ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. Spanish Weapon Member

אההה אז אם אני אוהד בארצלונה אז אסור שתהיה לי גם אהדה לארסנל??

זאת הקבוצה היחידה שאני סובל באנגליה

2. Rudess Member

עדיף שלא תסבול אם זה קשה לך לראות את הליגה האנגלית, ותמשיך לאהוד את ברצלונה שלך.

3. Spanish Weapon Member

רגע, אתם תפסתם אותי במילה בגלל מה שאמרתי בנושא של שידורי הליגה האנגלית בפיי-פר-ויו??

מי אמר שאני לא אוהב את הליגה האנגלית?!

אני אוהב את הרמה בליגה הזאת ואת האיכות ואת האווירה אבל אני לא חושב שזה הוגן לשלם סכומים מופרזים בשביל לראות את המשחקים.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, בוא נחזור לדבר על ארסנל, כמו שצריך בדיון הזה.

יום ראשון ארסנל פותחת את העונה בהייבורי מול ניוקאסל. בינתיים זה נראה מצויין עבור התותחנים - ניוקאסל גם עם קרייג מור הקשיש במרכז ההגנה, וגם כנראה בלי אלן שירר שנפצע.

5. Rudess Member

זה ששירר פצוע זה באמת חדשות טובות לארסנל, אבל ארסנל צריכה להתמקד בעצמה,לשחק את הכדורגל שהיא יודעת, ולקחת את 3 הנקודות על תחילת העונה כדי להגיע במוטיבציה ומורל גבוה למפגש מול צ'לסי שבוע אחרי זה.

6. ARSI Member

ארסנל עם חלוץ אחד היא לא ארסנל שאנחנו רגילים (ולרוב אוהבים) לראות. אנחנו לא צ'לסקי.

7. Rudess Member

תראה, ברגקאמפ הוא כבר לא ממש חלוץ מבחינת התפקוד שלו, גם רייס הוא לא חלוץ, וואן פרסי ככל הנראה לא יפתח בהרכב קבוע. שנית, ארסנל בנויה על משחקים אגפים מהיר וטכני, כאשר פירס ופרדי ליונגברג משחקים כקיצונים לכל דבר. אני מניח שייקח כמה משחקים עד שההרכב יהיה קבוע.וכמובן אני שוב אדגיש שאני מייחל לחזרתו של קמפבל, אנחנו זקוקים לו בהחלט כל העונה.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

במידה וונגר אכן יחפש חיזוק בחוד, מה שקשה לי להאמין שיקרה למרות הרדיפה אחר באפטיסטה, זה יהיה חלוץ שאליו ינתבו כדורים. מייקל אוון יכול להיות מושלם בשבלונה הזו, אבל כנראה שאת ונגר הוא לא מעניין במיוחד.

9. Rudess Member

וחבל שאואן לא מעניין את ונגר, כי אם אואן היה משחק ליד חלוץ כמו הנרי, זה 20 גולים בטוחים בעונה שאואן מבקיע בליגה.
    אני מקווה שואן פרסי יפתח השנה הרבה בהרכב לצד הנרי, כי ברגקאמפ כבר גמר את הסוס שלו, ואפשר לתת לו מבחינתי לשחק רק מול הקבוצות החלשות של הפרמייר ליג, על מנת שיגיע ל-10 הופעות ליגה במידה ונזכה אליפות שיקבל מדליה כמו כולם.

10. Rudess Member

11. sela1 Member

אני חושב שארסנל צריכה להפסיק לחשוב התקפה לבנתיים (אואן) וצריכה לחשוב הגנה (חיזוק).

את ההפסד לצ'לסי צפיתי באופן דיי ברור ואני רחוק מלהיות חכם גדול. לא רואה משהו מיוחד העונה מהתותחנים.

12. Rudess Member

לא צריך באמת להיות חכם גדול כדי לדעת שמגן הקהילה לא קובע כלום. לאור היכולת הנוכחית של ארסנל, אני מאמין שהיא תנצח בסטמפורד ברידג' בעוד שבוע וחצי.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלב - הנרי - אוון. חלומו של כל תותחן חובב גולים.
    אני לא רוצה להתחיל שוב את הדיון הנושן והממוצה, אבל אולי באמת יש כאן אלמנט של התעלמות מהכדורגל המקומי. ונגר ממשיך לפזול לליגות שכנות ובעיקר לצרפת ולא שם לב איך החלוץ הכי טוב שצמח באנגליה בדור הזה מתבזבז.
    עכשיו תשאלו אותי - למה אני כל כך רוצה את אוון בארסנל, שנואת נפשי?
    פשוט מאוד - עוד שנה יש מונדיאל, דווקא העונה כשהוא עלה מהספסל אוון הראה שהוא השיל הרבה חלודה, עונה ליד הנרי ותחת ונגר תעשה לו פלאים - ותעזור מאוד למשוש חיי - נבחרת אנגליה.
    גם חיזוק בהגנה ואת זה כבר אמרתי, לא יזיק. סקאמבל יחזור עוד שבועיים - סיגאן, טורה וגם סנדרוס - עדיין לא אידיאלים להרכב. דווקא בשנה שויירה נמכר הייתם מצפים שארסנל תחזק את עצמה ותתחיל את הבנייה מחדש.

לארסנל עדיין יש קבוצה מסויימת - אבל כמו שאמרתי - בלי רכש היא מקסימום תגמור עם עוד גביע.

14. Rudess Member

ופרט חשוב נוסף:
    בשנה שבה נערכו שני המונדיאלים האחרונים, ארסנל זכתה בדאבל - אליפות+גביע, אז גם השנה ארסנל תזכה בדאבל, כמו ב-98 ו-2002. מונדיאלים שנערכו לפני שונגר הגיע לא נחשבים בסטטיסטיקה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. sela1 Member

אם ארסנל יוצאת השנה עם תואר זה נס ותזכרו טוב ת'שורה הזאת.

המצב בלי ויירה לא יאפשר ללכת רחוק ובטח לא לרדוף אחרי צ'לסי! תתאפסו ותחשבו בהגיון חברים... אתם חלשים יותר מעונה שעברה וצ'לסי רק מתחברת יותר לא שהיא הייתה מספיק חזקה גם ככה...

ובקשר לבחור אוהד נבחרת אנגליה שרוצה את אואן בארסנל, אני יכול לומר בפה מלא שאם היה אייקון של סמיילי מקיא הייתי מרוקן ת'פה שלי.