. ארסנל צריכה שוער צעיר שיחליף את להאמן. דווקא בהגנה אני חושב שארסנל לא צריכה להתחזק. טורה וגאלאס זה מרכז הגנה טוב מאוד. נכון שלסנדרוס יש עונה חלשה מאוד אבל לדעתי הוא יחזור לעצמו שנה הבאה כי הוא בלם טוב מאוד. *ללא ספק אחת העונות החלשות של הנרי. גם כשהוא לא היה פצוע הוא לא היה במיטבו. אולי זה בגלל המונדיאל ובכלל כל העומס והלחץ שהיו עליו, אבל הנרי לא סיפק את הסחורה. איזה חסר לא את הדיוק ליד השער מה ששנה שעברה הוא היה אמן בזה, וגם כמו שאמר דור הוא ירד בכושרו. שנה הבאה אני בטוח שהוא יחזור לעצמו כי הוא אחד השחקנים הטובים בעולם. ורודס, אתה באמת חושב שארסנל צריכה לשחק 4-5-1 ולוותר ככה על אדביור הוא כל חלוץ אחר? לדעתי ארסנל צריכה לשחק 4-4-2 כאשר ג'ילברטו סילבה קשר אחורי פברגאס משחק כחופשי מין פליימייקר כזה אבל אחד שעוזר להגנה ושני ווינגרים או חלב או רוזיצקי או ריברי אם וכאשר יבוא.
לדעתי תהיה בעיה ב 4-5-1. זה אולי מערך עם קישור נהדר, אבל אי אפשר לוותר ככה על רובין או אדביור, ששניהם, בעיקר רובין, מפוצצים בכישרון. בינתיים ססק אומר שהקשרים צריכים להבקיע יותר
איפה היית כל העונה כשהגנתי על כבודו של סנדרוס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אם הקבוצה תשחק יותר טוב ככה אז זה לטובתה. יש לארסנל קשרים מצויינים עם סיומת לא משהו חוץ מרוזיצקי אבל זה משהו שאפשר לעבוד עליו ולפי דעתי זה יכול לעבוד מצויין. 2 קיצוניים, קשר התקפי מאחורי החלוץ, קשר אחורי - בארסנל יש שחקנים שיכולים לשחק בעמדות האלה, כמובן פאבריגס באמצע שעליו אי אפשר לוותר ינהל את המשחק, ואתם צריכים להביא גם קשר אחורי מחליף לג'ילברטו סילבה וזהו לדעתי.
שוער חדש לתותחנים וונגר עושה את המצופה ממנו, פועל במהירות ובדיסקרטיות שהורגלנו לה מארסנל. שיהיה לו בהצלחה!
הייתה באמת ידיעה לפני כמה ימים שהשוער הזה אמור להגיע ללונדון לבדיקות רפואיות ולחתום, כנראה שזה קורה באמת, ואם כך נותר לנו לאחל לשוער הזה שילמד מסופר-יינס בעונה הקרובה את מה שהוא צריך. ביי ביי אלמוניה
ראיתי ביצועים שלו ,והבחור מרשים מאוד. מקווה שהוא יהיה תחליף טוב לאדון יינס, סוף סוף לא רק מדברים וקונים. שיהיה לו בהצלחה ,ואלמוניה באמת בי בי.
שאלה על קלישי. העונה והא באמת הוכיח את עצמו התקפית, ויותר מפתיע אפילו הגנית... זכור לי במיוחד איך הוא שיתק את ה"MVP" של הליגה, רונאלדו, במהפך מול היונייטד... הרבה הרבה כישרון בבחור הצעיר הזה.. השאלה שלי נוגעת בקשר למעמדו בנבחרת צרפת? הוא בסגל? אני יודע שדיאבי ערך כמה הופעות בטריקולור... מה עם קלישי?
לא בדיוק המגן הבכיר. הוא בסה"כ נתן עונה אחת טובה (אחרי פציעה קשה), ואני מאמין שבעתיד הוא יתפוס מקום של קבע בנבחרת. בינתיים, אבידל הוא המגן השמאלי הפותח כשאברה מועדף על פני קלישי בתור המחליף. אבל לא להרבה זמן..http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
אני לא מבין מה אתם רוצים מאלמוניה,בכל ההופעות שלו השנה הוא היה מצויין,ואני אהיה מאוד מופתע אם וונגר ימכור\ישאיל אותו.
לפי דעתי מארט\מארק פום(בחיים לא הבנתי איך זה הולך) לא ישאר איתנו. אין מה לעשות, אלמוניה פשוט טוב יותר.