אם שחקן אייאקס,שנוא על ידי אוהדי ארסנל,שאוהדי ארסנל כמעט היו הורגים אותו,ופעם היחידה שהוא עומד לחזור למגרש שלכם,עם כל ההשלכות,עם כל זה שכל האוהדים שלכם מדברים על זה. ופתאום,משחק לפני,הוא מקבל אדום.בתרו אוהד ארסנל,זה לא ישמע לך קצת תמוהה?
שוב!אני לא אומר שהוא קיבל אדום בכוונה!אני רק אומר,שאישפהו בראש שלו הוא ידע שזהו הדרך היחידה להתחמק ממשחק שהוא כל כך רוצה להתחמק. ונראה תמוהה שהאדום הראשון שלו העונה,בא בליגת האלופות משחק מול אותה יריבה מושבעת שלו. בעצמך אתה אומר שזה תמוהה.ראיתי את האדום,לא ציפיתי שדקה עשירית הוא יכנס מאחור בשחקן ויקבל אדום,ושבו בכוונה תחילה אני בספק,אבל אני מניאק אם הוא "מאוד מאוד מאוכזב עכשיו". הוא לא רצה לשחק במשחק הזה והוא לא ישחק.
אבל ההבדל הוא שאף אחד מאוהדי ארסנל לא יתחיל להציף את הפורום בקללות ולהעתיק אותם בין דיונים. מה, אתה חושב שעכשיו כולם תופסים ממך אוהד אייאקס שרוף? ואני לא מבין למה אני "משחק אותה מאחורי המחשב" על כך שהסברתי לך שאתה מפגר, בזמן שאתה מציף את הפורום בקללות וההתנהגות שלך היא לא "לשחק אותה מאחורי המחשב".
כן כן.חחחחחחחחחחחחחחח אתם לא תעשו את זה?!אם יהיה מצב דומה לא תעשו את זה? ברקאמפ,אל תדבר אליי פשוט,הגעלת אותי מהגזענות שלך בפורום של המוזיקה,עכשיו אתה רק משחק אותה"אנחנו לא היינו עושים את זה" סע מהעיינים חסר מושג. חושב שהוא יודע משהו.ואללה אתה יכול ללמד אותי לע ארסנל,אבל אני ילמד אותך על אייאקס.מי אמר משחק אותה שרוף אני כולה אוהד שבמיע מה שהרבה אוהדי אייאקס מביעים עכשיו. ואם יש בן אדם מגעיל פה,שמתייחס בגזענות,זה אתה,ועדיף להציף את הפורום בשטויות מאשר להיות גזען מגעיל כמוך.
גזענות? אתה מאשים אותי בגזענות? אני מוכן להתנצל בפניך ולחזור בכל מה שאמרתי אם מצאת טיפת גזענות במה שאמרתי בדיון המוזיקה! כי אני לא אוהב מזרחית או ראפ? האם מי ששומע מזרחית או ראפ הוא שייך לגזע מסויים? אם יהיה מצב דומה אף אוהד רציני בפורום הזה לא יציף את הפורום בקללות למרות שאני בטוח שהרבה יתעצבנו כאן. יש דרך להביע דברים בלי ספאם. ושער!!!! של דניס!!!!! הללויהההההההההה
איך אתה לא מתבייש. אתה לא אוהב מזרחי וראפ!?!?אל תאהב. מה שעשית זה גזענות.רצית להפריד את המוזיקה הזאת מהדיון רק בגלל שאתה לא אוהב אותה,אני גם זוכר טוב מאוד שהתחיל דיון ראפ קטן,ואתה לא אוהב?אל תגיב. אבל מה שאמרת שם החליא אותי.מה אתה משחק אותה עכשיו,וזאת התגובה האחרונה שלי אליך,אין עניין לדבר עם בן אדם שפל עלוב גזען אינטרסנט אפס,שחושב את עצמו לאיזה משהו. מאחל לך כל טוב.
"שוב!אני לא אומר שהוא קיבל אדום בכוונה!אני רק אומר,שאישפהו בראש שלו הוא ידע שזהו הדרך היחידה להתחמק ממשחק שהוא כל כך רוצה להתחמק. ונראה תמוהה שהאדום הראשון שלו העונה,בא בליגת האלופות משחק מול אותה יריבה מושבעת שלו. בעצמך אתה אומר שזה תמוהה.ראיתי את האדום,לא ציפיתי שדקה עשירית הוא יכנס מאחור בשחקן ויקבל אדום,ושבו בכוונה תחילה אני בספק,אבל אני מניאק אם הוא "מאוד מאוד מאוכזב עכשיו". הוא לא רצה לשחק במשחק הזה והוא לא ישחק." יייייייייייששששששששששששששששששששששששששששש! ברגקאמפ!!!! אני עוד פעם יגיד, תראה את האדום ואז תדבר, אוקיי? אתה בטוח שלא ראית את זה, כי אם כן היית רואה את זה אז היית יודע שהוא לא עשה שום פאול מאחורה.
ואן פרסי,אתה לא קולט אה!?!אמרתי שמן הסתם לא!!לא!!ציפתי שהוא יעשה את הזה!!אמרתי לא הדגשתי לא!!!אני ראיתי את הפאול.ברור שהוא לא יעשה כזה דבר!!ותקרא מה שארמתי לא אמרתי שהוא עשה את זה בכוונה,אבני אני מניאק אם לא עבר לא בראש המחשבה הזאת,ואפר לראות את התגובה אחרי זה שלו על האדום אוולי לא הבהרתי את עצמי.הכוונה הייתה שמן הסתם הוא לא יעשה כזה דבר.!זה קצת יותר מדי שקוף לא?
תגובה אחרונה שלך או לא, אתה מוזמן מתי שאתה רוצה לנבור בהודעותי ולחפש היכן כתבתי משהו גזעני ולהציג לי את זה כאן או בהודעה פרטית. מה אמרתי שם? שראפ ומזרחית זה לא מוזיקה? אם זאת גזענות... אז אין לי מה להגיד, אתה טיפש יותר משחשבתי, תפתח מילון ותראה מה ההגדרה ל"גזענות". העיקר שאתה יוצא פה בהאשמה שאני גזען, אני מציע לך לחפש היכן כתבתי הודעה גזענית ואתה כמובן אומר "אני לא אביא לך כלום, אתה מחליא אותי, אני עוזב את הדיון". נו, מה אפשר לצפות מגאון קטן שכותב שואן-פרסי הוא "נאצי".
מה לעשות,שחקן שהביא תמיכה בזה שאוהדי פיינורד מחקים את קולת תאי הגזים,הוא לא הכי יהודי בעולם. ואני בכלל לא יודע למה אני עוד מגיב לך.