ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. Gooner Member

איזה חרטא,קסיאס גומר את הקריירה בריאל.

2. Jose Mourinho Member

יש כל כך הרבה שחקנים איכותיים שמתלבשים בול על ארסנל במחירים סבירים שונגר יכול להביא...

אמרו פה קאמני, קופה, הילדבראנד ואיזאקסון. גם סבסטיאן פריי למרות שלא נראה לי שיבוא לארסנל. זה שוערים.

בהגנה יש את מטרסאקר, חואניטו, אנטוניו לופז (אתלטיקו), אפסון, מרסל יינסן, ארנה פרידריך (הרטה), פיליפ לאם, הינקל, קולוצ'יני ויודעים מה? גם את טל בן חיים הייתי מכניס לרשימה.

קשרים: ריאו-קוקר, חואקין(טוב הוא אולי יעלה הרבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx ), דאונינג, סבאסטיאן קהל, זה גוזמן (דפורטיבו), נורי סאהין, טים בורובסקי, ג'רום רוטן (אולי הוא ישתקם אצל ארסנל), ווסלי שניידר, זאבאלטה, נולאן. וזה רק בחשיבה מהירה...

חלוצים: טורס(גם הוא לא הכי זול), קוייט(ע"ע טורס), יאקווינטה, פארפאן, ביסלי, פודולסקי, טבז, סביולה וגם זה רק בחשיבה מהירה...

בקיצור המון-המון שחקנים במחירים סבירים מאוד שונגר יכול להביא כדי שישדרגו את ארסנל. אני מעריך שמבין כל אלה צריך שוער, בלם, מגן ימני, קשר 50-50, שחקן אגף וחלוץ. 6 שחקנים. ואני יודע שזה מוגזם אבל זו דעתי.

כמו שאמרתי, ארנה פרידריך מהרטה ברלין. אולי אתה לא מת לראות אותו, אבל הוא אחד המגנים הימניים הטובים שאפשר למצוא במחיר סביר.

לא בטוח, אבל גם לא נראה לי שהוא יבוא לארסנל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/11/05
  3. Rudess Member

למה חרטא, הכל אפשרי בכדורגל המודרני.
    למרות שאם הבחירה היא בין קסיאס להילדבראנד, אני בהחלט מעדיף את טימו.

4. Riki Member

http://ashdodnews.co.il/files/news_pic/Domem/food-ofBemelah-06-27.Xxx

כנס לדיון של ריאל ותקרא, הוא אצלנו ולא מוותרים עליו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

5. EL Capitan Member

על סוגיית השוער, יומרני לחשוב בכלל על קסיאס וקופה. אמנם קסיאס מסיים את חוזהו בסיום העונה ועדיין לא חידש אותו, אבל ברור לכולם שהוא לא יעזוב את ריאל ויאריך את חוזהו בקבוצה. לגבי קופה, כאשר ליון הופכת לאחת הקבוצות הטובות באירופה, למה לה לשחרר את קופה? הילדברנד שהזכיר לירן רוזנר, הוא אופציה טובה לעמדה הבעייתית של ארסנל.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

עוד חלוצי מטרה מהסוג שתפור על ארסנל ובמחירים סבירים הם אלכסנדר פריי, דימיטאר ברבאטוב (כבר מקושר אלינו לא מעט).

7. Jose Mourinho Member

למה ה- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx ?

8. EL Capitan Member

בקשר לטורס, אכן שוב עולה השמועה כי ארסנל מעוניינת בו. אבל אין סיכוי שאל ניניו יעבור לארסנל. טורס לא יעזוב את אתלטיקו מדריד.

9. Alexander Hleb Member

פריי וברבאטוב הם די זהים, אבל הם שחקנים שמצטיינים בנגיחות. ארסנל ונגיחות/הגבהות זה לא משהו שהולך ביחד. אני לא זוכר את ארסנל משחקת על כדורי גובה.
    ברבאטוב שחקן אדיר, אבל לדעתי ונגר לא מחפש סוג כזה של שחקן, אלא אם כן הוא ישנה בשבילו את השיטה.

10. Alexander Hleb Member

הנרי עם שער מדהים עם העקב, אחרי מסירת קרן הוא עמד עם הגב לשער והכדור פגע לו לא בכוונה(או שכן) בעקב ונכנס לשער. השער הזה מנצח לצרפת את המשחק נגד קוסטה ריקה(3-2)
    עוד שער גדול לפנתיאון השערים של הגדול מכולם.

11. אשלי קול Member

איזה גול של הנרי.
    ענק :aaarse:

למרות שונגר ביקש מדומנק לתת לו מנוחה,הנרי שיחק את כול המשחק.

12. Gooner Member

תגידי מה נסגר עם הנדב יעקביזם הזה,הכדור נכנס בפוקס לשער,הנרי לא ראה כלום ובאותה מידה זה יכל לפגוע ברגל של מגן.
    כמו ה"בישול" של רונלדיניו עם הגב.

13. Alexander Hleb Member

כמו הבישול של רונאלדיניו גם פה זה היה מקרי לחלוטין. אבל זה שיצא מזה שער יפה זאת עובדה.

14. Rudess Member

אני לא מבין בכלל למה הנרי צריך לשחק סתם במשחק אימון אחרי פציעה, עדיף היה לתת לו לנוח.

15. Rudess Member

קבוצת המילואים של ארסנל ניצחה אמש 3:0 בחוץ את צ'רלטון אתלטיק. את שלושת השערים כבש ילד הפלא האיטלקי, ארתורו לופולי שהעלה את מאזן שעריו ל-11 שערים ב-8 משחקים. השערים נכבשו בדקות 10,50,70 וזיכו את חניכיו של ניל באנפילד בנצחון נוסף שהשאיר את התותחנים בראש הטבלה.