ארסנל 2005/2006 - הדיון הרשמי: הנרי נשאר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏8/6/05.

1. ARSI Member

להאמן כבר הספיק לרשום לחובתו כמה שטויות העונה, גם כשסנדרוס בהרכב. אי אפשר להאשים את ההגנה בגולים שהם טעויות שלו. הוא לא מתאים לקבוצה כמו ארסנל.

2. KirkH Member

עוד פעם התחלנו עם החלומות בהקיץ?!?

לא שאני אומר שלהמן כזה עגלה כמו שעושים ממנו ואישית אני גם די משוכנע שהוא אחת הסיבות האחרונות לכישלונות של ארסנל - אבל להגיד שהבעייה של להמן זו ההגנה ועוד להכתיר את ההגנה של התותחנים בראשות ילד ההמבורגרים כמשרת ביטחון נראה לי מופרך משהו...

שאני אבין, סול קמבל שכל תותחן כאן גומר למשמע השם שלו, הוא לא הצליח ליצור יציבות בהגנה של ארסנל אבל פיליפ סנדרוס בעשרה משחקים בעונה שעברה ועוד כמה העונה - שינה מקצה לקצה את ההגנה ולכן להמן נותן תפוקה ראוייה?!?

שוערים נמדדים לאורך זמן. ללהמן היו תקופות טובות ואפילו מצויינות גם בעונות הקודמות, ועדיין, הוא מצא את הזמן הנכון לעשות שטויות ולתפוס אוויר. לדעתי היה נורא נוח לאוהדי התותחנים וגם לארסן ונגר במקום מסויים להפיל את הקייס על להמן. אפשר לחשוב שהוא אשם ששחקני ההתקפה שבאנגליה עושים מה שהם רוצים על המגרש לא מסוגלים להשלים דאבל פס ומחמיצים כמו ילדים קטנים ברגע שהם שומעים את המנגינה של הצ'מפיונס...

ארסנל כקבוצה צריכה להוכיח את עצמה הרבה יותר מלהמן. וגם פיליפ סנדרוס עוד צריך להראות שהוא מתאים לרמות הגבוהות, כי חלוצים כמו דידי שמנצלים חולשה וחוסר ביטחון של בלמים מסתובבים באירופה הרבה יותר מאשר בפרמיירליג.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות חיוביות הגיעו אתמול מפורטמן רואד, שם הריזרבס ניצחו 4-2 את מילואי איפסוויץ'. סול קמבל המשיך בתהליך ההחלמה מהפציעה שלו ושיחק 90 דקות מלאות בדרך לכשירות, אך מי שגנב את אור הזרקורים מסול היה ארתורו לופולי. החלוץ האיטלקי המשיך לשגע את ליגת המילואים עם שלושער נפלא, שסחט מחמאות רבות ממאמנו במילואים ניל בנפילד. בקצב הזה נדמה שקפיצת המדרגה לקבוצה הבוגרת קרובה מתמיד.
    http://www.arsenal.com/images/matchreports/ipswich06092005_5.Xxx
    הילד חוגג

ניקלאס בנדטנר הדני, גם כן חלוץ צעיר ששווה לזכור את שמו, הוסיף את הרביעי לתותחנים.

4. barakrom Member

אתה קרוי על שם הבלם השוויצרי הבינוני???

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ולא אחר, ואני ממשיך לטעון שהוא עדיף על קולו טורה בהרבה ושמקומו בהרכב שלנו מובטח ובצדק. זה שמרבית האנשים רק תפסו את המשחק שלו מול צ'לסקי ואת השער האומלל של דרוגבה ממש לא נותן להם תמונה משקפת של יכולותיו האמיתיות. אני אומר לך באחריות זה הקטן גדול יהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא, הוא קרוי על שם חיים סנדרוס, אפסנאי בבית"ר נתניה.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יפה, עד שאני הצלחתי להתאפק ולענות תשובה רצינית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

8. Rudess Member

הכל נכון, הוא קרוי על שם הבלם השוויצרי, אבל הוא בכלל לא בינוני, הוא בלם מצוין, ובוודאי יותר טוב מריו פרדיננד העגלה שעוד מחפש את ג'ון דאל תומאסון בקופנהגן.

איתי, אין לך מה להצטדק, סנדרוס הוא בין הבלמים הטובים ביותר באירופה, וגם בין האינטליגנטיים ביותר.

9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, בהתאחדות כבר התבאסו על זה שהוא הופיע במדי שוויץ. רצו להחליף את ג'ון טרי.

נו באמת, אחד הטובים באירופה? ביום שאתה תיהיה אובייקטיבי...להמן ינצח לכם משחק.

10. ARSI Member

להאמן כבר ניצח לנו משחק. את הגמר מול העלובים.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

כן, וטורה עדיף על נסטה.

12. Rudess Member

מי זה ג'ון טרי?! לא מכיר כזה שחקן.

13. Rudess Member

טורה באמת עדיף על נסטה, כמו שנסטה נראה בשנתיים-שלוש האחרונות עדיף שיפרוש לסודוקו.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

בלונדון יש מוסדות סגורים לאנשים כמוך? תראה את נסטה ותבין מה זה בלם מושלם. הסיבה היחידה שיש להזכיר את קולו טורה, האפס שנתן לבאיירן את הזכות להפסיד לצ'לסי ברבע גמר הצ'מפיונס אשתקד, יחד עם נסטה שהוא בלי צל של ספק אחד משלושת הבלמים הטובים בתבל, באותו משפט, הוא רק במקרה שאחותו של טורה עוזרת הבית של נסטה.

15. קינג לדלי Member

אני מאוד מקווה שוונגר חושב כמו רודס על טורה וסנדרוס ושיחתים אותם לכל החיים.