ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. Alexander Hleb Member

הלוואי, אבל בשביל זה אני אצטרך לפחות 2 שערים הפרש לטובת התותחנים.
    הטראומה הכפולה שגרמה לי ולנסיה וג'ון קארו תגרום לי לחשוש לפני כל יציאה שלנו למשחק על אדמת ספרד...
    זה לא גמור עד שזה לא גמור.

2. AW forever Member

אכן "הצוללת" הצהובה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx התקפה טובה אחת הביאה גול. במחצית השנייה כבר לא יהיה להם כוח ללחץ כזה על כל המגרש ואפשר יהיה לעקוץ אותם עוד פעם-פעמיים ולסגור את הסיפור.

3. George Best Member

עכשיו רשמית אתה עושה מעצמך צחוקצוללת?אתה עיוור.
    פנדל של 500% הגיע פה, ואדום ברור לפירס.
    השופט הזה בדיחה, השאלה היחידה שנותר לשאול היא באיזה מטבע קיבל האוסטרי את השוחד.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/06
  4. cityblues beter dead than red

אריאל...ומה עם הגול של הנרי שנפסל?
    היה קו אחד,הקוון הוטעה ע"י ליונברג...הנרי כבש גול חוקי למהדרין.

5. George Best Member

גם לי נראה שלא היה נבדל אבל אני יראה עוד פעם ויגיד לך.
    אני הייתי בשוק ש aw כתב "צוללת צהובה", החיות מהספארי של ארסנל+צרפתים הורגים אותם והוא לא שורק, בחיי אני חושב שהבחור שהיה במערכון של ליגת האלופות(השמן הזה שהיה שופט בליגה למקומות עבודה ואז אמרו לו שהוא ישפוט את משחק הגמר, מערכון ענק), היה מתאים יותר.

6. AW forever Member

די, די, בסט אתה מביך את עצמך....

חשבתי שסינדרלה אמור להיות סיפור יפה, אבל ויאריאל האלה הם לא ממש כדורגל. נכון שבאו לשחק על תוצאה, אבל זה היה ממש מגעיל.
    עם קצת יותר נחישות וקצת פחות עייפות אפשר היה להוציא עוד גול שירגע קצת לקראת הגומלין, אבל הם בפירוש קבוצה שאפשר לעבור אותה. ולפחות נחסך מאיתנו הטקינארדי הזה.

7. ARSI Member

אני מאוכזב. היה צריך להיגמר לפחות 2-0. מחצית ראשונה שערורייתית מבחינה הגנתית. ליונברג לא תרם מבחינה התקפית ואיבודי כדור של אבואה (שהיה טוב מאוד במחצית השנייה) הקשו על חלב באגף ימין.
    לאחר ההפסקה המשחק היה שונה מאוד. שליטה של ארסנל, אבל ללא תמורה. החילוף של ברגי ורובין בחלב וליונברג נכשל. ברגי שיחק באגף ימין, איבד כדורים ולא לחץ על כאשר הכדור היה אצל איכסהריאל, דבר שאיפיין בעשר הדקות האחרונות את כל הקבוצה.
    סיכויים מצויינים שארסנל תעבור את ויאריאל, בהצלחה.

8. Rudess Member

הרגשה של פספוס, המשחק היה צריך להיגמר 3:0 לפחות לארסנל, אלמלא ההחמצות והשער של הנרי שהיה חוקי למהדרין וכשר לפסח, רק הקוון העיוור לא ראה זאת. ויאריאל באו כרגיל להפריע ולא לשחק כדורגל והשיגו את המטרה שלהם, הפסד מינימאלי לקראת הגומלין, רק שהפעם הם לא כבשו את שער החוץ האופייני שלהם שהיה עוזר להם לעבור בזכות שערי חוץ. אני מאמין בחוסן המנטאלי של ארסנל, ומאמין שנעבור את הצוללת הצהובה.

9. Yeste Member

החזקה בכדור :
    ארסנל - 54%, ויאריאל - 46%
    בעיטות למסגרת :
    ארסנל - 5, ויאריאל- 4

ובכן, רודס, איך בדיוק יכול להיות שארסנל היתה צריכה לנצח 3:0 ? אם כבר, המשחק היה צריך להיגמר בתיקו 1:1, מכיוון שלא נשרק פנדל ברור על חוסה מארי במחצית הראשונה.

אני מודה, גם בתור מי שקיווה לנצחון של הספרדים, שארסנל הייתה טובה יותר בסך-הכל הכללי. בכול זאת מדובר במשחק בית שלכם, באחד האיצטדיונים הקשים ביותר לא רק באנגליה, אלא באירופה כולה. ולמרות הכל, ויאריאל עשתה את שלה, במיוחד במחצית הראשונה. בחצי הראשון ויאריאל שיבשה לכם את המשחק הרגיל (ולא משנה עד כמה תתכחש לכך) בעזרת הלחץ המסיבי של שלושת הקשרים שלה באמצע, ובו בזמן הצליחה גם להגיע למספר לא מבוטל של מצבים(כולל הפנדל שהיה). במחצית השנייה הסיפור היה שונה, אבל אך ורק ב-20 הדק' הראשונות, בהן ארסנל עשתה בליץ' אדיר על שערו של ברבוסה. לאחר מכן, ויאריאל החלה לאט-לאט להשתלט על מרכז המגרש( הסטטיסטיקה של החזקת הכדור מעידה על כך), למרות שלא סיכנה את השער של לאהמן ולו בפעם אחת, ומכאן מגיעה האכזבה היחסית שלי ובטח ובטח של שונאיה מהמשחק שלה היום. באל מדריגל, רודס, הסיפור יהיה שונה לגמרי. אני מבטיח.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/06
  10. Mourinho Member

יסטה, הנתונים האלה לא אומרים כלום- ארסנל הית צריכה לנצח בגדול, ויאריאל בלי 2 הבלמים הקבועים שלה, ויאריאל קבוצה איטית, בדיוק כמו יובנטוס, ארסנל אוכלת קבוצות כאלה לארוחת בוקר, 1-0 זה תוצאה אדירה לויאריאל, במרדריגל אכן יהיה סיפור שונה, ובגלל זה ארסנל יצאו פריארים.

המצב הכי טוב של יובה- אלופת איטליה שנתיים ברציפות בהייבורי, היה הבעיטה העלובה של קמורנסי. ויובה היא קבוצה הרבה יותר אגרסיבית מויאריאל, אבל פחות טכנית.

11. eastlands Member

ארסנל היתה צריכה לפרק את האנטי כדורגל המוזר הזה מוייריאל , מלבד ריקלמה כלום ,כלום ,אפס בריבוע ,פשוט גועל נפש של קבוצה , הדבר היחיד החיובי בשיפוט היה שהוא לא קנה את הצלילות של האנטי כדורגל הזה , נכון שהגיע פנדל ,אבל היה גם גול חוקי ,ואולי עוד 3 נבדלים בהתקפות של ארסנל במצבים מעולים ,אבואה מגן ימני הכי טוב בעולם היום נקודה ,בהצלחה בגומלין מול המתחזים המגעילים האלו.

12. Yeste Member

תירגע מוריניו, רק הראתי לו שגם לפי הסטטיסטיקה, שאכן לא אומרת כלום במשחק הזה, ארסנל לא הייתה צריכה להביס את ויאריאל.

13. Arsenal fan Member

עוד פעם אתה צץ עם החוסר אובייקטיביות שלך?

מה הסטטיסטיקה אומרת? כלום. ארסנל שלטה בכול שלבי המשחק, ארסנל סיכנה יותר את השער, ארסנל הייתה הרבה יותר טובה מהאנטי כדורגל של ויאריאל. אני מקווה שנעיף אותם בשבוע הבא, הם לא ראויים להיות בגמר.

14. eastlands Member

יסטה - אך בדיוק 0-3 ?
    אני אגיד לך אך- השער החוקי של הנרי , ההחמצה האיומה של הנרי ברוחב של אבואה, ברקאמפ בסיום .
    זה כבר 4-0 ,תוריד אחד ויש 0-3 מוצדק ,מול קבוצה שהגיעה ללא תוכנית לעבור את החצי ,וליפול כמה שיותר .

15. Robin Member

אוקיי ואנחנו רק אומרים לך שמה הקשר של הסטטיסטיקה? ארסנל כן הייתה צריכה לנצח לפחות 2-0 היום.