ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. FelaKaT Member

אז אתה לא ראית את המשחקים שלה בליגת האלופות. גם בספרד לא היו חסרים משחקים שהיא פשוט התבנקרה(בעיקר כאשר ריקלמה לא היה).

אולי היא לא עוכרת כדורגל אבל היא קבוצת(?) כדורגל מסכנה.

אם החבר שלך מרשה לעצמו להגיד משפט כזה:

המצב שלו אבוד בדיוק כמו הטענה שויאריאל (העונה) קבוצה טובה.

2. cityblues beter dead than red

גם אני לא מנסה לגמד את הצוללת בצהוב,הם יודעים לשחק כדורגל ולא לשווא הם הגיעו לחצי הגמר.
    אין טעם לספור כמה שערים היא כבשה לעומת שנה שעברה ואני לא מאמין שזה בגלל היעדרותו של ריקלמה,ויאריאל הגיעה לשלבים במפעל שגרמו לה להוציא אנרגיות בלתי נדלות שבאו לידי ביטוי בליגה הספרדית.
    למרות הרצון שלי שקבוצות מהפרמיירשיפ יזכו בתארים אירופים(למעט אחת)אני יודע ובטוח שארסנל תירק דם בכדי להגיע לחצי הגמר.לא תשמע ממני זלזול ואף לא חצי על הצוללת הצהובה.

עריכה-דעתי על הליגה האיטלקית היא כפי שכתבתי,כמו שלא תשכנע את ברוך מרזל שצריכות להיות שתי מדינות לשתי עמים בצידו המערבי של הירדן,כך לא תשכנע אותי,תגיד שאני בור?זכותך :aaaprot: .

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/06
  3. FelaKaT Member

בלי ריקלמה הקבוצה ניצחה משחק אחד מתוך ה12 שהייתה בלעדיו. הנתון הזה לא מספיק בכדי לראות את התלות שיש לקבוצה בריקלמה?

אף אחד לא אמר שיהיה לארסנל קל נגד ויאריאל והיא תהיה בגמר מבלי להזיע.
    בסה"כ ויאריאל השנה קבוצה הרבה פחות טובה מאשר בעונה הקודמת והרבה הרבה הרבה פחות יפה.

4. Mourinho Member

יובנטוס יותר. ויאריאל בחצי גמר ליגת האלופות בעונה הראשונה שלה בליגת האלופות, אין ספק, מסכנה!!

הרבה פחות אטרקטיבית, אבל לקרוא לה בונקריסטית, זה דוגל בטמטום.

אותו מילים אמרת שהיא שיחקה נגד אינטר המסכנה, אמרת שאינטר עולה בקלות, ומה קרה? טעית, הבעיה שאתה לא יודע להודות בטעויות, כמו שאמרת שבארסה תודח ע''י צ'לסי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/4/06
  5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, רודס, אני אפסיק לקרקר, אבל בתנאי שתפסיק לרדת נמוך, ותקבל קצת דעת.
    אני קורא מה שאתה אומר ואני רק מבין
    מה שאבסורד מבחינתי שלא אמרת את זה למשל על יובה, רק פתאום ויאריאל מגיעה ובגלל שלשם שינוי אתם פייבוריטים אתה מרשה לעצמך לגמד את היריבה שלך. מדהים שעל מנצ'סטר יונייטד, שכבשה בדיוק אותו מספר שערים בבית ששיחקה עם ויאריאל, לא תגיד לעולם שהיא אנטי כדורגל.
    קמת יום בהיר אחד, ראית שהקבוצה שלך משחקת נגד ויאריאל, אז חשבת "הממממ... בעולם הסטיגמות הצר שלי בונקר זה איטלקים, רמאים זה גרמנים, אז בטח ויאריאל זה אנטי כדורגל". כי בינתיים לא ראיתי מההודעות שלך הסבר אחד למה ויאריאל, שאמנם לא משחקת את המשחק המרהיב שלה מעונה שעברה (והוא היה מרהיב מאוד, ושום דבר שתאמר לא ישנה זאת) אבל לכל הדיעות לא יורדת למגננה למשך 90 דקות.
    לעזאזל, נסה לתפוס שידור חוזר של המשחק השני מול אינטר, ובמתוטא ממך הסבר איך אפשר לקרוא לקבוצה שב-0-1, תוצאה שמעלה אותם לשלב הבא וממשיכה לשכב על השער של אינטר, אנטי כדורגל. איך?

אז כן, הקבוצה שלי עלובה, ומסכנה, ומשחקת רק על הגבהות, אבל לפחות אני רואה את המציאות שלי באופן צלול. בשבילך אתם עדיין הקבוצה הכי טובה באנגליה (ובבירור אתם לא) ועדיפים על כל יריבה שתבוא (גם בארסה או מילאן), ומנקודת המבט שלי, שעד כה היא הכי אובייקטיבית בדיון הזה, אתם לא. ומסיבה מוצדקת.

6. Alexander Hleb Member

העדפתי לקבל את אינטר, אבל כשיש בצד השני בארסה-מילאן אז לא נתלונן על ויאריאל...
    בניגוד לסיבובים הקודמים, ארסנל תגיע למשחק מול הספרדים כשהיא פייבוריטית, וזה לא בהכרח דבר טוב...
    ויאריאל קבוצה חזקה וחכמה אבל חייבים חייבים חייבים לעבור אותה.

THE PROUD OF ENGLAND........................AND IVORY COAST

7. FelaKaT Member

בסדר, יובנטוס יותר. אתה לא יודע להתווכח כמו שצריך ורוצה לעצבן?

המילה "מסכנה" הופנתה כלפיי צורת המשחק שלה, היא עברה את שלב הבתים בזכות בונקרים שצה"ל היה מתבייש בהם.

מה היא עשתה בסן סירו? בפורטוגל? בצמד המפגשים מול מנצ'סטר?

נכון, טעיתי. אבל זה לא טעות של בורות\טיפשות וכיוצא מזה כמו הטעויות שלך. זה טעות בהימור ובחיים יש הפתעות.
    גם אם יהיו עוד 3 מפגשים של אינטר-ויאריאל אני אשים את הכסף שלי על אינטר ואני בטוח שהרוב בעולם יעשה כמוני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/4/06
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

במפגשים מול יונייטד יש לציין שריקלמה היה פצוע, מן הסתם הם יותר הסתגרו.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויאריאל ישבה לאינטר על השער כל המשחק, ואינטר הגיעה למצב אחד בדיוק, בתוספת זמן. היא לא עשתה שום בונקר, מספיק להמציא.

10. FelaKaT Member

גם אני יודע להדגיש דבר שלא צריך להדגיש, בסן סירו ויאריאל שכבה על השער של אינטר?

11. Mourinho Member

תסביר אתזה לSarDoniC, תבינו, ויאריאל תלוייה בעיקר בריקלמה, ויאריאל בנתה את עצמה על ריקלמה, ריקלמה זה שחקן שבונים עליו קבוצה, ואין תלוייה בעיקר בו. בדיוק כמו שארסנל תלוייה בהנרי.

רק במחצית השנייה, וגם זה היה משהו כמו 20-30 דקות, אלוהים, למה אתה כזה אנטי?

לא, אז למה אתה לא אומר יובנטוס קבוצה מסכנה, שלראות משחק שלה זה אחד הדברים הכי משעממים שקימיים?

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/06
  12. FelaKaT Member

אתה מבין למה היא קבוצה מסכנה? ובכל מקרה, היא עדיין עשתה בונקרים גם איתו.

אתה רוצה שנבדוק את האחזקת כדור?

א.זה לא קשור לדיון.
    ב.אני לא מזוכיסט.

13. Rudess Member

אוקיי, רודס, אני אפסיק לקרקר, אבל בתנאי שתפסיק לרדת נמוך, ותקבל קצת דעת.
    עם תואר ראשון, ועם תואר שני בדרך באוניברסיטה הכי יוקרתית באנגליה, אני חושב שאין לך את הזכות להטיף לי מוסר על קצת דעת
    אני קורא מה שאתה אומר ואני רק מבין
    לא עושה רושם שאתה מבין, כי אתה ממשיך להתווכח בטיעונים חלשים
    מה שאבסורד מבחינתי שלא אמרת את זה למשל על יובה, רק פתאום ויאריאל מגיעה ובגלל שלשם שינוי אתם פייבוריטים אתה מרשה לעצמך לגמד את היריבה שלך. מדהים שעל מנצ'סטר יונייטד, שכבשה בדיוק אותו מספר שערים בבית ששיחקה עם ויאריאל, לא תגיד לעולם שהיא אנטי כדורגל.
    גם יובה היא אנטי-כדורגל,ראינו זאת היטב בצמד המפגשים מול ארסנל, לא שהיינו צריכים דוגמא. עם 2:0 בבית על ויאריאל במשחק הראשון, אנחנו נעבור את המפגש באל-מדריגל. עם כל זה שאני לא אוהד מנצ'סטר, הכדורגל שלהם רחוק שמיים וארץ משל ויאריאל, אמנם הוא לא איכותי וטכני כמו של ארסנל, אך עדיין יותר התקפי ויצירתי מאשר השעמומון של פלגריני

קמת יום בהיר אחד, ראית שהקבוצה שלך משחקת נגד ויאריאל, אז חשבת "הממממ... בעולם הסטיגמות הצר שלי בונקר זה איטלקים, רמאים זה גרמנים, אז בטח ויאריאל זה אנטי כדורגל".
    כשקמתי היום בהחלט היה בהיר,אחרי הגשם של אתמול. ראיתי כבר אתמול בערב שאנחנו נשחק נגד ויאריאל, לפי הגרלת המשחקים. אין לי עולם של סטיגמות, אני לא כזה רדוד. זה שהליגה האיטלקית היא בונקר ושעמום זאת עובדה מוכחת, הגרמנים הם ממש לא רמאים, נהפוך הוא הליגה שלהם היא אחת המעניינות ביותר באירופה כיום ובוודאי יותר מעניינת מהסרייה א. ויאריאל זה אנטי כדורגל ,פשוט מצפייה במשחקים שלהם.

כי בינתיים לא ראיתי מההודעות שלך הסבר אחד למה ויאריאל, שאמנם לא משחקת את המשחק המרהיב שלה מעונה שעברה (והוא היה מרהיב מאוד, ושום דבר שתאמר לא ישנה זאת) אבל לכל הדיעות לא יורדת למגננה למשך 90 דקות.
    המשפט שלך לא נכון מבחינה תחבירית: "לא ראיתי הסבר אחד למה ויאריאל...." הסבר של מה? המשחק שלהם משעמם אותי,מרדים אותי,כמו שאמרתי סגנון המשחק של ריקלמה היה מתאים לכדורגל של לפני 20 שנה, היום אין יותר תפקיד כזה "עושה משחק". זה עבד נגד אינטר הכבוייה, והצליח מול קבוצות בינוניות כמו בנפיקה וליל ומול מנצ'סטר שלא הפגינה יכולת טובה השנה בצ'מפיונס ליג. מול ארסנל זה לא יספיק, ובליגה הספרדית היכולת הזו וודאי לא מספיקה, תזכיר לי איזה מקום ויאריאל כרגע?!

לעזאזל, נסה לתפוס שידור חוזר של המשחק השני מול אינטר, ובמתוטא ממך הסבר איך אפשר לקרוא לקבוצה שב-0-1, תוצאה שמעלה אותם לשלב הבא וממשיכה לשכב על השער של אינטר, אנטי כדורגל. איך?
    ראיתי את המשחק, נרדמתי באמצע מרוב שעמום, אנטי כדורגל

אז כן, הקבוצה שלי עלובה, ומסכנה, ומשחקת רק על הגבהות, אבל לפחות אני רואה את המציאות שלי באופן צלול.
    לשם שינוי אני מסכים איתך בקצת, הקבוצה שלך אכן עלובה,מסכנה ומורכבת מחבורת נגרים. את המציאות גם אני רואה באופן צלול

בשבילך אתם עדיין הקבוצה הכי טובה באנגליה (ובבירור אתם לא) ועדיפים על כל יריבה שתבוא (גם בארסה או מילאן), ומנקודת המבט שלי, שעד כה היא הכי אובייקטיבית בדיון הזה, אתם לא. ומסיבה מוצדקת.
    נכון לעכשיו,ארסנל משחקת את הכדורגל הטוב ביותר באנגליה יחד עם מנצ'סטר שנמצאת בכושר מצוין, חבל שזה בא רק בשלב כזה של העונה. אין לי מה להתבייש בארסנל, קבוצת כדורגל שמחה שמשחקת כדורגל נהדר ויצירתי ויכולה לנצח כל קבוצה כיום באירופה, גם את מילאן הגדולה ואת בארסה הפנומנאלית. נקודת המבט שלך היא לא אובייקטיבית, אתה אוהד טוטנהאם ואתה אוכל את הלב שארסנל בחצי גמר ליגת האלופות וטוטנהאם מחפשת חיסון לשפעת העופות. אם ארסנל תמשיך לשחק ביכולת הנוכחית בליגת האלופות, אין לי ספק שהיא תזכה בתואר השנה. השילוב של היכולת ההגנתית המצוינת יחד עם החוד ההתקפי הקטלני עובד מצוין.

14. George Best Member

למה נראה לי שהמחיקון עומד לעשות קאמבק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    בכל מקרה, תפסיקו כבר עם השטויות האלה.
    ויאריאל ממש לא משעממת, היא נתנה משחק מצוין מול אינטר ולראות את ריקלמה במשך 90 דקות הייתה חוויה.
    the lane
    פעם ראשונה הקבוצה שלו מגיעה לחצי גמר הצ'מפיונס, תן לו להתלהב(ובצדק).

15. TheLane Member

ד"א רודס, במשחקיה של ארסנל בליגה האנגלית נכבשו רק 5 שערים יותר מאשר ויאריאל (שהיא מקום שמיני בניגוד לארסנל שנלחמת על הרביעי)

ויאריאל לא טובה מספיק, ואני באמת חושב שתעברו אותה, אבל יש גבול לכל תעלול. גם לך, אדוני, מלכי, מאסטר רודס.