ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. SeRgInHo Member

בונא באלוהים אתה ילד מסכן, גם איפה שאני באמת לא קשור אתה דוחף אותי לכל מקום

להזכירך זאת התגובה של החבר הספרדי שלך, והיא זו שהציתה את כל הויכוח.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

להגיד על רונאלדו שהוא ילד דאווין שמאוהב בדריבלים של עצמו זה הכי אוגוסט 2005!
    וברצינות, רונאלדו הוא מועמד לפרס "השחקן המתייעל של השנה", מאז תחילת 2006 הוא בשיפור גדול, בנסיקה עצומה והוא כבר ממש לא הילד חסר התכלית שפרגי הביא בשביל שיהיה שחקן מלהיב בקבוצה והאוהדים האידיוטים חושבים שהוא כוכב.

3. Alexander Hleb Member

באוא נחזור שניה לנושא....
    אל תשכחו שארסנל לא רק פייבוריטית בחצי הגמר, אלא היא גם פייבוריטית בגמר, כי בפריז יש לנו יתרון ביתיות גם על מילאן וגם על בארסה!!!
    איזה חלום!

4. AW forever Member

גמר זה גמר, אין משמעות כל כך לפייבוריטיות לדעתי. הקבוצה שתגיע בריכוז ובכושר הטוב תנצח, כי לשתי הקבוצות שיגיעו לגמר (בין אם זה ארסנל, בארסה או מילאן) יש חומר שחקנים איכותי ורעב- אם בכדי לכפר על טעיות השנה שעברה ואם בשביל להוכיח נקודה עבור כל העולם.

5. Alexander Hleb Member

זה היה בצחוק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

6. Igi Member

עזוב, אם אתה לא מבין בכדורגל הוויכוח איתך לא שווה.
    חח יובנטוס לא בטופ 8 חמוד? צודק, היא בטופ 4.
    ריאל ובאיירן יותר טובות מאיתנו? צודק, בגלל זה עברנו את ריאל שנתיים ברצף וניצחנו את באיירן.
    ליון? קבוצה שלא ניצחה אף קבוצה גדולה(ברסה,יובה,צ'לסי,מילאן) וזוכה באליפויות סתמיות בליגה שלא שווה לתחת לא יכולה להיות יותר טובה מיובה אם היא עדיין לא שיחקה נגדה.
    יונייטד? כבר מזמן לא מתפקדים באירופה.
    יובנטוס לא בעטה לשער בדלה-אלפי? חחח בסדר.. אז כנראה אתה גם לא מבין וגם לא רואה טוב.
    בברוז ו-ווינה היא שיחקה שבלוני נכון? סתם בפוקס היא ניצחה 3-1 בווינה ו2-1 בברוז' כאשר בשני המשחקים היא יכלה לשים 10.
    על ליברפול אני לא אדבר כי ליברפול הגעילה את כל אירופה עם הכדורגל ה"מרתק" שלה בשנה שעברה ולקחה את הגביע בסופו של דבר.
    ואל תגיד לי שיובה גדולה על קטנות באיטליה אם אתה לא מבין.. ניצחנו פעמיים את אינטר, ניצחנו בפיורנטינה, ניצחנו בפאלרמו.. הפעם היחידה שהפסדנו לקבוצה גדולה הייתה בסן-סירו, כאשר ספגנו 3 שערים לא מחוייבים למציאות בגלל השוער השלישי.
    ארסנל לדעתי מקום 6 כרגע אם עושים רשימה.

ולא ענו לי פה, מישהו מוכן לעדכן את מצב הפצועים/מורחקים של ארסנל?

7. SeRgInHo Member

ללא ספק, עם יכולת כמו נגד ארסנל היא ברמה של טופ 4. ואתה יודע מה, היא הקבוצה הטובה באירופה!
    מריאל אולי, באיירן לא תאכל את הסגנון הבונקריסטי של יובה.
    קבוצה שרק בתוספת הזמן הודחה ע"י הקבוצה הטובה באירופה.
    בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות זה עלול להיגמר בהשפלה ליובה. חכה לשנה הבאה.
    וואלה צודק טעות שלי, הייתה בעיטה אחת של זלאטן שכמעט והטעה את להאמן. וגם לא ראיתי את חמש הדקות האחרונות אז אין לי מושג מה היה בהם, ואני מניח שלא הרבה.
    אוי נו תעשה טובה, גם חיפה יכולה לנצח אותם. וארסנל יכלה לשים לכם חמישייה בהייבורי. SO?
    את אינטר הלוזרחם וחסרי המזל זה לא חוכמה, בסופו של דבר אפילו ויאריאל עשתה זאת.
    במקומך הייתי מתבייש בכלל לדבר על סקאוזרים. אתם גם מגעילים את כל אירופה וגם לא עושים תוצאות.
    בסופו של דבר יזכרו את התוצאה ולא איזה שוער שיחק.
    אז יובה מקום 15 בערך.

8. ~Man-Utd~ Member

תגיד לי אתה רציני עם השטויות שאתה כותב... איזה הגנה אתה שואל, למנצ'סטר אין בכלל בעיה אם ההגנה וההתקפה.
    גארי נוויל, פטריס אברה, גבריאל היינצה, ריו פרדיננד, וווס בראון, וידיץ, ג'ון אושיי, סילבסטרה, ופיקה הצעיר, זה לא הגנה בשבילך?! חח אז אני לא יודע מה זה הגנה.
    קבוצה לא בבניה, עוד שטות שיוצאת מהפה שלך, אם שמת לב, המנהיגים שהיו לקבוצה לאט לאט ונעלמים.
    בקאהם וקינו עזבו, סקולס נפצע הרבה העונה, ורק גיגס טיפה מתפקד אחרי שגם הוא חזר מפציעה, ובעלדיהם תפסו את הפיקוד שני ילדים (שהייתה חולם שיהייו לכם כאלה) רוני ורונאלדו עם עזרה של ואן ניסטלרוי בהתקפה וריו בהגנה (חוץ מהשני משחקים האחרונים).
    חסר ליונייטד רק עוד שחקן במרכז השדה והכל מצויןןן.
    התקפה בכלל אין מה לדבר, אפילו לפרגוסון אין מה להגיד חוץ מלחשוב את מי לשבץ במחשק נגד המגעילים מלונדון...

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/06
  9. Igi Member

כל ציטוט העציב אותי יותר מהשני..
    "ללא ספק, עם יכולת כמו נגד ארסנל היא ברמה של טופ 4. ואתה יודע מה, היא הקבוצה הטובה באירופה!"
    "בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות זה עלול להיגמר בהשפלה ליובה. חכה לשנה הבאה."
    זה כ"כ ברור שלא התבגרת מאז כיתה ח' ואתה חושב שאם חיפה ניצחה את מנצ'סטר, ומנצ'סטר ניצחה את צ'לסי, אז חיפה יותר טובה מצ'לסי.

"מריאל אולי, באיירן לא תאכל את הסגנון הבונקריסטי של יובה."
    צודק, באיירן לא תאכל את הסגנון "הבונקריסטי" של יובה, היא כבר אכלה אותו.

אתה כמו חברך לתגובות החסרות ידע, מוריניו. חשבתי שאתה קצת יותר בוגר ולא מדבר אם אתה לא מבין במיוחד בכדורגל איטלקי וביובה בפרט, אבל תגובות כמו אלה:
    "אז יובה מקום 15 בערך."
    רק מראות את זה שלא התבגרת ואתה עדיין עם הדעה של משולש חיפה-מנצ'סטר-צ'לסי.

בוא אני אסביר לך עכשיו משהו שכנראה אתה לא יודע..
    כשקבוצות משחקות מושלם לאורך כמעט עונה שלמה, תמיד, אבל תמיד, תבוא ירידה.
    זה קרה לצ'לסי, זה קרה לברסה, זה קרה ליובה, אפילו לחיפה זה קרה!
    מה לעשות, לברסה היה מזל שהירידה שלה באה דווקא בזמן טוב כשהיא קיבלה את בנפיקה, ולא כמו יובה וצ'לסי שקיבלו קבוצות שבאמת יודעות ליזום ולשחק כדורגל יפה, ובגלל זה עפו.
    קשה לדעת אם יובה וצ'לסי יצליחו לעלות בחזרה ולהציג את הכדורגל המתוכנן והיעיל שלהן עד סוף העונה, מה שבטוח שלצ'לסי זה יותר חשוב כרגע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/4/06
  10. SeRgInHo Member

תעשה טובה, ותן לי משחק טוב של יובה שכולם נהנו מצורת הכדורגל שלה.
    מה הקשר המשפט השני הזה שלך? כולה אמרתי שגם חיפה תנצח את ברוז' ווינה.
    אז תגיד אתה איזה מקום צריכה להיות יובה, אם ארסנל 6?
    מה לעשות אצל יובה זה תמיד בה בסיוםן העונה וזה מראה על משהו..

11. AW forever Member

ווס בראון וסילבסטרה הם שחקנים ליגה ז' שלא שווים אפילו להתייחס אליהם, ומוטב ליונייטד שיעיפו את הצמד הכושל הזה מהקבוצה. גארי נוויל שחקן גמור, שיש לו עוד מקסימום עונה לתת (בטח שלא עונה מלאה), אושיי לא יציב ולא מספיק טוב, היינצה פצוע ולא ברור מה יהיה איתו (למרות שמעריך אותו מאוד). כל השאר, מלבד ריו שאותו ציינתי- עוד נטל ההוכחה עליהם, כיוון שלא עשו כלום עדיין. ממש הגנה למופת.

וכמובן שהתעלמת באלגנטיות מסוגית הקישור הלא קיים (אמרתי שהתקפה אתם סבבה)- כל מה שיש שם זה ילד דאווינים אחד וכלום גדול מלבדו. אי אפשר בלי קישור, אתה יודע....

12. AW forever Member

כמובן שיש פה סיכון ביום לפני משחק עם יונייטד לשפוך עליהם ג'ורה ואחרי זה חכמולוגים יגידו לי "אאאה, אתה רואה!". אז גם בטוח שהגיע הזמן שתפסיקו להרוס לנו מומנטום, ושנוציא תוצאה מאולד טראפורד, וגם... אין מה לעשות, לא סובל את הקבוצה המגעילה שלכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Raulito Madridista

מבחינת הישגים נכון, מבחינת כדורגל, שמשון משחקים יותר יפה.

ב2003 בברנבאו יכלנו לגמור את הסיפור 5-1 הגיע לנו לנצח. כל אירופה התבאסה שריאל מדריד עפו, שהכדורגל המכוער ניצח(באותה עונה שיחקתם יפה אבל בצמד המשחקים נגדינו הייתם זוועה, בברנבאו בעיקר, בדלה-אלפי אולי היו לכם 20 דקות של כדורגל, ריאל שלטה במשחק והבקעתם ממתפרצות). בעונה שעברה בברנבאו החמצנו מלא ושילמנו על כך ביוקר. והעפלתם לשלב הבא רק בגלל ראול בראבו שבישל לכם גול כמו טמבל.

באיירן מינכן ניצחה אתכם בגרמניה 2-1, והגיעה לה הרבה יותר.

ליון ניצחה בעונות האחרונות את ריאל מדריד, מנצ'סטר יונייטד, באיירן מינכן, אינטר ואייקס. זו רשימה מאוד מכובדת של קבוצות, והיא בניגוד ליובה מנסה לשחק כדורגל יפה, למרות שלא מובן למה היא ירדה לבונקר נגד מילאן חצי שעה לסוף, זה בגלל הוייה.

בפעם האחרונה שהיא תפקדה והגיעה לשלב גבוה זה היה ב2003, והקבוצה הטובה בעולם והמוכשרת באותה עונה הדיחה אותה מהטורניר, שמה ריאל מדריד. ואגב היו 2משחקים של מנצ'סטר נגד יובנטוס באותה עונה, הפרש השערים היה לטובת מנצ'סטר, 5-1, 3-0 באנגליה ו2-1 בדלה אלפי.

יובנטוס חוץ מהבעיטה של זלאטן, והכדור רוחב של נדבד בהחלט לא סיכנה. אתה רוצה להגיד שבעיטה מ30 מטר אתה מחשיב? אהה ושכחתי בעיטה יפה של נדבד מהאוויר וזהו. ארסנל לעומת זאת הייתה הרבה יותר קרובה לגול.

נכון מאוד מה שאתה אומר, מסכים איתך, היה להם מזל של שנה שלמה.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תיקון קטן: ליון מעולם לא ניצחה את מנצ'סטר יונייטד. תיקו 2-2 בצרפת, ו2-1 ליונייטד באולד טראפורד.

15. Rudess Member

חלאס עם יונייטד,יובנטוס,ליון... הן לא קשורות פה לדיון, תודה מראש.