ארסנל 06/07 - העונה כבר נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏2/7/06.

1. Tony Adams Member

בלעדיו לא היינו מגיעים לגמר ליגת האלופות שנה הבאה. נקודה.

2. Rudess Member

ג'ילברטו סילבה הוכיח לאורך כל העונה שהוא מנהיג בלתי מעורער של הקבוצה וראוי ללא ספק לסרט הקפטן.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ארסנל תשחק בטורניר אמסטרדם באוגוסט. מלבד ארסנל ישחקו בטורניר מילאן האיטלקית, את.מדריד מספרד וכמובן אייאקס המארחת.

4. Gaudi Member

אנחנו מגיעים לגמר האלופות שנה הבאה?

שיט, הרסת לי את כל המתח.

5. Fortyniner Member

כיצד בדיוק אם אפשר פירוט ?
    בעזרת הכרזימה שלא קורנת ממנו ? היכולת המקצועית הלא משרה על שחקנים אחרים ביטחון ? בגלל היותו שחקן ארסנל בדם שמשחק כבר שנים רבות במועדון ? איזשהי אישיות מיוחדת ? משהו ? מה ??

הנרי הקפטן הראשון, עונה לכל הדברים האלו, לדוגמא. אני הייתי מספתק רק באחד מהם אצל הקפטן המשני, אבל אפילו את זה אין לו. וזה עצוב שהוא שימש כקפטן כל כך הרבה משחקים. טורה או להמן היו עדיפים מבחינתי. לא שזה כזה פקטור, אבל בשביל הסמל, שוב לא ראוי ששחקן כמוהו ישמש כקפטן. מילא היינו משחקים טוב.

6. Tony Adams Member

אוי לקטנוניות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

7. Rudess Member

כיצד בדיוק אם אפשר פירוט ?
    בעזרת הכרזימה שלא קורנת ממנו ? היכולת המקצועית הלא משרה על שחקנים אחרים ביטחון ? בגלל היותו שחקן ארסנל בדם שמשחק כבר שנים רבות במועדון ? איזשהי אישיות מיוחדת ? משהו ? מה ??
    כנראה שכן יש לו כריזמה וכן יש לו בטחון, וכנראה שהוא כבר שנים רבות במועדון וכנראה שונגר ידע למה הוא נתן לו את סרט הקפטן .

הנרי הקפטן הראשון, עונה לכל הדברים האלו, לדוגמא. אני הייתי מספתק רק באחד מהם אצל הקפטן המשני, אבל אפילו את זה אין לו. וזה עצוב שהוא שימש כקפטן כל כך הרבה משחקים. טורה או להמן היו עדיפים מבחינתי. לא שזה כזה פקטור, אבל בשביל הסמל, שוב לא ראוי ששחקן כמוהו ישמש כקפטן. מילא היינו משחקים טוב.
    דווקא להנרי היו לא מעט משחקים העונה שהוא לא הפגין מנהיגות כלל על המגרש. עצוב שהוא שימש קפטן? לא ראוי לשמש כקפטן? אני מבין שהשרב בחוץ משפיע עליך .

8. XabiAlonso Member

9. ARSI Member

הוא חלוץ. נראה לי שלונגר יש מספיק כאלו (בנדטנר, הנרי, ואן פרסי, אדאביור ואלאדייר).

10. Arsenal fan Member

Fortyniner, ויירה בימיו בארסנל היה לא רק קשר הגנתי נטו(בניגוד לברט), הוא היה קשר 50\50 שמשלב בין הגנה להתקפה. ג'ילברטו היה אחראי על החלק ההגנתי, קשר אחורי הורס במלוא מובן המילה.

ויירה קשר יותר איכותי, אין ויכוח. אבל אילמלא עזיבתו של ויירה(ואדו יחד איתו)- תיהיה בטוח שססק פאברגס לא היה מה שהוא היום(ויירה וססק אותה משבצת, כך שלא היה מנוס מלהשאיר את ברט) ונגר הקריב את ויירה בשביל ססק, אז- השתלם או לא?

בקשר לקפטן, מסכים שקולו צריך להיות קפטן 2 אחרי תיירי, אבל: 1. ג'ילברטו הוא בין לפחות 3 השחקנים הטובים שלנו העונה(או שגם עם זה אתה לא מסכים?), כך שגם מבחינה מקצועית הוא ראוי.
    2. אתה ממש טועה בקשר אליו. השחקנים בארסנל ממש מעריכים את העבודה שהוא עושה במרכז השדה. פאברגס וקולו טורה כבר התראיינו כמה פעמים בנוגע אליו, ואמרו עד כמה הוא חשוב לנו. את תפקידו כקפטן הוא גם כן עושה מצויין.

:aa1: לחדשות מעולות אחרות: על פי 'ארסנל-מאניה' אדבאיור חתם על חוזה חדש, שכולל את הכפלת שכרו לכמעט 30 אלף פאונד.

אדבאיור דחה את מנ' יונייטד ויובה לטובת ארסנל. גם צ'לסי התעניינה בו בעבר, אבל היא לא מצויינת בכתבה.

11. The-Gunner Member

יש גם את הטורניר שיערך באצטדיון ה'אמירויות', עם המבורג, אינטר ו-PSG.

יותר מדי משחקים לקבוצה פצועה כמו ארסנל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

12. fat4 Member

חבל קבוצה טובה שבקושי עשתה משהו העונה !

13. Rudess Member

הנרי לקראת העונה הבאה:
    "If everybody is fit and fresh I don't even think about not winning the title. We are as good as Man United, Chelsea and Liverpool. Being so far behind is hard to take but we've been there before and after that we've been on top."
    http://www.arsenal.com/images/h/henry17052007.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/07
  14. AW forever Member

the-gunner, קבוצה צעירה צריכה הרבה משחקי הכנה מול קבוצות חזקות, במקום לצאת לטורנירי ראווה בארה"ב ובמזרח כמו שעושות חלק מהקבוצות, שרק מעייפות את השחקנים בגלל הטיסות והערך שלהם מבחינת כדורגל נמוך- ארסנל נשארת באירופה לשני טורנירי הכנה מרכזיים (ומקווה שלא נוסעת למזרח). מקווה שיעבדו בהם על כל אותן הנקודות שהיו העונה טעונות שיפור. קיץ ארוך ומשעמם.
    בנוגע להנרי- מה אתם חושבים, שהשחקנים חיים על הירח?! הם מקצוענים, ולמקצוען כמו הנרי הדבר הכי חשוב בחיים זה להביא תארים. רוצה אותו רעב בעונה הקרובה.

15. Scholes Member

אני לא ראיתי שההכנות האלה פגעו במנצ'סטר העונה, או בצ'לסי? נכון יש פציעות אבל זה לא קשור אחד לשני.
    שנה שעברה מנצ'סטר הייתה במסע במזרח ולאחר מכן גם הייתה בטורניר עם אייאקס, הכדורגל במשחקי הראווה ירוד אבל זה בעיקר בשביל הכסף והכושר של השחקנים, מה גם שהשחקנים ששיחקו שם הם כל שחקני הסגל הרחב כולל רוסי ודונג אני חושב גם.