ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. Yeste Member

ד"ר רודס(התואר ה3 בדרך אז אני מרשה לעצמי), שתי הבעיטה החופשית של ריקלמה לא נחשבות למצבים ? הכדור שהוא שלח לפורלאן אל תוך הרחבה, זה לא נקרא מצב ? איבוד הכדור של סנרדוס וההגעה של להאמן אליו ברגע האחרון, לפני שפורלאן עובר אותו ומוסר רוחב לאחד השחקנים ברחבה שהיו מול שער חשוף, זה לא נקרא מצב ? ומה עם הפנדל הברור של סילבה על חוסה מארי ?
    בעצם אתה צודק, כול אלה לא נקראים "מספר לא מבוטל של מצבים במחצית הראשונה"

המצב שלי קשה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/06
  2. Alexander Hleb Member

א י מ פ ר י ה

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי הגיע לרבע גמר, וללא פריסק הזונה השבדית היא הייתה גם מגיעה לחצי.

4. Robin Member

לא נראה לי שאפשר להגדיר בעיטה חופשית ממש כמצב. זה לא שהם "הגיעו" למצב הזה ממש. היו להם 2 מצבים בערך.

5. Rudess Member

שכחתי לציין עוד משהו, ג'ילברטו סילבה היום מספר אחד על המגרש!!!

6. Arsenal fan Member

כן, אבל גם היינו אמורים לחטוף שער בגללו. היה פנדל ברור.

7. Rudess Member

היינו גם אמורים לשים עוד 5 לרשת של ברבוסה, את מי זה מעניין עכשיו "היינו"? המשחק נגמר, וצריך לסיים את העבודה ביום שלישי הבא בערב.

8. George Best Member

למרות כל השנאה שלי לחלאות, 0-3 כפי שאמר רודס לא היה מקפח את הנגרים.
    בחיי אני לא מבין איך קבוצה כזו אנטי מגיעה לחצי גמר ליגת האלופות(המפעל התדרדר בשנים האחרונות אבל עדיין, ויאריאל?!).ארסנל הייתה צריכה להוביל 0-1 אחרי רבע שעה, המשחק היה מתפתח אחרת ואם הנרי הגאון, אחד משני הכדורגלנים הטובים בעולם לא היה מגיע כל כך לא מפוקס מול השער, התוצאה הייתה נראית אחרת.לגבי הצלילות, אני חושב שהייתה אולי צלילה אחת, כל היתר רואים בבירור שהייתה לשחקנים שלהם ליפול, חוסה מארי נפתע בגלל ב"צלילות" האלו והיו מקרים שהם חטפו בעיטות לקרסול או נחיתה גרועה על הרגל(אני חושב שזה היה ארזו) וכו'..
    ויאריאל קבוצה אנטי, ארסנל תעבור אותה אם יש צדק בכדרוגל וגם בתקווה שלא יהיה גמר ספרדי, במצב כזה שיעשו טובה ויעבירו אותו לברנבאו או משהו, זה יהיה גמר מגעיל, למרות שאני כמובן יעדיף גמר מגעיל מאשר את החלאות בגמר.
    אבואה היה מצוין, טורה השוער היה טוב, סנדרוס עם טעות אחת שכמעט עלתה בשער, סך הכל יכולת טובה של התותחנים ושוב, אם הנרי מגיע עם יותר ריכוז ליד השער,וגם ברגקאמפ בסוף, היינו צריכים נס בספרד כדי לראות את ארסנל לא מגיעה לגמר.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מוכן לשחק בכל שבוע נגד ויאריאל כי הקבוצה הזאת יורדת ליגה באנגליה.

אגב ג'ילברטו במשחק הכי גדול שראיתי ממנו אי פעם, אני חושב.

אגב חבר'ה מה אתם אומרים על פרדי? הבחור פשוט גרוע, לא מסכן את השער, מחמיץ ללא הפסקה, לא תורם למשחק בגרוש, 0 שערים העונה בליגה, אני אפילו לא רוצה לדעת כמה בישולים, מהרגע שהוא חזר להרכב אחרי פציעה משחק ההתקפה נעשה פחות זורם ומדויק... לדעתי אסור לשלב אותו בהרכב במשחקים הקריטיים הבאים, כמו כן בסוף העונה צריך להביא לו מחליף.

10. W.Rooney Member

מסכים איתך לגבי ליונברג.

אי אפשר להתווכח התרומה שלו לארסנל בעונות האחרונות, אבל בעונה כולה אני לא רואה ממנו שום דבר חיובי על המגרש, גם בליגה וגם באירופה.
    אם ארסנל חכמה, בקיץ היא תמצא לו מחליף ראוי, ותשחרר אותו לקבוצה אחרת. המקום שלו כבר לא בארסנל.

11. ARSI Member

ליונברג לא טוב העונה, אבל הוא תורם מבחינה הגנתית. לכן, לדעתי הוא עדיין רלוונטי להרכב במשחקי ליגת האלופות.

12. Yeste Member

בסט, מה זאת אומרת היינו ? אני מזכיר לך שזה נגמר רק ב1:0. שוב פעם, ארסנל ניצחה בהייבורי, למרות שהייתה עדיפה, רק 1:0 !

אני אומר לך בוודאות שויאריאל משחקת הרבה יותר טוב בביתה( בדוק בסטטיסטיקה שלה בליגה הספרדית ותיווכח לכך - הם ניצחו ב33 מחזורים רק 2-3 פעמים בחוץ, אם אני לא טועה). בתור מי שמקווה לההעפלה שלהם, הרגשתי טיפה אכזבה על כך שהם לא הצליחו לכבוש את שער החוץ הכ"כ יקר, אבל ניצחון שלהם באל מדריגל, כזה שיעלה אותם לשלב הבא, ממש לא נראה לי דמיוני.

למה יורדת ליגה ? אין לה מקום גם בליגות החובבניות באנגליה. עזוב חובבניות, גם בליגת הנכים היא לא מסוגלת לשרוד עונה אחת. אם זה היה תלוי בך, אז בארסה הייתה מדשדשת היום באמצע הטבלה באנגליה, אי שם בקרב על המקום לאינטר טוטו עם בניון וקטן. בקיצור... לא רציני.

13. AW forever Member

דניס ורודס- מסכים עם כל השבחים לג'ילברטו. נתן משחק פשוט ענק, וגרם לריקלמה להיראות מבוהל מהצל של עצמו. בנוגע לפרדי... אני חייב להודות שהרבה זמן אני מחשיב אותו בתור חוליה חלשה בארסנל מבחינת יכולת. הוא מהיר, זה נכון, אבל הכדרור שלו הוא טוב רק למראית עין, והוא מאוד לא מדוייק. מה שכן, הבנאדם פייטר ונותן מעצמו המון במשחק. בקבוצה כ"כ טכנית אך מעט רכה כמו שארסנל השנה הלחימה שלו מוסיפה לנו המון. מאמין שהוא מעבר לשיא, וחושב שחלק מהרעיון של להביא את חלב זה גם בתור מחליף לפרדי (חלב באגף ימין ורייס בשמאל בקישור). יש לו בפירוש מקום בסגל של ארסנל, אבל חסר לנו עומק איכותי בקישור, במיוחד באגפים, ואשמח לראות חיזוק בעמדות הכל-כך קשות האלה בקיץ.

14. Gooner Member

פרדי באותה מידה יכול לבוא שנה הבאה עם איזה 14 גולים בליגה כמו שהוא פתאום נעלם העונה..

ובקשר לג'ילברטו,הוא היה גם ממש מצויין נגד ריאל מדריד, אולי הוא באמת קשר אחורי ענק ,אבל הוא יוכל לממש את מלוא הפוטנציאל שלו בלה ליגה.Sell,arsene.sell!!

15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות טובות מגיעות אלינו גם מכיוון המילואים: קבוצת המילואים ניצחה אתמול את מילואי קובנטרי 4-0 (צמד לניקלאס בנדטנר, זיכרו את השם אם עוד לא שמתם לב אליו!), כשהבשורה המעודדת מבחינתנו היא שאשלי קול וגאל קלישי, שני המגנים השמאליים שכה התגעגענו אליהם, שיחקו 90 דקות מלאות כל אחד ועברו אותן בשלום. כל אחד מהם שיחק מחצית כמגן שמאלי ומחצית בכנף שמאל של הקישור, ונקווה שבגמר האלופות כבר לא נסבול מהמוגבלות ההתקפית של פלאמיני, שהיתה בעוכרינו אמש, אלא נראה מגן שמאלי אמיתי עם רגל שמאל מאייש את העמדה.

אגב עמנואל אבואה - המגן הימני הטוב בעולם, נקודה.