ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. קינג לדלי Member

הדגש הוא על בינתיים.

2. Robin Member

הירידות שלך פשוט עלובות, מי אמר שזבינה היה כשיר למשחק או זמברוטה לצורך העניין (כן אני יודע שההערכה היא 10 ימים אבל מי כמו אוהד ארסנל יודע שהדברים האלה יכולים להתארך)? השאלה פה היא לא למי יש את השחקנים היותר טובים בהרכב הראשון אלא מי תנצח בערב המסוים (בהרכב המסוים, בכושר המסוים) מה שאומר שהזלזול והיוהרה יכולים לעלות ליובה (אם רק הם מזלזלים כמו חצי מהאיטלקים בפורום, מה שאני בטוח שלא). קצת הגזמת עם מגן רביעי, זה שזאמברוטה יכול לשחק בשני הצדדים של ההגנה לא הופך אותו למגן רביעי וחוץ מזה, אם הוא ישחק זה לא משנה אם הוא מגן של קבוצת ה-U16 כי הוא זה שישחק.

Arsenal's record against Juventus

Played 4
    Won 2
    Drawn 1
    Lost 1

נכון, זה לא אומר הרבה אבל זה בשביל כל אלה שהביאו את ה"היסטוריה" בתור גורם במשחק, אם היא אכן גורם (מה שלא נכון לדעתי) אז ארסנל פייבוריטית. וטל אתה צודק אני צריך פשוט להתעלם מהמרירות שלהם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/06
  3. FelaKaT Member

משום מה מחקו לי את ההודעה, אבל שיהיה.
    בכל מקרה, באלזרטי הוא המגן הרביעי של יובנטוס, זאמברו, זבינה וקיילני מקדימים אותו ברוטציה.
    וסביר להניח שזבינה וזאמברו יהיו המגנים של יובנטוס במשחק, אלא אם כן יהיו פציעות.
    התגובה ההיא שלי באה אחרי שאחד מאוהדי ארסנל כתב את זה:
    "אה וכן, בלזארטי ממש קורע את אבואה לחתיכות קטנות. עשה טובה, חזור... פנה!"

אני לא זילזלתי בארסנל וכבר ציינתי שהיא יכולה להעלות, אבל אתם יכולים להתווכח עד מחר-יובנטוס הפייבוריטית.

4. Robin Member

זה הייתי אני שאמרתי את זה וגם לא התווכחתי בקשר לזה שיובה היא הפייבוריטית אבל נראה כבר מה שיהיה, רק שויירה ימשיך את המסורת והנרי יחזור לחצי הגמר. מגן 5000, זה לא משנה אם הוא ישחק, מה גם שאני לא בטוח שזבינה שפצוע חצי עונה הוא ברמה יותר גבוהה מאבואה. מבחינת כישרון ובמבט לעתיד, אין ספק שהוא יוכל להיות המגן הימני הטוב בעולם בעתיד. בכל מקרה, אבואה, לפני הפציעה של קלישי ועד לפני שבועיים בערך, היה המגן השלישי\רביעי של ארסנל (קול, קלישי ולאורן כולם היו לפניו לפני פריצת הדרך).

5. TheLane Member

טוראם יותר טוב גם מקולו טורה...

מה קשור שגיא כהן? אף פעם לא שמעתי את שגיא כהן אומר את זה, ואתה רואה מועמד יותר מתאים מזאמברוטה?
    אשלי קול לא בימין, הוא בשמאל, ואני דיברתי על הליצנים שיש לארסנל בימין.

ד"א, לא קראתי את כל ההודעות בדיון המטומטם הזה, קראתי חלקים, אז אני מצטער אם נפגעת ממני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

6. TheLane Member

מצטער אבל אם אתה מדבר על להמן כשוער ברמה עולמית אתה חייב לדבר גם על פול רובינסון כאחד כזה
    כי גם עם העונה המופלאה שלהמן נותן רובו עדיין שוער יותר טוב ממנו ונותן עונה מופלאה ממנו.

קמפבל בכושר של העונה לא הרבה יותר טוב מסנדרוס.

לא אמרתי בשום מקום שלארסנל אין סיכוי. אני חושב שהסיכויים הם 50 50. אני אפילו מתכוון להמר עליכם במשחק בהייבורי (הלוואי שאני אפסיד בהימור הזה...)

אבואה עד לא מזמן היה עוד שם לא מוכר של ונגר, לא ייאמן שאחרי 2 משחקים טובים נגד העגלות של מדריד פתאום הוא שחקן המאה... פסוטו יותר טוב עד שיוכח אחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. Arsenal fan Member

גיא, נדבד לא ישחק במשחק הראשון עקב צהובים. אני מעריך שמוטו יפתח באגף.
    לאורן פצוע עד סיום העונה. וטוב שכך, מבחינה מקצועית כמובן.
    בכול מקרה, אבואה שחקן יותר טוב. ובכושר הרבה הרבה יותר טוב.
    אני לא מתווכח עם זה שיובה פייבורטית, זו גם דעתי. יובה קבוצה יותר טובה, סך היה לי ויכוח עם W.W על החלק ההגנתי(אך ורק ההגנה, בלי הקישור).
    תמשיך להתפלסף, טוראם בלם חסון, אבל הגיל עושה את שלו. טורה כיום בלם יותר טוב, טורה בלם ענק.
    אז אתה לא רואה ליגה איטלקית.
    כן.
    טוב, זה באמת השיא.
    אבואה ליצן? אבואה ענק.
    לא נפגעתי. עצבים לרשום אותו דבר 5 פעמים.

8. Robin Member

רובו אולי בסך הכל שוער יותר טוב מלהמן אבל לפי דעתי מסוף עונה שעברה להמן יותר טוב. להמן עם אפס טעויות ומציל אותנו מלא פעמים, רובינסון עם טעויות (אני זוכר לפחות אחת - נגדנו) ומציל אותכם מלא פעמים. העונה הזאת של פול רובינסון לא יותר טובה מהעונה של להמן.

עריכה: חוץ מזה, שכחתי, מה לעזאזל רובינסון קשור?

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/06
  9. Arsenal fan Member

יונתן, הייתה ללהמן טעות אחת העונה. שער הספיגה מול סנדרלנד היה ביציאה איומה שלו, ובאשמתו המלאה. חוץ מזה, 0 טעויות. עונה מדהימה לינס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

10. TheLane Member

מי המועמד שלך שיותר טוב מזאמברוטה?
    באמת, אני רוצה לדעת...

אני חושב שזכית כעת בהודעה הכי משוחדת בהיסטוריה של היקום.
    אם קירק היה שונא ארסנל כמו שהוא שונא טוטנהאם הוא היה לבטח צוחק על זה שאחרי 2 משחקים טובים של אבואה כבר מבחינתכם הוא יותר טוב מזאמברוטה..

11. KirkH Member

כבר אמרתי את זה באיזה דיון...

למרות שגם באליפות הפחונים במצרים הוא נראה לא רע בכלל. אני לא חושב שהוא יציב וגדול כמו שעשו ממנו, אבל הוא בהחלט עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר נכון לעכשיו.

12. Robin Member

זאמברוטה מגן שמאלי (על אף שהוא יכול גם לשחק כמגן ימני). מי השווה ביניהם בכלל?

13. TheLane Member

זאת הייתה דוגמא לזה שאתם מחזיקים מאבואה הרבה יותר מדי.

14. Robin Member

רק חבל שהיא דוגמה לא נכונה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

15. Nulla Impossibile Member

זה בdna של ארסנל להיות מתנשא ושחצן,או שזה ככה כול אנגלופיל מצוי?
    השתן עלה לכם יותר מדי לראש אחרי ריאל(כולנו יודעים מה מצבה) אפשר לחשוב שכאילו אתם לא נאחזתם באלילת המזל(לא שאני קורה להשמתת וייסה מזל)כן גם אני ראיתי את המצב של ראול.
    לא הבנתי עדיין במה אתם נאחזים לקראת המפגשים עם הסיניורה?
    אולי ברגע שתפסיקו לזרוק השמצות כאילו אתם מלכי העולם ותתחילו לרדת לקרקע ותנתחו את מצבכם(שגם ככה מה למזהיר)אולי אז תגיעו לראשונה לחצי הגמר.אולי בכול זאת תחכו עוד שנה,אולי אפילו עוד שנתיים...אין לכם מה לדאוג טוטנהאם תחליף אותכם מצוין.