ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. StevieG Member

אולי ארסנ אנאל מצטרפת למירוץ על אסיין? שאגב הוא נסע לקוריאה וא ליפן בסוף :S

2. the gunner_14 Member

חבל מאוד שויירה עוזב, לדעתי זה מהלך שהוא ממש לא במקום , בשנה הבאה הקבוצה משנה כיוון כלפי מעלה עם המעבר לאצטדיון החדש והקפטן שנמצא כבר בגיל יחסית מתקדם עם כל העוצמה שיש לו כלפי הקבוצה היה חייב להישאר ולגמור את הקריירה בארסנל, הוא היה נכנס לדפי ההיסטוריה של המועדון אולי כגדול מכולם.
    במקום זאת הוא העדיף ללכת לאיזה קבוצה באיטליה שלא עשתה בשבילו שום דבר והוא יפסיד את פתיחת האצטדיון החדש והדרך החדשה של ארסנל, פשוט כואב אני לא מבין אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/05
  3. SmirnoF Member

שארסנל לא ילכו על שחקנים צעירים שצפוי להם עתיד טוב..
    כמו שקנו מהם שחקן עם שם...שהם יקנו שחקן עם שם.
    יש להם את הכסף.

4. Rudess Member

ודרך אגב, משהו חשוב ששכחנו לדבר עליו: אין ספק שלאור עזיבתו של ויירה, ישנו רק שחקן אחד שראוי לשאת את סרט הקפטן של ארסנל , טיירי הנרי!

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, אני לא מבין מה אתה רוצה מהבחור, הוא צודק - פירס באמת מידרדר והעונה שעברה היתה בינונית יחסית לסטנדרטים שלו. מכירה שלו תכאב הרבה פחות מזאת של ויירה בצד המקצועי. מה שכן, אין בכלל שום ספק שבעקבות המכירות הללו ארסנל מוכרחה להתחזק בעמדות שבהן התפנה מקום.

וגם אני רוצה להודות לויירה על השירות שנתן למועדון ועל 9 שנים פנטסטיות. שחקן נהדר שיחקק בהיסטוריה של המועדון ושל הכדורגל העולמי בכלל. אני יכול לאחל לו רק בהצלחה ביובנטוס.

6. נדב מיכאלי Member

ארסנל נחלשה עכשיו.
    ויירה היה השחקן שהכל עובר דרכו בארסנל,המנהיג.
    ואם גם פירס יעזוב בכלל ארסנל יצטרכו להביא חיזוק ברמה גבוהה אחרת קשה לי לראות אותם נאבקים על האליפות

7. Rudess Member

העונה שעברה של פירס הייתה בינונית? תחזיר את הסרט שאתה חי בו לסניף הבלוקבסטר הקרוב למקום מגוריך.

33 משחקי ליגה ו-14 שערי ליגה, 2 שערים בגביע האנגלי ועוד אחד בליגת האלופות, סה"כ 17 שערים בעונה, אתה מטורף עוד להגיד שהעונה שלו הייתה בינונית? איפה אתה חי בדיוק?!

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני, פירס בעיני לפחות היה אחד מהטובים אצלנו בעונה שעברה, אבל כנראה שבאמת הגיע הזמן להיפרד גם ממנו לאור ההתפתחויות האחרונות בעניין החוזה.

ועם כל הכבוד לויירה, ויש הרבה כבוד, השנתיים האחרונות לימדו אותי שהשחקן הכי חשוב בארסנל הוא האלוהים תיירי הנרי, שאם הוא ילך אי פעם אז באמת אבדנו.

9. Gooner Member

וונגר הוא הכי חשוב...

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ואם רובסון, חס וחלילה, ימונה למאמן ליברפול?
    לדעתי עדיף שתתנו את הכבוד לדניס ברגקאמפ שנכנס לעונת פרישה.

11. Gooner Member

אכן,דניס הוא הקפטן הראשון,הנרי לאחר מכן ואחרי זה קמפבל.

12. Jose Mourinho Member

לברגקאמפ באמת מגיע ללבוש את סרט הקפטן בעונת הפרישה שלו, השאלה אם הוא יהיה שחקן הרכב בשביל ללבוש את סרט הקפטן...

אם ארסנל אכן תמכור גם את פירס, אז הקבוצה צריכה לחפש ווינגר שמאלי דחוף בגלל שרייס הוא יותר קשר התקפי/חלוץ/קיצוני שמאלי/קיצוני ימני מאשר שחקן כנף שמאלית בקישור.

לגבי ויירה, עיסקה מצויינת לארסנל, ככה אפשר לתת לססק את הבמה, או אולי ללכת על איזה שחקן קישור מרכזי תותח כמו באלאק או אסיין

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתחיל להזכיר לי את ג'רארד שהוכיח שפאברגאס שחקן גרוע לפי כמה מסירות שלו הגיעו ליעדן וכמה לא. אני מסתכל על היכולת שלו במשחקים ובשנה האחרונה הוא הידרדר באופן מדהים. גם ליונברג כבש איזה 12 שערים והוא נתן עונה בינונית. תצפה במשחקים ולא בסטטיסטיקות.

14. ScottishGunner Member

נו אז בסדר, נגיד שפירס נתן עונה בינונית, אתה רוצה עכשיו למכור גם אותו ?
    אתה יודע שעונה הבאה הוא יכול להיות מעולה כמו לפני שנתיים-שלוש, עדיין יש לו את זה. אז מה הבעיה ?

15. juventiner Member

אני מסכים עונה יחידה זה כלום בהשוואה לקריירה שלמה...
    אז העונה פירס פיקשש...כלום לא קרה הוא יעשה את שלו ויתן מעצמו עונה הבאה אין סיבה למכור אותו
    פירס בכל זאת שחקן טוב