ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. ManUtd Fan Member

אני כמעט בטוח שאם ארסנל הייתה זוכה בליגת האלופות הוא היה עובר לברצלונה, כאשר הוא היה אומר: "אני רוצה אתגר חדש". אבל הם לא זכו, ולכן הוא נשאר.

בכל אופן נראה שהוא באמת אוהב את האוהדים, ולא יכל לתת להם להתאכזב. מהווה דוגמה לשחקנים הצעירים שבקבוצה. באמת כל הכבוד לו. איך רציתי שהוא יעזוב אותם.

בהחלט גדול החלוצים בהיסטוריה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/06
  2. AW forever Member

ועכשיו, אחרי שהסוגייה שהטרידה והציקה בעונה האחרונה נפתרה, אפשר להתחיל להתכונן בראש שקט לעונה הבאה. יינס המשוגע ממשיך לעוד עונה. מתאים לונגר להתחיל לבשל כבר מחליף בשבילו. אשלי מתנדנד, אני בעד שישאר, שיחתום על חוזה חדש אחרי המונדיאל. קלישי יחכה להזדמנות שלו. סול- בשלהי הקריירה, וגם כך לא יסחוב עונה מלאה זה ברור, כך שתהיה רוטציה בין שלושת הבלמים. וונגר אמנם התבטא ואמר שהוא לא מעוניין בעוד בלם, אבל אני הייתי שמח לעוד בלם צעיר ומבטיח לסגל. אבואה דוחק את לאורן לספסל. הפציעה של דיאבי היא חמורה וכנראה יחמיץ את פתיחת העונה, שלא לדבר על ההכנות. בעקבות העזיבה של פירס, יש צורך בקשר התקפי/מרכז שדה/קיצוני ימני. חוד- אני מאמין באדביור וחושב שיש לו פוטנציאל עצום להצליח באנגליה. רובין והנרי זו שותפות לא מספיק מוצלחת כרגע, וסוף העונה היה מעט עגום עבור רובין בעקבות הפציעה (אחרי פתיחת עונה מעולה). לדעתי שחקן שהולך לתת מונדיאל מהסרטים אצל ואן באסטן שנותן לו המון קרדיט- צרות טובות לוונגר. רייס חייב לתת עונה משכנעת, אחרת צריכות להגיע מחשבות על מקומו בקבוצה. פרדי בירידה קבועה העונה ביכולת, אבל כמו שראינו בגמר- האיש פייטר. חלק מהרוטציה של הקישור, זה ברור. עוד אחד שהמונדיאל הקרוב ישפיע מאוד על שילובו העתידי בהרכב הוא כמובן וולקוט (אודה ואתוודה- מעולם לא ראיתי את השחקן הזה נוגע בכדור, שלא לדבר על משחק), שצפוי לקחת חלק ברוטציית החלוצים ולהראות קצת מה הוא שווה. בסה"כ- יש למה לצפות. לא מאמין שוונגר יחתים איזה כוכב מונדיאל. מאמין שהכסף הגדול של ההעברה ילך על קשר ורסטילי, ולא יותר. או, ובנוגע לפלמיני... שחקן שנמצא בעמדה מאוד בעייתית בקריירה לדעתי- אני לא חושב שהוא מספיק טוב כקשר דפנסיבי, ובתור מגן שמאלי הוא שלישי ברוטציה. לא יודע מה יהיה איתו.

3. קינג לדלי Member

במקום לעבור אחד אחד פשוט היית מסכם את זה במשפט קצר.

הנרי נשאר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חופשי ג'רמיין...

למרות האכזבה היחסית מהקבוצה הנוכחית בליגה, אני לא ממש רואה איזו סיבה לשינויים מג'וריים בסגל. גם על חיזוקים נקודתיים שיעשו את ההבדל קשה לי לחשוב, אבל אם כבר בחיזוקים עסקינן אז לא הייתי מתנגד לראות שוער מחליף ברמה קצת יותר גבוהה מאלמוניה שיהיה צעיר ועם עתיד מבטיח, שיעשה חפיפה עם ינס בשנה-שנתיים הקרובות ואז יהפוך לשוער הראשון שלנו. כמו כן עוד קצת עומק למרכז המגרש, איזה קשר פיפטי-פיפטי מעניין שיוכל למלא את מקומו של ססק כשהנ"ל לא ישחק, גם לא יזיק. בקשר לחוד אני עדיין מתלבט. תמיד יש מקום לאיזה חלוץ רחבה אמיתי שיבנה עם תיירי האלוהים את השותפות ההתקפית הטובה בעולם, אבל אז רובין, אדבאיור ות'יאו יקבלו צ'אנסים יחסית מועטים, שלא לדבר על לופולי ובנדטנר שגם כן מתדפקים על דלתות הקבוצה הבוגרת ונראה לי שהגיע הזמן לתת להם הזדמנות. בקיצור, תמורת הסכום הנכון לא הייתי מתנגד לאיזה דירק קויט או אלכסנדר פריי, אבל אם לא יגיע שם כזה, לא נורא.

5. KirkH Member

שאני אזכיר לכם באיזה מקום סיימתם את העונה ובאיזו דרך? הצ'מפיונס ליג כרגיל מתפקד כפרוג'קטור ענק שמסנוור קבוצות - ושוב ליברפול יכולה להינתן כדוגמא הקלאסית.

להגיד שרייס צריך להוכיח, שליונברג פייטר בירידה ושפירס הולך ואחרי זה להגיד שלא צריכים להגיע שינויים גדולים זה לא רציני לטעמי.
    רייס משחק באנגליה לא מהיום ולא מאתמול, חוץ משני משחקים מול צ'לסי מיד אחרי שנחת, הוא לא עשה יותר מדי, למעט ליפול כמובן. עכשיו כשהוא הופך לשחקן הבכיר בשמאל - ארסנל לא יכולה לחכות לו עוד חצי עונה לפני שמתחילים לחשוב על העתיד - כי זה יגמר עוד הפעם במקום הרביעי, אם לא נמוך מזה.

פרנסנל צריכה להביא בקיץ שני ווינגרים, אחד מהם יהיה חייב להיות מהרמות הגבוהות ביותר על מנת שהקבוצה תוכל להתרומם לכיוון מאבק רציני על האליפות. שון רייט פיליפס מתאים לכם כמו כפפה, אבל אין סיכוי שתראו אותו אצלכם - אז תצטרכו לחפש במקומות אחרים.

6. AVI AZULAI Member

הוא רוצה לעזוב אותכם. כך גם אביו אמר

גם הוא הבין לאן הוא הגיע..אחח הצ'אר.

ווינטרברן..תוריד את הסימן שאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/06
  7. KirkH Member

אז הוא רוצה, ואבא שלו אמר. אני רוצה לגור בלונדון, תשאל את אבא שלי.

הוא יעזוב את הקבוצה רק אם מוריניו יחליט שהוא מרשה לו לעזוב את הקבוצה - וגם זה, רק לקבוצה שצ'לסי תבחר.

אני אמרתי עוד לפני שהוא הגיע שצ'לסי לא צריכה אותו וחבל שהוא חותם. מצד שני, אם רובן ילך והוא יקבל דקות משחק, הוא יכול להצליח בגשר. האמת, בגלל שהאופציה הזו כוללת עזיבה של האגואיסט - אני מאוד בעדה.

8. Gooner Member

לא חייבים שני ווינגרים,יש את חלב שעבר שיפור רציני מאז המשחק בברנבאו.

9. AW forever Member

מסכים איתך קירקי- ולכן אמרתי שהכסף הגדול הקיץ צריך ללכת על קשר ורסטילי שיעשה חפיפה עם חלב על כנף ימין/מרכז השדה. בנוגע לכנף שמאל- ונגר מאמין ברייס, ולכן יקבל את ההזדמנו שלו להוכיח בשנה הקרובה. עוד אפשרות (אם כי פחות סבירה)- שרובין יתופקד שקיצוני שמאלי, מין קשר/חלוץ שכזה...

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהמשחקים שצפיתי בחלב לא ראיתי שיש לו יותר מדי איכויות של ווינגר, לעומת זאת כקשר במרכז הוא ענק, קשה מאד להוציא מהבחור כדור, יש לו את החסרונות שלו (לא בועט לשער, קצת עוצר את ההתקפות לפעמים) אבל אני עדיין בטוח ביכולת שלו.

ארסנל חייבת שני ווינגרים כמו שאמר קירק, ליונברג עם כל הכבוד למשחק המצוין שנתן בגמר לא יכול להישאר כשחקן פותח בארסנל, פירס עוזב, רייס כבר מזמן ייאש אפילו אותי, שהאמנתי בו כל כך. ליונברג ורייס צריכים ללכת, כי ברור ששחקני גיבוי הם לא יהיו אצל ונגר (אבל על מי אני עובד, שניהם נשארים בטוח).

עוד שחקן שלא צריך להישאר הוא ג'ילברטו סילבה, אין ספק שהבחור בסימן שאלה גדול, יש לו תקופות רעות ותקופות טובות, גם ברגעי השיא של ארסנל הוא לא היה זה שסחב או אפילו בלט בקבוצה, ברגעי השפל הוא היה אחד הגרועים, בקיצור היכולת שלו היא פרופורציונלית ליכולת של הקבוצה באותו משחק ולפי המיקום שלנו העונה זה אומר הכל. צריך להחליף אותו אבל דווקא לא בקשר יחסית דומיננטי כמו ויירה, לדעתי ססק הוא זה שצריך לקבל את המושכות בקישור ולנהל את המשחק (פשוט שחקן ענק ואגב אין לי מושג, האם הוא יפתח בהרכב ספרד במונדיאל?). אנחנו צריכים קשר הגנתי באופיו, אגרסיבי שבאמת יחזיק את הקבוצה מאחור בעוד פברגאס, הנרי וחלב מפרקים את היריבה מקדימה.

אין בכלל ספק שאני מת לראות את שוני בקבוצה. לגבי הקשר האחורי שאנחנו מחפשים, לא ממש עולה לי שם לראש, כמו כן צריך עוד קיצוני. חוליית ההגנה ולהמן צריכים להישאר, אבל לאור הגיל של הגרמני המשוגע צריך להביא שוער מחליף ברמה טובה שישתלב בינתיים עד סוף העונה הבאה, למקרה שיהיו פאשלות מיותרות לעת זקנה.

החוד שלנו זו סוגייה מסובכת מאד ואני לא ממש יכול לקבוע האם אנחנו זקוקים לעוד חלוץ, מצד אחד אף אחד מהחלוצים שלנו ליד הנרי לדעתי לא יכול להציג רמה גבוהה מספיק למשך כל העונה, אולי למעט רובין, מצד שני יהיה חבל מאד להביא חלוץ ובעצם לגמור את סיכויי בנטנדר, לופולי ו-ולה לשחק. עדיף לחכות ולראות מה יהיה עם רובין ו-וולקוט בגביע העולם הבא עלינו לטובה.

11. Gooner Member

איך שלא מסתכלים על זה,ברגקאמפ עוזב-מישהו צריך להיכנס במקומו,וורלד קלאס או לא.

12. city Member

ג'ילברטו סילבה בולט רק כשהוא לא נמצא, ורק אז מבינים כמה הוא חשוב. הוא אף פעם לא בולט, אבל הוא היה בהרכב ברזיל במונדיאל האחרון וכנראה שיהיה גם בנוכחי, וזה אומר משהו על הרמה שלו. שחקן כמוהו שאומר "לא משנה לי אם יזכרו אותי אחרי המשחק, העיקר שהקבוצה תנצח" זה שחקן שהייתי רוצה בכל קבוצה.
    לוותר עליו זאת טעות.

13. George Best Member

אני לא ממש מסכים הפעם עם אשחר, אני נוטה לדעתו של איתי.
    ג'ילברטו מאכזב בלא מעט משחקים, שהקבוצה חלשה הוא באמת מחריד, כמו למשל בגודיסון פארק, במיוחד בריבוק בהפסד 0-2 בליגה, ובעוד לא מעט משחקים.
    הבחור עושה באמת לא מעט עבודה שחורה אבל אני חושב שארסנל צריכה קשר טוב יותר לצידו של פברגאס הנפלא.מה רע בקישור כזה:
    קשר ימני - רכש
    קשר באמצע - פברגאס
    קשר באמצע - חלב
    קשר שמאלי - רייס

??
    במשואאה כזו אפשר לוותר על ג'ילברטו.

14. city Member

חלב באמצע? מרכז המגרש יהיה פרוץ כמו מסננת.

15. קינג לדלי Member

הנרי אומר שחלק נכבד מהסיבה שהוא נשאר זה הכדורגל האנגלי בכללותו.
    כל מה שאנחנו מנסים להבהיר לכל התמהוניים שאוהדים ליגות באיטליה וכו...הנרי מסכם את הכל באהבה למשחק שאין בשום מקום בעולם.

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390...6230274,00.html