ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. KirkH Member

אמרתי לכם חבר'ה, אופטימיות קוסמית ואמונה עיוורת בניצחון לא הולכות ביחד עם כדורגל. אין דבר כזה, גם לא לפני המשחקים הכי קלים על הנייר.

מצד שני, ולמרות השנאה האדירה שהובילה לגלי שמחה אדירים למראה התוצאה - את האמת צריך לומר, והאמת היא שארסנל נתנה קמפיין פשוט אדיר באירופה עם משחק גמר שבו היא לא נפלה מהקבוצה הכי טובה באירופה. ועל כך אפשר רק להוריד את הכובע ו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אבל העיקר: צ'לסי אלופה, פרנסנל בלי תואר אחד אפילו ועוד קבוצה שלא נזכיר את שמה כדי לא להסריח את הפורום... :aaa021:

2. THE STRETFORD END Member

כבר אחרי חצות
    עוד לא כיבו את הירח
    כי לפני כיבוי אורות
    אורת של כוכבים
    נותנים עוד רגע קט לאוהבים

ייייייייייישששששששששששש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx :aaa031:

יאללה,קדימה,להיכנס חזרה לחורים שלכם,
    עונה שלמה סבלנו אבל היה שווה,היה שווה לחכות בכסיסת ציפורנים לרגע ששבר את הלב של אוהדי התותחנים,שבר את הלב לפדופיל וסוף סוף אני לא יצטרך לסבול ולראות בכל פרומו לליגת האלופות עונה הבאה את סטיבן גרארד מניף את הגביע.
    אני לא אוהב את ברצלונה אבל אני מעדיף אותה על פני הטינופת מלונדון.

הלילה לילה לילה שמחה גדולה הלילה

3. Gooner Member

"בוו הוווו"....אתה וכל גביעי הליגה שלך לא תגידו לי מה לעשות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.

4. THE STRETFORD END Member

לא נורא,זה התיסכול מדבר,אני מבין,כואב הלב,אתה עומד בפני לילה בלי שינה,עם דמעות שחונקות את הגרון,עם הרגשה של חרא בפה כשתקום בבוקר ליום שכולו ברצלונה,אנחנו מבינים,אנחנו לא כועסים,

אגב,אנחנו זכינו בגביע אירופה לאלופות ו....כן בגביע הליגה העונה,במה אתם זכיתם?באיזה מקום סיימתם?

שן קשת ענן

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/06
  5. raanana4ever Member

אוהדי ארסנל תחייכו, בראיון אחרי המשחק הנרי ממש לא נשמע כמו שחקן שבדרך לברצלונה. הוא אפילו קטל את רונאלדיניו 'חברו הטוב' כפי שמציגה התקשורת ושיבח את לארסון וטען שהוא הכוכב האמיתי של ברצלונה.

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אתם לא בשביל להיות אלופי אירופה, בכנות. אבל עשיתם מפעל הגנתי יפה מאוד והגעתם לגמר.

לפחות לא הפסדתם בגול מחצי מגרש שוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. city Member

ודווקא עכשיו נדב יעקובי אומר שיש שמועות שהמעבר של הנרי סגור מראש ורק חיכו לאחר המשחק כדי להפוך את זה לרשמי. אני לא אומר שיעקובי צודק, אני רק אומר שאי אפשר לדעת, ולא ריאיון ולא שמועות יקבעו אם הנרי יעבור לקטלוניה. פשוט צריך לחכות ולראות.

8. Bill Shankly Member

איזה בושה אוהדי ארסנל !
    איפה השירה ? אפיה העידוד ? איפה האמונה ? רבאק....

שמעתם את יורם ארבל ? אין מה להשוות בין אוהדי ארסנל לליברפול...
    גאנרז... אתם צריכים שיעורי עידוד דחוף !

למרות שריציתי שברסה ינצחו... אני מרחם על ארסנל... הם היו כ"כ קרובים לזכיה..

9. raanana4ever Member

איזה שטויות.
    ב-10 שחקנים מותר לקבוצה לשחק הגנתי.
    הטעות של וונגר היתה הוצאתו של פאברגס

10. eastlands Member

גאה בארסנל הלילה , גאה במאמן הנפלא הזה שבנה אימפריה נוספת בארסנל ,ועם כל הכאב ארסנל שחקה עם הנשמה האנגלית שכמעט כמעט הספיקה מול קבוצה ענקית כמו בארסה של השנה , ארסנל היתה קרובה ל0-2 אבל הנרי וליונברג כמעט וסגרו את הסיפור , כל הכבוד ,ועכשיו אני צריך עוד לנחם את בני בן ה6 שבוכה כבר חצי שעה - ארסנל תודה על תצוגה אמיצה כל כך , הרבה כבוד וגאוה למולדת .

11. Rudess Member

בלילה שכזה אני גאה להיות אוהד ארסנל. ארסנל נתנה משחק פנטסטי לפני ואחרי הרחקתו של להמן, הייתה טובה יותר מברצלונה על המגרש, הגיעה ליותר מצבים, אך לצערי הרב לא ניצחה. מי היה מאמין שעם 10 שחקנים ארסנל תכבוש ועוד תצליח להיות מסוכנת יותר מברצלונה?
    אדוננו ומלכנו, טיירי הנרי, היה צריך לבדו לגמור את המשחק עם 3 החמצות ממצבים שהוא מבקיע בדרך כלל בעיניים עצומות. ארסן ונגר עם טעות טקטית קשה כאשר הוציא את פבריגאס, וכאשר לא הגיב לחילוף של בלטי (היה חייב להכניס את רייס שיסגור אותו באגף ). אבל יש עוד משהו קטן שאף אחד לא טרח לדבר (בוודאי שלא בצוות השידור שהיה כולו בעד ברצלונה), הנבדל הברור בשער הראשון של ברצלונה כאשר לארסון מסר לאט'ו את הכדור, כולם נהיו עיוורים באותו הרגע.
    אפשר לזקוף את הראש למרות ההפסד ולהודות לארסנל על עונה ענקית בליגת האלופות, שגם אופטימי כמוני לא היה מאמין בתחילת העונה. אז, תודה לך ארסנל אהובתי וניפגש רק בשמחות!

12. KirkH Member

אני מקווה שאתה לא מבסס את האבחנות שלך על הסנילי המזדקן הזה. הוא טועה הרבה יותר פעמים מאשר הוא צודק.

לפחות בפעם אחת שאני שמתי לב לעניין הוא טען שאוהדי ברסה מעודדים כשברקע נשמעו דווקא אוהדי הגאנרס.

13. cityblues beter dead than red

הרגשה איומה,איך רציתי תואר אנגלי שני בשנתיים.
    הרבה "אנגלים" פה לא מסוגלים לפרגן לקבוצה שעשתה דרך יפה עד לגמר ואפילו עברה קבוצה שחחצי מהשופטים באירופה בכיס שלה.
    אני מבין שהשנאה לגאנרז מוציאה אותכם מכליכם,אבל דחילק בכל זאת קבוצה מאנגליה(אם אלה היו החלאות-אל תשפטו אותי).

אין ספק שהתואר מגיע לבארסה,ההרחקה של ליהמן היתה צריכה לבוא גם עם שער לקטלונים,אבל הרשתי לעצמי להנות מהספק.
    המהלך של המשחק היה ההחמצה של הנרי מול השוער-זה שבר את ארסנל ומכאן הדרך למהפך היתה קלה.
    הספרדים לא היו חוזרים למשחק במצב של 0-2.

האי הבריטי הפסיד שחקן ענק שנתן לו ללכת לחצי האי האיברי ואני מדבר על לארסון,אני לא מבין איך הקבוצות האנגליות לא חטפו אותו מסלטיק,שחקן ענק אפילו בגילו,שני מסירות גאוניות הביאו לקטלונים את התואר הנכסף.

וכמה מילים על הקהל הקונצרטים של התותחנים-בושה פשוט בושה איזה שקט,אפילו המשפחה ביציע של מכבי פ"ת רועשת יותר,אין בעולם כמו אוהדי ליברפול.

עכשיו נותר תואר אחד לכולנו,כולנו מאוחדים תחת הדגל האדום לבן :aaa12:

14. eastlands Member

כל סיפור האוהדים בגמר הזה הוא גועל נפש ,20 אלף מכל צד תקועים מאחורי השערים , ועוד 40 אלף נייטרלים , טרמפיסטים , מיליונרים ,זכיינים , אנשי עסקים בקיצור גועל נפש של אופא המושחתים .

15. Rudess Member

מסירה "גאונית" עם נבדל של 3 מטר של אט'ו. אני לא מבין מה התלונות לקהל של ארסנל? היו בסדר גמור, ובוודאי אנחנו שצרחנו בבננה ביץ' ועשינו בית ספר לגלורי האנטרס של בארסה. אל תשכחו שבשנה שעברה לליברפול היו משהו כמו 40,000 אוהדים בעוד ארסנל השנה קיבלה רק 21,000 כרטיסים.
    אם מסתכלים מתחילת העונה, ברור שלבארסה הגיע, אבל לאור המשחקים האחרונים בצ'מפיונס וגם המשחק היום, יש לנו תחושה של החמצה, אבל שוב, לא צריכים להיות חזירים כי גם הגדולים שבאוהדי ארסנל לא צפו שארסנל תגיע לגמר, תוליך 1:0 עם 10 שחקנים ותהיה רחוקה רק 20 ומשהו דקות מתואר הסטורי.