ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. George Best Member

לא, אני עוד התפוצצתי מצחוק מהתגובה הזאת אתמול.
    מי שאומר שאין לנו קישור, שילך למכור תותים.
    4 שנים לא ניצחתם אותנו, תתקעו עם סנדרוס(i love u) ושנה הבאה אתה בטדי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/06
  2. קינג לדלי Member

הוטספר אל תעצבן את גברת קופרובסקי...הוא בטח עוד מבואס מהמשחק...
    עוד מעט יגיע המחיקון...

3. Robin Member

א. התגובה שלו אולי לא הייתה הכי אובייקטיבית בעולם אבל אין לכם ממש קבוצה מלאה ב"צעירים". יש לכם את רונאלדו ורוני הצעירים, רוב השאר בני 25+. דרך אגב, אברה לא שחקן נבחרת צרפת, זה שהוא שיחק 5 משחקים עד גיל 25 ממש לא הופך אותו להיות שחקן נבחרת צרפת.

ב. עדיין אין לכם קישור.

ג. אנחנו לא נהיה בטדי שנה הבאה, גם ננצח את ספרס ואת פומפי (ואז נעקוף את ספרס) וגם ספרס לא ינצחו אותכם ואת המשחקים הקשים האחרים שיש להם. סנדרוס יהיה אחד הבלמים הטובים בעולם.

4. George Best Member

ברור שסנדרוס יהיה אחד הבלמים הטובים בעולם.
    אני כבר אמרתי לך, אני מת עליו.
    שלא יגמר.

5. Robin Member

נתראה עוד שנתיים. תגיד יש לך זיכרון של ציפור? איזה בלם בגיל 20 לא עשה טעויות? גם וינסנט קומפאני שנחשב לדבר הבא באירופה בין הבלמים עושה מלא טעויות רק שלא רואים אותם כי הוא סה"כ משחק באנדרלכט ומשחק נגד שחקנים גרועים שלא יכולים לנצל את זה.

6. city Member

זה יהיה כל כך מצחיק אם ארסנל תסיים במקום החמישי ותיקח את ליגת האלופות, ואז התרנגולים ישארו באופ"א http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

סנדרוס נתן משחק גרוע אבל הוא צעיר וזה טבעי שזה יקרה לו, לצד תצוגות גדולות מול יובנטוס וריאל הוא נותן תצוגות נפל כמו היום. חוסר יציבות זה דבר מוכר אצל שחקנים צעירים וככל שהוא יתבגר זה יעבור לו.

7. SeRgInHo Member

טוב מול גמלים כמו זלאטאן זאת לא חוכמה גדולהhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

8. AW forever Member

ידעתי שאם תנצחו ישר יקפצו חכמולוגים כמו בסט, שמתעלם פעם שלישית ברציפות להתייחסות לקישור של יונייטד. תכל'ס, הגיוני, גם פרגוסון מתעלם מהקישור ביונייטד.
    ואם אני אמכור הרבה תותים יהיה לי מספיק כסף לקנות הצלחות כמו פורלאן, דג'מבה-דג'מבה וורון?
    לא יודע מה העתיד טומן בחובו לסנדרוס, רק יודע שבלם זה עמדה שמה שבעיקר חשוב בה זה הניסיון, ולכן שיא קריירה של בלם זה בערך בגיל 28. אז אם סנדרוס עכשיו 8 שנים רחוק משיא הקריירה וזה הכושר שהוא מפגין- סבבה לאללה, הוא יהיה אחלה של בלם.

9. George Best Member

אני התעלמתי?ממש לא.
    אז בוא אחת ולתמיד תראה שאני לא.
    שמע, אין ספק שאם אנחנו רוצים ללכת שנה הבאה על האליפות ולא לקוות לרצף ניצחונות עצום ומעידה של צ'לסי לקראת הסוף, וכמובן שגם באירופה, אנחנו צריכים לחזק את החוליה הזו בקשר התקפי וקשר אחורי.
    אבל רק גולם עיוור לא יכול שלא להחמיא לגיגסי ואושיי, שני שחקני מרכז הקישור שלנו.נכון, לפני כמה חודשים גם אני הרמתי גבה והייתי מאוד לא מרוצה, אבל גיגסי עושה שם עבודה מעולה, הוא מבא טונות של נסיון, המון חטיפות והוא מוציא את ההתקפה שלנו נהדר יחד עם לא מעט פריצות נהדרות(כל פעם שהוא עובר שני שחקנים שלכם וממשיך לרוץ, יש לכם סיוטים).אושיי מפתיע מאוד כקשר אחורי ונכון שהוא נראה מעט אדיש לתפקיד כזה אבל הוא מצוין, המון חטיפות ומלחמה וגם מסירות לא רעות בכלל נוסח הפס הגדול לסאהה שבוע שעבר(והאחרון המשיך לרוד שגילגל מ2 מטר).
    בצדדים המצב טוב יותר, רונלדו שחקן ענק, והילד בן 19!תראה כמה כישרון יש לו, והוא יהיה עוד יותר גדול.נכון, עד ינואר הוא היה בינוני והמשחק שלנו לעיתים הרגיז אותנו(אוהדי היונייטד)רבות, אולי בגלל מות אביו שבטוח השפיע מאוד, או כל סיבה אחרת, אבל מאז הוא פשוט ענק, כל פעם ששחקן מצליח לעצור אותו זה רק בעבירה.בצד השני יש לנו את פארק, אני לא צריך להזכיר לך איזה שחקן גדול הוא היה באיינדהובן, כולל מספר הופעות גדולות בליגת האלופות(הקבוצה שלו הייתה כל כך קרובה להגיע לגמר מול החלאות), והוא אחלה שחקן ואני בטוח ששנה הבאה הוא יהיה עוד יותר טוב.תוסיף את אלן סמית' שפצוע ואת סקולס שגם פצוע, ותקבל קישור טוב, אומנם דרוש חיזוק אבל להגיד שאין לנו קישור זה משפט של אחד שאין לו מושג, סתם נראה לך שיונייטד כבשה העונה הכי הרבה שערים בליגה?בלי קישור?סתם יונייטד מנצחת 23 משחקים מתוך 33?מפסידה רק ב4?בלי קישור?
    שוב, חייבים להגיע שני קשרים בקיץ, אבל מה שיש עכשיו זה לא נורא והנה הוכחנו שאנחנו לא רק יכולים לנצח עם הקישור הזה כל קבוצה באנגליה, אלא לעשות זאת גם בסטייל ובהצגות גדולות וכרגע אנחנו הקבוצה הטובה באנגליה, תרצה או לא תרצה.
    יום טוב לך וונגר.תברר באיזה יציע ישבו אוהדי ארסנל בבלומפילד/טדי, אם אין לך כסף אתה יכול ללכת למכור תותים, בדרך קח רשימה של עוד כמה משתמשים(סטרטפורד ימליץ לך על כמה מהם), ביחד תפתחו עסק למכירת תותים.בהצלחה.

10. Arsenal fan Member

חזרתי מהמאש, מאוכזב. לא שציפיתי יותר מידי. עוד ברכבת אמרתי לחבר שלי(אוהד יונייטד), שנפסיד 2-0 היום, בדיוק כמו עונה שעברה.

פרט ל-20 דקות הראשונות לא הורגשנו במשחק היום. אני באמת לא מבין את ונגר, לא להרכיב את הנרי בהרכב זה לוקסוס גדול מידי. יש משחקים הרבה פחות קשים מול ברומיץ למשל, שבהם הוא יכול לקבל את המנוחה. אנחנו פשוט לא אותה קבוצה בלעדיו.

לגבי ההגנה, משחק חלש היום. טורה היה חלש יחסית אליו, וגם היה מגיע לו אדום. סנדרוס במשחק סביר. אולי השער הראשון היה באשמתו, למרות שההרמה הייתה מושלמת לדעתי. אבל השער השני נבע מסגירה מוטעת של אבואה וטורה בהגנה, לכדור הרוחב של רוני. סנדרוס יהיה אחד הבלמים הגדולים בעולם. טעיתי לגביו.
    פירס לא הורגש מספיק, רייס היה צריך לפתוח.

יום רביעי משחק עונה מול פומפי בחוץ, אם ננצח, אני בטוח שנסיים במקום הרביעי. אני מאמין שונגר יחזיר את הביטחון לשחקנים, ואם ככה, אז ההפסד הזה לא קריטי. סה"כ כבר 11 במספר.

בהצלחה ליונייטד במאבק מול צ'לסי, אני בכול אופן מקווה שתעשו את זה. יש לזה צ'אנס, אם הכחולים לא מנצחים שבוע הבא ב'ריבוק'.

11. city Member

אולי ונגר "ויתר" מראש על המשחק, כי הוא מתכנן להוציא את כל הנקודות האפשריות מהקבוצות הקטנות ולכן הוא מעדיף שהנרי ינוח היום ולא במשחקים האחרים. 3 נק' זה 3 נק', לא משנה אם זה מול יונייטד או פומפי.

12. TheLane Member

אני מאמין שונגר הוא לא מטומטם.
    הוא כמו כולם כאן (חוץ מאוהדי סיטי שמנסים לשכנע את עצמם שגם כשיונייטד מנצחת זה לא משנה, זה לא חשוב ואין הבדל בין מקום 2 למקום 14 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx) יודע שמשחק בין ארסנל למנצ'סטר יונייטד הוא יותר מ"רק עוד 3 נק'"...

13. George Best Member

"3 נק' זה 3 נק', לא משנה אם זה מול יונייטד או פומפי. "
    זה טוב ויפה, אבל מי הבטיח להם שהם ינצחו בפראטון פארק?
    הנרי היה חייב לפתוח, קשה להבין את ונגר.
    יום שבת משחק מול קבוצה ברמה של מרכז טבלה בליגת המשנה, אסטון וילה, ועוד בבית, הוא מעלה את השחקן הטוב בעולם בהרכב, ועוד 4 ימים לפני משחק סופר חשוב בטורינו.
    היום משחק חשוב מאוד מול היונייטד הוא מושיב אותו על הספסל?לא ברור.

14. city Member

בדיוק בשביל זה הוא נותן להנרי לנוח, כי הוא יודע שבלי הנרי יהיה לו קשה לנצח שם. אני לא יודע מה השיקולים של ונגר וגם אתה לא, אבל תסכים איתי שהוא יודע מתי השחקנים שלו צריכים מנוחה יותר מכולנו..

15. AW forever Member

גם לי זה היה מעט מוזר. בהתחלה חשבתי שזה נסיון לתת לצעירים עוד "קפיצת מדרגה" ולהראות להם שהם יכולים בלי הנרי. אבל זה היה פשוט משחק חלש. יונייטד היא קבוצה כ"כ אגרסיבית (גרהם פול- שיבוץ מזעזע) ומאומנת, שצריך טכניקה מהסוג של הנרי כדי לשבור אותם. בשנה הבאה.

ובסט- (ובזה אני חותם את הדיון כי הוא קצת משעמם): לזה בדיוק התכוונתי ש"אין עתיד"- היחיד שהוא עתיד בחבורה שציינת זה רונאלדו, שאני באופן אישי חושב שהוא לא שחקן. אם אתה חושב אחרת, סבבה, אבל מלבדו זה קישור זקן (סקולס?? גיגס?? עוד כמה יש להם לתת?), סתמי למדיי (הקטגוריה של פארק ואלן סמית, כל אחד מהם מסיבותיו) או גרוע (אושיי? תעשה לי טובה. אני הייתי נבוך בכלל להזכיר אותו בתור קשר. הוא מגן סביר למדיי, מה שנכון). ולהגיד ש"צריכים להגיע עוד 2 קשרים" זה... תשמור את זה לעונת מלפפונים בקיץ, עכשיו זה פשוט מצחיק.
    בקשר לתוצאות (לא יכול להעיד על היכולת, כי ראיתי רק קומץ משחקים שלכם- מה לעשות- אתם מגעילים אותי!)- בדיוק לזה התכוונתי כשהשוויתי אותכם ליובה- גם כשאתם חושך אתם נותנים תוצאות. כמו שבכל עונה (חוץ מהשנה) אתם עוברים את שלב הבתים בצ'מפיונס. זה יונייטד. אבל זה לא מלמד על היכולת שלכם לקרוא תיגר על אליפות/צ'מפיונס בשנה הבאה. בשביל זה צריך גם סגל, לא רק תחת.