ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. W.Rooney Member

אתה רוצה להסביר על ההשוואה שערכת כאן בין הנרי לרונאלדיניו?

2. eastlands Member

סגנון שכונתי ? קופיף שהוא השחקן הכי טוב בעולם ,וגם ביום אפור שלו הוא אחראי ל2 המסירות הכי מכריעות במשחק , אחרי מארדונה חשבתי שיותר לא אראה שחקן כל כך גדול ,אבל רונלדיניו הוא גאון באותו סדר גודל , כיום אן שחקן שאפילו מתקרב לרמת כישרון כשלו ,בארסה בלעדיו היא קבוצה אחרת לגמרי , עם כל הכבוד לאטו ומסי . שחקן אחר שינסה לעבור שחקנים עם מכלול התרגילים האן סופי שלו ימצא את הבירכיים שלו בתפזורת -הקופיף הוא הגדול מכולם.

3. Raulito Madridista

ארסנל צריכה להיות מאושרת שתיירי הנרי החליט להישאר אצלה, לדעתי הוא מרגיש עמוק בלב שהוא אשם בהפסד בגמר אבל הוא לא יגיד את זה בחיים. גולים שבקלילות הוא הבקיע במהלך כל החיים שלו, לא נכנסו לו והוא היה מאכזב מאוד בגמר. יפה לראות שחקני בית נשארים במועדון, הנרי זה חלק מארסנל וארסנל מורכבת מהנרי. אני בטוח שהנרי רואה את הפוטנציאל של ארסנל עם הדור הנוכחי בדמות פבראגס, חלב, ואן פרסי, סילבה, אבואה, פלאמיני, טורה, ועוד.

אני מאמין שארסנל תתן עונה הבאה, קרב על המקום השני בפריימרליג, את האליפות יהיה מאוד קשה לקחת מצ'לסי עקב חיזוק באלאק, לארסנל אגב יהיה גם את וולקוט. אני לא יודע איפה ארסנל הכי צריכה חיזוק, אולי קשר התקפי יותר טוב מחלב, אי אפשר לבנות על ליונברג, כי הרבה הוא לא עשה העונה למרות הופעה גדולה בגמר ליגת האלופות.

רובר פירס עוזב כנראה, ברגקאמפ, הדור שהוביל לתארים גדולים נגמר, אבל זו התחלה חדשה. מקווה שארסנל תהיה פקטור באליפות בעונה הבאה, אני לא בטוח שלמעמד גמר ליגת האלופות היא תגיע.

4. Meishar84 Member

הנרי שחקן שלא נופל מרונאלדיניו....

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול אבואה, טורה וסול עצרו ברוב המשחק ממש בקלות את רונאלדיניו שלמעט מהלך אחד או שניים, עם כל הסלטות והסבסובים שהוא עושה לא הצליח לעצור את שחקני ארסנל, לעומת זאת הנרי בכל פעם שקיבל כדור הוא הצליח לשמור עליו עד שיגיע שחקן ארסנל אחר, להגיע למצב או סתם בשביל הכיף לסחרר את פויול ומארקז. רונאלדיניו שחקן ענק, אבל מוערך הרבה יותר מדי, להנרי יש הרבה יותר קלאסה ממנו.

אגב לגבי ה"פחד במשחקים מכריעים של הנרי", כל העונה הנרי מגביה קרנות וכדורים חופשיים בצורה עלובה, בגמר ליגת האלופות הוא נתן כדור מצוין לראש של סול, מלך!! תיירי יסיים את הקריירה בארסנל ולדעתי הוא סופית התותחן הכי גדול אי פעם.

וארסנל הצליחה השנה להראות כי היא יכולה גם להצטיין בצ'מפיונז ליג, ונגר מן הסתם יחזק את הקבוצה בקיץ, אני חושב שבשנה הבאה נהיה הרבה יותר טובים גם בליגה וגם בליגת האלופות ונוכל להגיע שוב לגמר והפעם לזכות בו.

6. George Best Member

אני כרגיל מסכים עם בני,
    אני באופן אישי הייתי לוקח לקבוצה שלי את הנרי לפני רונאלדיניו.הנרי השחקן מספר 1 בעולם, אבל ההחמצות שלו בגמר עוד ירדפו אותו למשך כל הקריירה, ממש לא מתאים לו.
    בכל אופן, אני מאמין שכל הגדולות באנגליה כולל התרנגולות יתחזקו, תהיה לנו ליגה ענקית!
    i can't wait
    טוב שיש מונדיאל!

7. Barcik Member

ההבדל המרכזי הוא שאבואה, טורה וסול עצרו את רונאלדיניו ביחד. תפקידו של רונאלדיניו בליגת האלופות הוא כבר מזמן לא לשחק טוב. זה לסחוב איתו את כל ההגנה ולעשות פעולה מכריעה או שתיים. הנרי זכה ליותר חופש. אין ספק שהקטע בו הוא משכיב ברצף את פויול ומארקז היה פשוט מדהים (ומביך לגמרי), אבל זה לא משהו שחזר על עצמו כל המשחק. להנרי היה קל יותר לפעול, משום שבחצי של ברצלונה היה מרווח למדי, ובדרך כלל אילו ההגנה עמדה כראוי אז לפחות היה לו את הלוקסוס לחכות להצטרפות של תותחנים נוספים.

8. AVI AZULAI Member

אבל אם לא ראית,
    הנרי היה לבדו כול התקפה. אז מה הוא כבר מסוגל לעשות?

9. Barcik Member

חבר יקר, יש סיכוי לא רע שראיתי את זה הרבה יותר טוב ממך.

לא ירדתי פה על הנרי. פרט להחמצות, הוא עשה בדיוק את מה שהיה צריך באותם תנאים. רק הבהרתי איזה נקודה קטנה לבני.

10. Luca_Toni Member

לדעתי טעות גדולה של הנרי להשאר...נכון בנה לעצמו הילה ואהדה מכל האוהדים וכ"ו אבל חאלס תאוורר שיחקת מספיק בארסנל לך תיהיה כוכב בבארסה , תזכה בעוד תארים .

אני כבר תיארתי לי שלישייה אימתנית חדשה

11. לא מצאתי כינוי Member

דבר אחד בטוח - גם עוד הרבה שנים הנרי ייזכר בהייבורי גם בגלל היכולת המדהימה שלו,וגם בגלל הדבר האצילי והחכם שלדעתי עשה. לא הרבה שחקנים היו חושבים כמוהו,ולדעתי הרוב גם היו עוברים במצב שלו לברצלונה - אני במקומו גם הייתי נשאר בארסנל שמה הוא מצליח,עם אוהדים תומכים ואוהבים,וכנראה שהוא מרגיש טוב בלונדון.
    עשה החלטה מצויינת לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/5/06
  12. AVI AZULAI Member

גדול החלוצים בהיסטוריה?

13. קינג לדלי Member

אני לא יודע כמה שנים אתם רואים כדורגל,אבל אני ואיסטלנדס שרואים כל כך הרבה שנים חלוצים גדולים הגענו למסקנה הזאת כבר מזמן.
    לא היה חלוץ יותר גדול מהנרי בשנים שאנחנו רואים כדורגל.
    היחידים שהתקרבו הם ואן באסטן ורומאריו .

הוא ללא ספק הגדול מכולם.

14. NewcastleFan Member

and Ali Daei.

15. AW forever Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx