ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. Jose Mourinho Member

אין על מה, שמחתי לעזור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/11/05
  2. hoffman Member

אני כניראה הולך למשחק של ארסנל באול טראפורד נגד מנצ'סטר הבעיה שאי אפשר להזמין כבר עכשיו כרטיסים למשחק איזה באסה

3. George Best Member

חחחח אם אתה רוצה ללכת לכזה משחק,הדרך היחידה שעתידה לעזור לך היא לנסות להשיג כרטיס יום-יומיים אחרי שמתפרסם לוח המשחקים

4. the gunner_14 Member

אין שחקן שמשתווה להנרי והוא לא בר החלפה ואני גם לא מאמין שהוא ירצה לעזוב את ארסנל כל כך מהר כי יש לו קשר חזק מאוד לקבוצה ,והצעות ממדריד בעבר לא הוזיזו אותו.
    סמואל אטו סקורר גדול וחלוץ גדול אבל כמו שאמרתי לפני הנרי הוא לא בר החלפה, אם נייקח כמה אספקטים פשוטים במשחק ונשווה בין הנרי לאטו נראה את ההבדלים:
    במהירות אין שחקן שעולב על הנרי כולל אטו , להנרי יש יכולת לשחרר בעיטות חופשיות ברמה הכי גבוהה , הנרי לא משחק בכלל כחלוץ מטרה שמקבל כדורים לגולים ועדיין מסוגל לייצר 30 שערים בעונה ו20 בישולים בליגה! (לפני 2 עונות,בעונה שעברה 25 עם פציעות) הנרי מסוגל לשחק על האגף ולבשל , לבוא עם הפנים והגב לשער... אין עוד שחקן כזה, הוא הרבה מעבר לכל חלוץ מטרה גדול ככל שיהיה שכובש את השערים שלו ממשבצת של חלוץ נטו , הנרי מייצר את השערים מכל נקודה, זאת הסיבה שארסנל באמת זקוקה לחלוץ מטרה ברמה ליד הנרי כדי להשתדרג לרמה הגבוהה ביותר.
    בשורה התחתונה הנרי הוא השחקן הכי יחודי שראיתי בעמדה שלו ואין שום סיבה שארסנל לא תעשה הכל כדי להשאיר אותו. עם החיזוק הנכון גם הנרי לא יחשוב שאי אפשר להשיג תארים באירפה ובכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏11/11/05
  5. ארצ'י באנקר Member

אפשר גם אפשר, הכל תלוי בגודל הארנק שלך.
    פורטיס כבר אמר פעם... הכל אפשר אם משלמים
    להיות אפילו אלוהים

6. Gooner Member

שכח מזה....

7. Jose Mourinho Member

מסכים על כל מילה, אבל אטו יותר מהיר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. Sir Alex Las' Killa

ובכן, אטו בעוד כמה שנים יכול בהחלט להגיע לרמה של הנרי. הבעיה שאין שום מאמן שיתן לשחקן חופש זהה לצרפתי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/05
  9. Gooner Member

אטו גם לא מהיר יותר,אולי זה רק נראה ככה בגלל שהוא די זריז,אבל אם הנרי היה כל כך "לחוץ" כמו אטו,היית חושב אחרת.

10. Rudess Member

אוהדי ארסנל בחרו את 3 השערים הגדולים של הנרי במדי ארסנל, אתם יכולים להוריד את הקובץ:
    http://www1.arsenal.com/images/Plus/videos/henry_top3.asf

לשמוע את הקריאה של אנדי גריי שאומר: Sheer Brilliance אחרי הגול מול היונייטד בהייבורי, עושה כיף.

באותה מידה היה אפשר להרכיב עוד הרבה קבצים של 3 השערים הגדולים של הנרי, כי יש לו פשוט כל כך הרבה גולים גדולים.

11. Alexander Hleb Member

ואם המספרת שלו נגד סנדרלנד היתה הולכת 4 ס"מ שמאלה האוהדים היו צריכים לבחור מחדש

12. Rudess Member

פרננדו טורס קורץ לארסנל ואומר שמחמיא לו מאד שמועדון כמו ארסנל מתעניין בו, ובגלל שיש לו מאמן גדול כמו ארסן ונגר. טורס רוצה לשחק בארסנל מאחר והקבוצה מופיעה על בסיס קבוע בליגת האלופות. במקביל רובר פירס מספר שארסן ונגר מנע ממנו להצטרף לפטריק ויירה בקיץ ליובנטוס. פירס בראיון לקוריירה דלה ספורט אומר שהייתה הצעה קונקרטית מיובנטוס, אבל ונגר לא אישר לפירס לעזוב, ופירס אומר שהוא שמח להישאר בארסנל. פירס מתכונן לשוב ולדון בחידוש החוזה שלו בינואר, ושלל כל מעבר לקבוצת פרמיירליג אחרת. "אם הייתי עובר מאנגליה אז רק לספרד או איטליה" , כך אמר פירס, "אך כל עוד אני בארסנל אני אעשה את המקסימום".

אישית נראה לי שפירס לא יישאר בארסנל בעונה הבאה.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני כבר לא יודע אם להצטער על כך או לא. כל פעם מספידים את הקריירה של רוב לאחר כמה הופעות גרועות ברצף ואז הוא נותן איזו הופעה מבריקה שמזכירה לנו באיזה גאון מדובר (האחרונה במחצית השנייה של הדרבי מול ספרס). לדעתי את הכשרון שיש לו אף אחד לא יוכל לקחת ממנו, אבל הוא כבר לא מספק את הסחורה באותה עקביות לה הורגלנו ממנו בשנים עברו, ייתכן ורענון אכן נחוץ פה, הצועני העונה נראה לא רע כשהוא מתופקד על כנף שמאל ולא בחוד.

14. the gunner_14 Member

בארסנל כבר השלימו עם זה שרייס ישחק על כנף שמאל והא היורש של פירס כנראה.

15. Gooner Member

אני לא חושב שוונגר משלים עם זה,רייס עושה מלא מלא מלא שטויות.