ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. Arsenal fan Member

2. alonb Member

לשם שינוי, הפעם ההחלפה של סנדרוס בקמפבל לא בגלל הטעויות של סנדרוס. ונגר צריך להשתמש בכמה שיותר שחקנים, ואם הוא לא יתן לקמפבל לשחק עכשיו, מתי כן? אם ונגר היה מחליף מישהו בשל תצוגה הגנתית לקוייה מול יונייטד, זה היה את קולו טורה.

3. Gooner Member

Welcome mate..
    אני קולו28 אם אתה תוהה.

4. Rudess Member

סוף סוף אני מצליח להיכנס לפורום, ניסיתי מאז יום ראשון בערב ולא הצלחתי.

אז כמה תגובות:
    לגבי אדו-דיאבי, מוקדם להשוות בין היכולות של שניהם. מה שכן, אישית לא סימפטתי ממש את אדו, הוא אהב את הכדור יותר מדי, היה מאט את סגנון המשחק המהיר של ארסנל. לגבי דיאבי, ממה שראיתי עד כה הוא נראה מתאים יותר, אבל כדי לתת מסקנה עמוקה יותר צריך לראות יותר משחקים שלו.

לגבי סנדרוס/קמפבל, אני חושב שהמשחק מול פומפי הוא הזדמנות טובה להחזיר את סול לעניינים, ולתת לסנדרוס מנוחה, אחרי הכל לשמור על חלוצים כמו איברהימוביץ',מוטו,טרזגה,ואן ניסטלרוי,רוני, זה לא דבר שהולך ברגל, וטוב לתת לו מנוחה.

חייבים לנצח מחר!!!

5. Arsenal fan Member

6. Alexander Hleb Member

הוא כתב שהוא היה ב 6-2 של ארסנל על לסטר ב 2000/1.
    גם אני הייתי באותו משחק, רק שזה נגמר 6-1.

7. קינג לדלי Member

או סוף סוף גברת קופרובסקי חזרה !

ולמה חייבים לנצח פתאום ?

8. Gooner Member

9. Rudess Member

כדי לבוא במצב רוח טוב למפגשים מול ווסט ברומיץ',ויאריאל, וכמובן..... טוטנהאם :)

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מויש'ה כבר הקפצת אותי פה לתקרה... לא יפה. עד שהמלך לא יאריך את חוזהו אני לא אשן טוב בלילות, מי אנחנו בלעדיו?

11. Rudess Member

ולרגל חג הפסח, שיר שחיברתי:

אחד מי יודע, אחד אני יודע, אחד טיירי הנרי,אלוהינו,אלוהינו,אלוהינו, שבשמיים ובארץ.
    שניים מי יודע ,שניים אני יודע, שני שוייצרים, אחד טיירי הנרי,אלוהינו,אלוהינו,אלוהינו, שבשמיים ובארץ.
    שלושה מי יודע,שלושה אני יודע, שלושה מגינים שמאליים פצועים, שני שוייצרים,אחד אלוהינו ,אלוהינו אלוהינו אלוהינו,אלוהינו,שבשמיים ובארץ.
    ארבעה מי יודע,ארבעה אני יודע, ארבע מקומות בטבלה לצ'מפיונס ליג, שלושה מגינים ,שני שוייצרים, אחד אלוהינו,שבשמיים ובארץ.
    חמישה מי יודע, חמישה אני יודע, חמישה משחקים עד לסוף העונה, ארבע מקומות בטבלה לצ'מפיונס ליג, שלושה מגינים,שני שוייצרים,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    שישה מה יודע,שישה אני יודע, שישה אנגלים בסגל של ארסנל,חמישה משחקים עד לסוף העונה, ארבע מקומות,שלושה מגינים,שני שוייצרים,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    שבעה מי יודע,שבעה אני יודע, שבעה שערים לרשתה של מידלסברו,שישה אנגלים,חמישה משחקים,ארבע מקומות,שלושה מגינים,שני שוייצרים,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    שמונה מי יודע ,שמונה אני יודע, שמונה ימים עד למשחק עם ויאריאל,שבעה שערים,שישה אנגלים,חמישה משחקים,ארבע מקומות,שלושה מגינים,שני שוייצרים,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    תעשה מי יודע,תשעה אני יודע, תשעה עונות עם ארסן ונגר,שמונה ימים,שבעה שערים,שישה אנגלים,חמישה משחקים,ארבע מקומות,שלושה מגינים,שני שוייצרים ,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    עשרה מי יודע,עשרה אני יודע, עשרה גביעים בארון של ארסנל,תשעה עונות,שמונה ימים,שבעה שערים,שישה אנגלים,חמישה משחקים,ארבע מקומות,שלושה מגינים,שני שוייצרים,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    אחד עשר מי יודע, אחד עשר אני יודע, אחד עשר תותחנים למגרש הם עולים ונותנים את הנשמה, עשרה גביעים בארון של ארסנל,תשעה עונות,שמונה ימים,שבעה שערים,שישה אנגלים,חמישה משחקים,ארבע מקומות,שלושה מגינים,שני שוייצרים, אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    שנים עשר מי יודע, שנים עשר אני יודע, 12 ימים למשחק עם טוטנהאם,אחד עשר תותחנים,עשרה גביעים,תשעה עונות,שמונה ימים,שבעה שערים,שישה אנגלים,חמישה משחקים,ארבע מקומות, שלושה מגינים,שני שוייצרים,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.
    שלושה עשר מי יודע ,שלושה עשר אני יודע, שלוש עשרה אליפויות,12 ימים,אחד עשר תותחנים,עשרה גביעים, תשעה עונות,שמונה ימים,שבעה שערים,שישה אנגלים,חמישה משחקים,ארבע מקומות, שלושה מגינים, שני שוייצרים,אחד אלוהינו שבשמיים ובארץ.

12. קינג לדלי Member

כל הכבוד גברת קופרובסקי ! את כל זה כתבת בעוד ארלה השמן ישן אצלך ?

מגיע שאפו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

" בבקשה תקראי! תקראי !"...

13. THE STRETFORD END Member

Rudess/גברת קופרובסקי

are you bialik in disguise ?

הבנתי שאתה חושב שסנדרוס בלם טוב יותר מקינג( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx )
    תן לי בבקשה את מספר הטלפון של ההורים שלך,אני אבקש מהם שיעזרו לך למצוא את האפיקומן ואז תוכל לבקש ממי שמבקשים ממנו מתנה שה E שלקחת כבר לא ידפוק לך את תאי המוח.

אני יודע שאת מתה עלי תפסיקי לעשות את עצמך

14. AW forever Member

Rudess, הזוי קצת... אבל משעשע בדרכו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

15. קינג לדלי Member

aw אתה רוצה להתחיל לדבר על הזיות ?

" הצילו שד בא לקחת אותי ! "