ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. Yeste Member

נו באמת איסטלנדס. עם כול הכבוד, אתה לא חושב שהגזמת קצת ? לבארסה יש 6-7 שחקנים מהטובים ביותר בעולם היום : רונלדיניו, אטו, דקו, מסי, אדמילסון,פויול, שאבי, מארקז... מה, אתה באמת חושב שהם כ"כ טובים בעיקר בגלל המאמן המקורזל שלהם ?

להוציא את מארקס (אחד הבלמים הטובים בעולם) ואדמילסון (שחקן הרכב בנבחרת ברזיל...) כול שאר השחקנים שציינת באמת בינוניים, אבל דחילק, כולם יודעים שהמגנים של בארסה הם כמה רמות מתחת לכול שאר הקבוצה. ג'יולי שנמצא בראש רשימת ה"אין מקום בארסנל" שחקן ספסל השנה בבארסה (מחליף את היורש של מארדונה). מה הפואנטה ?

אגב, נדב אמר בסוף השידור שהוא הולך הבייתה ברגשות מעורבים .......
    :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/06
  2. eastlands Member

יסטה- דיברתי על ההרכב של בארסה היום (ללא צ'אבי ,ומסי) וכל השחקנים שציינתי ,לארסנל יש בעמדות האלו שחקנים טובים יותר .ואן בומל ,אולגור וג'ואבני אפילו לא היו מתלבשים היום בארסנל , ג'ולי ,מרקז ואדמילסון היו מתלבשים ומחממים את הספסל .

3. ronnyfan Member

אדמילסון הוא שחקן הרכב בנבחרת הטובה בעולם, אין לך מושג- אתה מביך את עצמך.

ססק פברגאס שחקן הרכב בארסנל, בבארסה הוא היה מייבש ספסל. דחיילק ברצלונה רמה אחת מעל ארסנל, לפחות.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לונגר ולשחקנים, ותודה לכם כל כך על המסע הנפלא!! גאה להיות תותחן הלילה!!

Come On You Gunners!!!!!!!!

5. Gerrard Member

המשחק הזה היה שייך לארסנל. כמה דקות של טירוף יחד עם קצת (הרבה) (טוב נו המון!) עזרה מהשופט גמרו את ארסנל שהייתה בדקות אלו כעלה נידף.
    האוהדים בפאב היו מדהימים, הדרך של ארסנל הייתה מדהימה גם היא, אוהד כדורגל לא ירפה מקבוצתו גם ברגעי חולשה ועל אף ההפסד אני בטוח שלהיות היום אוהד ארסנל זו גאווה.
    חבל מאוד שאנחנו לא היינו שם אבל ארסנל יצגה את האי בכבוד רב ובצורה ראויה.
    המסע נגמר היום ובעונה הבאה האגדה תיכתב מחדש, נקווה רק שליברפול תהיה זו שתכתיב את החוקים.

6. THE STRETFORD END Member

ביאליק
    אתה צריך להבין שלא כולם חייבים לרצות בהצלחה של קבוצה "אנגלית" אחרת שמשחקת באירופה רק בגלל שהיא מהליגה האנגלית!
    יש יריבות,יש שנאה וזה חזק יותר וזה בלי קשר למי אוהדים.

אני לא מבין איך אפשר להביע דעה על הקהל(ארסנל או כל קבוצה אחרת)דרך השידור של ערוץ 5 שרמת הסאונד מהמגרש שווה לתחת.

כל הכבוד לארסנל על ההגעה לגמר,על הדרך שהיא עשתה ועל המשחק היום,לא הרבה קבוצות היו מחזיקות מעמד,משבשות את המשחק של ברצלונה,מובילות,קרובות לנצח ועם 10 שחקנים ברוב שלבי המשחק אבל לשמחתי זה לא הספיק,
    ברצלונה העונה היתה הטובה ביותר והבשלה ביותר לזכייה.

7. Gerrard Member

ברגע שהיריבות היא בין קבוצה אנגלית לבין קבוצה ממדינה אחרת אני פשוט לא מסוגל להיות אנטי הקבוצה האנגלית, ולא משנה כמה אנגלים יש בה. אני מאוהב במסורת ואין מה לעשות.
    בנוגע לקהל אני ראיתי את המשחק בפאב מקומי בצ'סטר מלא באוהדי ארסנל, אני מאמין שזה אוביקטיבי מספיק כדי לספק דעה על הקהל, ואני מדבר על הקהלש שהיה בפאב אני חושב שהוא מספיק מייצג.

8. Nulla Impossibile Member

Visca Barca e Visca Catalonia
    מגיע לכם על היהירות והתנשאות שלכם...וונגר העלוב התוכנית הזדונית לא עבדה הפעם

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/06
  9. spurs229 Member

אני הייתי מעדיף שכל קבוצה בעולם תנצח, ולא ארסנל. חוץ מזה ארסנל היא לא קבוצה אנגלית, אלא קבוצה צרפתית שיש לה איצטדיון בלונדון (ואתמול שיחקה, לראשונה העונה- אולי, עם שני זרים: אשלי קול וסול גייבל).

10. Gooner Member

אוהדי יובה מדברים על יהירות והתנשאות....צ'צ'צ'צ'צ'צ'.

11. SeRgInHo Member

זה לא משנה את העובדה שהיא הייתה יותר טובה והגיע לה לנצח.

12. Gooner Member

שמועה:
    בטיסה חזרה ללונדון הנרי השאיר רמז גדול לגבי עתידו

Henry, 28, said: "We must pick ourselves up and make sure we come back stronger next year."

יכול להיות בולשיט,יכול להיות שלא.

13. hoffman Member

הלוואי שישאר שחקן ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    והגיע לנו אתמול לנצח למרות שבארסה בכלליות הקבוצה הכי טובה באירופה אבל בנוגע למשחק אתמול לנו הגיע יותר מאשר בארסה אבל מה לעשות ככה זה כדורגל

14. ARSI Member

כל הכבוד לחבר'ה על המסע האירופי הנהדר. אני מצדיע להם. אתמול החבר'ה נלחמו ולא היו רחוקים מלנצח. בארסה קבוצה טובה יותר. ההרחקה של להאמן לאוו דווקא הכריעה ת'משחק. בארסה לא קיבלו גול, ומי יודע איך המשחק היה מתפתח במצב של 1-0 לקטלונים. אלמוניה היה טוב עד השער הראשון. קמפבל,טורה ואבואה היו טובים. קול חלש. כך גם פבראגס. חלב במשחק טוב מאוד, ליונברג היה מצויין. הנרי היה בינוני לצערי. הבחור יכל לגמור את המשחק.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה זה מגיע בכדורגל. ארסנל התבצרה בהגנה עם רוב השחקנים וגם לקבוצה כמו ברצלונה יהיה קשה מול זה, במיוחד כשעושה את זה קבוצה מיומנת כמו ארסנל. מנגד היא הצליחה לצאת ל-2-3 מתפרצות סופר מסוכנות בזכות המסירות של חלב וססק והיכולת של ליונגברג והנרי, אבל לא ניצלה את המצבים.

האמת, זה נשמע די מוכר, משהו כמו הגמר של 1999 כשהקבוצה בפיגור לחצה ולחצה והשאירה המון שטחים פנויים מאחור, והקבוצה ביתרון יצאה למתפרצות, לא עשתה את השער השני ובסופו של דבר שילמה על זה. ההערכה שהקבוצה שהגיעה למצבים היתה טובה יותר היא לא בהכרח הנכונה.