ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. קינג לדלי Member

לא יודע אני לא מזלזל והלואי שאתה צודק.
    אם היה מדובר במשחק אחד אז ניחא אבל בשניים לא נראה לי שהם יכולים לעבור.
    בכל מקרה גמר בין שתי קבוצות מאותה מדינה הוא תמיד פחות מעניין.

2. Gooner Member

מה גם שאני לא רואה מצב שויאריאל מנצחת את ברצלונה או מילאן.

3. TheLane Member

גמר ארסנל-ברצלונה עם גול עצמי בדקה 90 של קאנטבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    איי איי איי

4. Yeste Member

מסכים גאנר. אף על פי שמדובר בשתי קבוצות שמשחקות כדורגל שונה לגמרי, שתיהן די דומות אחת לשניה באופן מסוים. בשתי הקבוצות עומדים על הקווים מאמנים גאונים שהגיעו לשלב הזה כנגד כול הסיכויים והתחזיות; לשתיהן יש מגה-קראקים, כפי שמכנים את זה בספרד, שנמצאים ב -2 רמות (לפחות) מעל שאר השחקנים בקבוצה(הנרי וריקלמה) ; לשתיהן יש שוערים מעולים והגנות שמורכבות משילוב בין שחקנים צעירים לבין שחקנים מנוסים יותר; ולשתיהן יש איצטדיונים בגודל של מגרש כדוריד.

אגב, בשתי הקבוצות מחזיקים את אמצע המגרש שני הקשרים המחליפים של נבחרת ספרד: סנה ופאברגס.
    יהיה בינהם מצא' אפ מעניין ביותר, שמן הסתם פאברגס ייקח.

5. קינג לדלי Member

בדרך כלל אני אוהב גמרים שלהם.
    גלטסאריי בפנדלים.
    ומול סרגוסה דאגנו לשלוח את נעים מחצי מגרש בדקה ה120...
    נשמע טוב !

6. Arsenal fan Member

גרמיין, מה עם סנדרוס ופלאמיני? עדיין נתקעים בעמודים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

7. Gooner Member

Vieira Ohhh hooo
    Vieira Ohhoh hooo
    He plays in black and white
    his team is fucking shite

זה מה ששרו האוהדים של ארסנל אתמול בדלה אלפי.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

טל, שאלה באמת - אמיתית, מהלב, כנה.

אתה ראית את ויאריאל העונה, אי פעם או שפשוט החלטת באופן שרירותי שהם אנטי כדורגל, נגיד בגלל שהשם שלהם מתחיל ב-V, או כי לסורין יש פלולה?

כי אין לי הסבר אחר, מלבד העובדה שאתה מדבר בלי לדעת או שפשוט אתה אומר את זה כי חסרה לך הבנה בכדורגל, כי אם יש משהו שויאריאל הוא לא, זה בונקר.
    תסתכל איפה הכוח של הקבוצה הזאת - בקישור (ריקלמה, סורין, סנה - שחקן שאם זכרוני אינו מטעה אותי אתה בעצמך אמרת שהוא שחקן מעולה אחרי שהם קרקפו את אברטון) ובחוד (פורלאן, גואיירה, חוסה מארי), ולא בהגנה שם בעיקר משחקים שמות אלמוניים!
    מה גם שכל הסגנון של הקבוצה הזו מושתת על כדורגל יצירתי של ריקלמה, ושנה שעברה הם שיחקו את הכדורגל הכי מהנה באירופה אחרי ברצלונה.

ואתה אומר את כל זה אחרי שאתמול הקבוצה שלך נשענה לאורך כמעט 90 דקות אחורה כדי לא לחטוף!!!! איזה דאבל סטנדרט!!!!!!!!!!!
    ואתה עוד גורם לי להגן על הכדורגל הספרדי, ודווקא ברגע הזה אוהדי הספרדית נעלמים!!!

9. Rudess Member

טל, שאלה באמת - אמיתית, מהלב, כנה.

אתה ראית את ויאריאל העונה, אי פעם או שפשוט החלטת באופן שרירותי שהם אנטי כדורגל, נגיד בגלל שהשם שלהם מתחיל ב-V, או כי לסורין יש פלולה?
    ראיתי את ויאריאל מספיק פעמים העונה.

כי אין לי הסבר אחר, מלבד העובדה שאתה מדבר בלי לדעת או שפשוט אתה אומר את זה כי חסרה לך הבנה בכדורגל, כי אם יש משהו שויאריאל הוא לא, זה בונקר.
    אני יודע ויש לי הבנה רבה בכדורגל, כנראה יותר ממך.

תסתכל איפה הכוח של הקבוצה הזאת - בקישור (ריקלמה, סורין, סנה - שחקן שאם זכרוני אינו מטעה אותי אתה בעצמך אמרת שהוא שחקן מעולה אחרי שהם קרקפו את אברטון) ובחוד (פורלאן, גואיירה, חוסה מארי), ולא בהגנה שם בעיקר משחקים שמות אלמוניים!
    הכדורגל הארגנטינאי הוא כדורגל מחורבן ומכוער של פסים קצרים. ריקלמה הוא כמה סדרן עבודה שמחלק תה, סגנון המשחק שלו התאים לכדורגל הישן של לפני 15-20 שנה שהיה תפקיד של "עושה משחק". מפורלאן אף פעם לא החזקתי כחלוץ , וגם העונה שלו בשנה שעברה לא עניינה אותי. חוסה מארי הוא חלוץ פשוט גרוע, היה הבטחה ענקית באתלטיקו מדריד, הגיע למילאן בקול תרועה רמה ובסוף נחת בויאריאל. ה"כדורגל" של ויאריאל נועד להתיש את הקבוצה השנייה ואז לגנוב איזה גול במתפרצת מגעילה (מזכיר לי איזה קבוצה ממערב לונדון)

מה גם שכל הסגנון של הקבוצה הזו מושתת על כדורגל יצירתי של ריקלמה, ושנה שעברה הם שיחקו את הכדורגל הכי מהנה באירופה אחרי ברצלונה.
    זאת גם הבעייה שלהם, נגד קבוצות מסוימות זה מספיק, מול ארסנל זה לא יספיק. שנה שעברה הם שיחקו את הכדורגל הכי מהנה באירופה? נו טוב, זה לא מפתיע לשמוע את זה מאוהד טוטנהאם שרגיל לראות משחקים שמבוססים על הגבהות 90 דקות. בארסה וארסנל בשנתיים האחרונות הן הקבוצות שמשחקות את הכדורגל הכי מהנה ויפה באירופה.

ואתה אומר את כל זה אחרי שאתמול הקבוצה שלך נשענה לאורך כמעט 90 דקות אחורה כדי לא לחטוף!!!! איזה דאבל סטנדרט!!!!!!!!!!!
    כנראה שאתה צריך ללכת לאופטומטריסט, דווקא לארסנל היו אתמול יותר הזדמנויות ומצבים מאשר יובה. כאשר טוטנהאם תגיע בכלל למפעל כזה, אז אני ארשה לך להעביר ביקורת על סגנון המשחק, בינתיים תחזור ללול לקרקר יחד עם שאר התרנגולות.

ואתה עוד גורם לי להגן על הכדורגל הספרדי, ודווקא ברגע הזה אוהדי הספרדית נעלמים!!!
    אני לא גורם לך. זה פשוט השנאה התהומית שלך לארסנל שמוציאה אותך מדעתך. גם אוהדי היונייטד וצ'לסי ידעו לפרגן על ההישג הענק שעברנו את יובה וריאל מדריד בדרך לזכייה בתואר השנה.

10. cityblues beter dead than red

ראיתי השנה את ויאריאל והאמת..נהנתי מהם.
    אבל....אני לא אובייקטיבי,ראיתי אותם רק שהם שיחקו נגד החלאות מהצד האפל ונגד אינטר שהיא נציגה של הליגה המשעממת ביותר בעולם.
    בכל מקרה הסימפטיה שלי אליהם תיעלם ברגע שהם יעלו מול נציגת הפרמיירשיפ מלונדון.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, אני זה שלא אובייקטיבי, אני זה שקורא לקבוצה שעונה שעברה כבשה 70 שערים בעונה הסדירה אנטי כדורגל, אני זה שמדבר סתם על כדורגלן ענק, ומנסה לגמד הישגים עם טענות מגוחכות של כדורגל מודרני (לא ידעתי שאתה מעריץ דגול כל כך של שגיא כהן) ובונקר. ריקלמה נותן עונה אדירה ומוליך שחקנים הרבה פחות יקרים משל ארסנל לחצי גמר הצ'מפיונס ליג.
    חוסה מארי, אגב, לא הצליח במילאן בגלל שהייתה לו פציעה קשה מאוד, והוא לא היה רחוק מלגמור את הקריירה.
    אגב, כל ההתקפות של ארסנל אתמול באו כשיובה ניסו לכבוש, בהתקפות מתפרצות, ממש כמו "איזה קבוצה ממערב לונדון".

עוד כמה הערות.
    מול ארסנל זה לא יספיק.
    טוב שלא נתתם לשני נצחונות להפוך את העונה הזו להצלחה. כאילו לפני חודשיים לא קיטרתם כמה הסגל שלכם קצר, כמה אתם רחוקים מצ'לסי. ממש הצלחה - אתם מצליחים העונה רק במפעל שלא בטוח שתיקחו בו חלק עונה הבאה.
    אין שום קשר לשנאה התהומית שלי לארסנל לבין העולם הורוד שאתה וחבריך התחלתם לצייר לעצמכם.

אגב, הבוגד המתרומם פתאום מרגיש שהוא יכול לשחק כדורגל. שוב הוא מוכיח איזה חלאה הוא - כך לפתע פתאום, כשמצליחים לעשות את העבודה עבורו הוא מרגיש נוח לחזור. מי ייתן וישחק לכל משך הקריירה שלו כמו ששיחק בחצי הראשון של העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/06
  12. FelaKaT Member

והעונה היא הבקיעה 41 ב31 משחקים, מה יותר משמעותי לדעתך? העונה, או עונה שעברה?
    העונה ויאריאל רחוקה מלהיות הויאריאל של עונה שעברה בעיקר בגלל הפציעות של ריקלמה.

הסובייקטיביות נוטפת ממך(ומאוהד הסיטי).

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כאן שום קשר לחוסר אובייקטיביות. ויאריאל קבוצה מצויינת שרודס מנסה לגמד באגו טריפ המוגזם שסוחף אותו. יש הרבה קבוצות שהן אנטי כדורגל, ויאריאל פשוט לא אחת כזאת.

14. Rudess Member

אין לי בעיה שבצ'מפיונס ליג ,קמפבל ימשיך לשבת על הספסל, כי הקרדיט מגיע לחבורה הצעירה שליכדה את ההגנה. לגבי הליגה, משחק מול פורטסמות' ביום רביעי הבא הוא הזדמנות טובה להחזיר את קמפבל לכושר משחק לקראת מאבק על חולצת ההרכב הראשון של נבחרת אנגליה במונדיאל.

15. Rudess Member

יפה אמרת Sardonic, רק הצדקת את מה שאני אומר לגיא.
    הבעיה היא שאם ויאריאל הייתה משחקת נגד טוטנהאם, אז גיא חברנו היה מדבר בצורה שונה. ויאריאל קבוצה מצוינת?! תעשה לי טובה ותחזור לקרקר בלול. ויאריאל מזכירה את היעילות והכיעור של פורטו, לפחות אני בטוח שארסנל תשים סוף למסע של הצוללת הצהובה בעוד שבועיים.