אני לא מבין למה כולם כ"כ מהר מורידים את לאורן לספסל... נכון שהעונה הוא לא פורח אבל הוא די סביר, לארסנל יש בעיות יותר קשות מאשר עמדת המגן הימני... צריך חלוץ שיוריד את כל העומס המנרי כי בילעדיו ארסנל לא פוגעת, וצריך קשר אחורי,משהו בסיגנון של ווירה-מקללה-גרבסן. שחקני לוחמים שלא מיתפשרים על אף כדור. כרגע לארסנל אין את זה וכאן לדעתי הבעיה,ולא לאורן.
פורצה אינטר, עם כל הכבוד, ארסנל זו לא אינטר. אתה הצעת בהודעה שלך לרכוש 7 שחקנים חדשים ברמה גבוהה, עזוב שזה בלתי אפשרי במצב הפיננסי הקיים, זה גם משהו שמתאים יותר לקבוצה עם ניהול מופקר כמו אינטר, שמביאה בכל שנה רכבת שחקנים מאשר לקבוצה מסודרת כמו ארסנל. אני מסכים עם רודס שהבעיה של ארסנל היא פחות במרכז השדה ויותר באגפים, פירס נותן עונה זוועתית וממשיך את היכולת האיומה שלו מסוף השנה שעברה, חלב ורייס צריכים להיות שחקני האגף כל עוד פרדי פצוע. בחוד ואן-פרסי וברגקאמפ, ואם אפשר אז גם לתת ללופולי הזדמנות. אחת מהבעיות הכי קשות אצלנו לדעתי זה ששחקנים פשוט לא נכנסים פנימה, אי אפשר לתת כדורי עומק לתוך הרחבה כי כולם יוצאים החוצה ורק מתמסרים לרוחב, זה משהו בסיסי ביותר ועצוב שזו בעיה כל כך קריטית אצלנו. יש דיבורים בינתיים על ברבטוב מלברקוזן בארסנל, אני לא יודע עליו יותר מדי, שמעתי שהוא חלוץ מצוין, בכל אופן אם זה נכון אז מדובר בברכה.
ללא ספק פירס הוא נקודת חושך בארסנל. לא רציני להגיד שארסנל צריכה להביא עכשיו המון שחקנים, צריך להתחשב במצב הפיננסי, ובאיכות השחקנים כמובן. ברבטוב של לברקוזן הוא אנדר-רייטד מובהק. פשוט חלוץ גדול. הוכיח את עצמו בבונדסליגה. אולי לירן ירצה להרחיב עליו...
צודק בכול מילה ארסנל זה לא אינטר הם הרבה יותר מחושבים, הם לא קונים 7 שחקנים במכה...פה שחקן,שתיים לא יותר. אבל כמו השזכרת חלב עדיין לא היתאקלם ופירס בעונה חלשה ,אולי באמת צריך לתת ללופלי היזדמנות להראות מה הוא יודע... לדעתי ברבטוב בהלחלט אופציה.... השאלה כמה לברקוזן ידרשו תמורתו...
זה בלתי אפשרי, אבל זה מה שצריך כדי שארסנל תתרומם. אינטר קבוצה עם ניהול מופקר? תגיד לי איפה אתה חי? אינטר מנוהלת בצורה משובחת מאז תחילת העונה שעברה כשהגיעו פאקטי ובראנקה. לפני זה אמנם שפכנו כספים בצורה מוגזמת, אבל זה בגלל שלא היה ניהול איכותי. כפי שאתה רואה עכשיו, אינטר היא כגע לפחות רמה אחת מעל ארסנל. ניהול מופקר עאלק.... אינטר התחזקה בדיוק במקומות הנכונים השנה ושיחררה את כל השחקנים המיותרים כך שיהיו שני שחקנים איכותיים בכל עמדה. והתוצאות מדברות בעד עצמן. תאמין לי שארסנל לא הביאה יותר משחקן שתיים לא כי היא מנוהלת טוב, אלא כי אין לה איך להביא יותר מזה. הניהול של ארסנל הוא לא טוב, אין כסף לרכש, אין לשחקנים מחליפים ברמה גבוהה, והקבוצה מדשדשת באמצע הטבלה. ככה זה לא נקרא להיות מסודר, ככה זה להיות מבולגן. ועוד משהו: קבוצה עם ניהול נורמאלי לא יסכימו למכור שחקן כמו פאטריק ויירה תמורת 15 מיליון יורו בלבד, ועוד ליובנטוס... אינטר הייתה דורסת קבוצות כמו ווסט ברומיץ', ולא מפסידה להם ועוד אחרי שהייתה ביתרון ויש כבוד! מחושבים מחושבים, אבל בגלל זה הם מדשדשים באמצע הטבלה. שוב: אינטר התחזקה במקומות הנכונים ושיחררה את אלה שהיו מיותרים. ארסנל התחזקה בחלב ולא שיחררה כי אין כסף להביא מחליפים. בגלל זה אינטר רצה לאליפות וארסנל מנסה להגיע למקום השישי...
אבל אינטר לא בונה אצטדיון חדש,אז תירגע. ותאמין לי שאני אוהב את אינטר,אבל לא יעזור כלום,תמיד יהיה משהו מחורבן בקבוצה הזאת.
העתיד של ארסנל לא נראה ורוד בכלל כמו היונייטד,גם ארסנל בעונת מעבר ובאמת הולכים לבנות שם משהו חדש כי כמו ביונייטד,צריך שנוי בעוד ליונייטד יש את רוני ורונלדו,שני שחקנים גדולים(הראשון ענק,השני עוד יהיה כזה)לארסנל אין שחקן צעיר ברמה הזאת.הבלוף של ונגר התגלה-אין הנרי לתקופה ארוכה,אין סיומת-קבוצה ממש לא גדולה שאין שום סיבה לחשוש ממנה.אין את השחקן שתפחד ממנו... לארסנל אין שוער טוב,ואפילו שוער מחליף צעיר אין לה.הנרי לדעתי יעזוב בסוף העונה,קמפבל כבר בן 31,מי שישאר לארסנל זה חלאב ואשלי קול ואולי רייס יתחיל לספק את הסחורה ואולי פה ושם ואן פרסי. ונגר זקוק להרבה מאוד כסף,ואם הנרי יעזוב,הוא יקבל הרבה מאוד(הוא לא יהיה שחקן חופשי נכון?)אז נראה אם הוא ידע איזה שחקנים להביא-ויש כל כך הרבה עמדות: שוער-להאמן פשוט לא שוער לקבוצה כמו ארסנל קשרים מרכזיים-קשר אחורי והתקפי דחוף חלוץ סקורר-אם הנרי ישאר ,ארסנל חייבת חלוץ סקורר כדי שיוריד ממנו את הלחץ ויגרום לכך שאוהדי ארסנל לא יספרו את הימים עד שהחלוץ הצרפתי יחזור. מגן ימני-לאורן כנראה חושב שאת החצי אסור לו לעבור בלם-שיביאו שני בלמים-אחד על רמה ואחד צעיר.זו בדיחה שפסקל סיגן הוא הבלם המחליף שלך..במקרה הטוב הייתי נותן לו קבוצה בליגת המשנה...
ברבאטוב רק לאחרונה האירך את החוזה שלו אצל באייר לברקזון, על סמך מה אתם מתבססים ? בגרמניה בכל אופן לא נאמר מילה אחת אפילו בקשר ברבאטוב וארסנל. וללא שום ספק אנדררייטד רציני, ככה זה שמשחקי בקבוצה אפורה.....
ארסנל בתקופה רעה גם בגלל מכת פציעות לא נורמלית, בהרכב מלא לא בטוח שאינטר "לפחות רמה אחת מעל ארסנל". ממה שזכור לי גם כשארסנל היתה בתקופה די מחורבנת לפני שנתיים היא הצליחה לנצח את אינטר 5:1 בחוץ... ניהול מופקר זה להביא 200 שחקנים בכל עונה. וזה מה שאינטר עושה. הקבוצה אולי נראית טוב אבל אין שום סיכוי שהיא תתקרב לאליפות בשנים הקרובות, וממילא כבר כמה זמן אינטר לא אלופה? 15, 16 שנים? אין שום תלכיד, שום שלד לקבוצה הזאת, כל שנה הרכב שונה לחלוטין, תראה את מילאן ויובנטוס שלא משתוללות עם רכש וזוכות באליפויות. ארסנל בשנים האחרונות מצליחה מאד לא בגלל רכבת שחקני רכש אלא כשמגיעים בכל עונה שחקן או מקסימום שניים להרכב, כי זה פשוט חובבנות לקנות שבעה שחקנים כמו שציינת בקיץ אחד, וזה מה שנעשה באינטר! איך תגדיר רכישת שבעה שחקנים אם לא כחובבנות ואולי אפילו היסטריה? הקבוצה מדשדשת באמצע הטבלה אבל הרבה שחקנים פצועים ומדובר רק בתחילת העונה. אין כסף לרכש בגלל ניהול גרוע? ארסנל בונה אצטדיון של 60 אלף איש, ועדיין לונגר יש תקציב רכש לא קטן (חלב ב-7 מליון פאונד והוא גם הציע על באפטיסטה בנוסף בערך 18 מליון פאונד), עדיין הקבוצה לוקחת אליפויות וגביעים ונשארת בטופ של הליגה האנגלית וארסנל נכון להיום היא הקבוצה הכי רווחית באנגליה... בקיצור לטענות שלך אין שום בסיס. מה הקשר למכירת פטריק ויירה? אם היינו מוכרים את רובר פירס ונראים ככה גם כולם היו אומרים "למה הוא מכר את פירס", פטריק ויירה היה כבר אחרי שתי עונות לא מזהירות בלשון המעטה, מגרד את גיל ה-30, הוא מיצה את עצמו לחלוטין בקבוצה ושיחק רע מאד, לדעתי גם אם הוא היה נשאר הקבוצה לא היתה נראית הרבה יותר טוב מעכשיו, הוא היה צריך ללכת, נכון שהסכום לא אידיאלי, אבל כנראה שארסנל היתה די לחוצה להיפטר ממנו. מה הקשר "ועוד ליובנטוס"? מה, צריך למכור שחקנים רק לאינטר? A.N - באמת שאין לי כוח להתחיל עם עוד מגילה, אבל אתה מדבר שטויות ואין לך חצי מושג על המצב של ארסנל. בבקשה תפסיק ולך לכתוב על דארן פלטשר וגארי נוויל.
ארסנל גם בהרכב חזק לא ברמה של אינטר, ארסנל כרגע לא ברמה לטופ של אירופה. ואינטר בכלל לא הייתה בתקופה מחורבנת - רק מקום שישי בליגה. ארסנל הייתה בתקופה לא טובה באירופה, באנגליה העסקים היו כרגיל. היא לא אלופה כי מאז עונת האליפות ב - 89 היו רק שלוש עונות בהן אינטר הייתה קבוצה מאוזנת שרצה לאליפות - 97/98, 01/02 ו - 02/03. בשאר העונות בתקופה הזאת הייתה קבוצה לא טובה ולא מאוזנת. חובבנות? אינטר התחזקה בדיוק במקומות שצריך ובנתה סגל איכותי ומאוזן. בטוח יותר מזה של ארסנל. תאמין לי שארסנל הייתה מאוד מאוד רוצה לרכוש 7 שחקנים כמו שאינטר הביאה. ונגר לא היה רוצה את ג'וליו סזאר כשוער? פיגו יכול להחליף את פרדי בקלות... כנ"ל סולארי את פירס... סמואל במקום סיגאן/טורה/סנדרוס.... פיזארו? שחקנים בהחתמות "חובבניות" כאלה כדבריך אלה שחקנים שהיו משדרגים כל קבוצה, בטח את ארסנל... פייר וומה היה החתמה מטופשת, זה כן. אינטר החתימה גם שוער שלישי(פאולו אורלאנדוני), לכן אין מה להתווכח עליו. נו, אז תענה לי אם לונגר יש כל הרבה כסף איך הוא לא חיזק את הקבוצה בכלום מלבד חלב? או שאולי הוא חשב שסגל כזה מספיק לדאבל? ארסנל הצליחה יותר בליגה המקומית, נכון, כי לארסנל הייתה קבוצה חזקה בשנים בהם היא זכתה באליפויות וגביעים - היום היא לא! הקשר הוא שאמרת שלארסנל יש ניהול מופתי ומסודר ואני אומר: קבוצה שמוכרת שחקן כמו ויירה ב 15 מיליון יורו היא פראיירית! ויירה הוא שחקן של 25 מיליון יורו מינימום! פירס? פירס כרגע שווה אולי 10-12 מיליון יורו, לא יותר.... מישהו אמר שצריך למכור שחקנים רק לאינטר? למה אתה מוציא דברים מהקשרם? אמרתי "ועוד ליובנטוס" בגלל שזה לא כל כך יתרום לארסנל מבחינה אירופית ששחקן כזה יילך לאחת היריבות הגדולות שלה לכאורה באירופה. הרי ארסנל הצהירה על זכייה בתארים השנה.
אויייש, מה אתה לא מבין?!, הוא דיבר על הכמות, לא על האיכות. נכון שאינטר החתימה שחקנים איכותיים, אבל זה היא עושה כל שנה.
אה באמת? יש הבדל בין להחתים תותחים שלא נחוצים לקבוצה לבין שחקנים איכותיים בדיוק בעמדות הנכונות. לרכוש מספר שחקנים זאת לא חובבנות. תראה את: ריאל מדריד: ראמוס, דיוגו, גארסייה, באפטיסטה, רוביניו. יובנטוס: קובאץ', קייליני, ג'יאניקיידה, אביאטי וגם מוטו. צ'לסי: רייט פיליפס, דל הורנו, קרספו, אסיין, וגם איזה שחקן מהליגה הצרפתית ששכחתי את שמו. זה לא שחקן או שניים, אלה מספר שחקני חיזוק איכותיים בדיוק במקומות הנכונים. ותראה איך הקבוצות האלה רצות עכשיו.