אל תחשבו שאם בן ארפה, ונסרי צעירים, אז הם לא "סופר קלאס". הם שניים מהצעירים היותר מוכשרים בעולם, וכבר בגילם הם מובילים קבוצות כמו מארסיי, וליון (אצל בן ארפה זה פחות, אך בכל זאת). סמיר נאסרי הוא אחד השחקנים החשובים של מארסי, אם לא החשוב שבהם, והוא מוביל אותם בצמרת ליגה הצרפתית. הם גם צעירים, וגם בעלי ניסיון. אני אהיה מאוד מרוצה אם הם יבואו.
דבר ראשון, מארסיי שיחקו בליגת האלופות, וניצחו גם ליברפול בבית. וכן, לילד בן 18, לשחק כל שנה או בליגת האלופות, או בגביע אופ"א, זה לצבור ניסיון ! שלא נדבר שהוא כבר בנבחרת צרפת, ופותח לא מעט.
מצד אחד זה נשמע כמו חלום, אבל מצד שני זה עוד קשר התקפי שמשחק באמצע, וזה ממש לא משהו שאנחנו צריכים, אלא אם, ואני מדגיש אם, חלב עוזב. יש עמדות הרבה יותר דחופות לחזק, כמו את ההגנה. בינתיים כדאי לחפש שחקנים לעמדות שאנחנו יותר זקוקים בהם לחיזוק. עריכה: ונגר בעוד ציטוט גדול. "שחקן גדול שווה הרבה יותר משם גדול" אהבתי. ממש כמו ה-"We Don't Buy Superstars. We make Superstars."
צודק!!! ארשבין פשוט שחקן ענק. כאחד שיצא לו לראות אותו הרבה אפשר לראות שמדובר בשחקן שחקן. לפי דעתי יכול גם להיות ווינגר לא רע. יש לו יכולת מסירה וראיית משחק מדהימה. לא חושב שבגלל שמשחק בזניט אז הוא צריך להגיע קודם לטוטנהאם. זו מחשבה מטומטמת. וידיץ' הגיע ישר מצסק"א והוא לא ממש זכה איתם בגביע אופ"א ואליפות רוסיה. ראיתי אותו מול באיירן ואפשר להגיד שהוא היה לא פחות טוב מריברי. לפי דעתי שחקן כזה, בלי הרבה אגו יכול להיות חיזוק טוב מאוד לונגר. ואין לי ספק שתחת ונגר הוא ישתדרג בגדול. לגבי מיגל ואלוסו אתם יכולים לרדת ממנו לפי דעתי שנה הבאה הוא לובש את המדים של השדים האדומים. הוא אמר מיליון פעם שהוא רוצה לשחק שם, הוא חבר טוב של נאני, קירוש והצוות. הקבוצה מאוד מתעניינת בו, קירוש צפה במשחקים שלו ואם אני לא טועה בינואר גם הגישו הצעה וספורטינג אמרו שהם יסכימו לשחרר אותו בסוף העונה בלבד. חוץ מזה שליונייטד זכות ראשונים על שחקנים מספורטינג.
צודק. אפשר להגיד שבן עארפה ונסרי הם כמה מהפרוספקטים הכי גדולים שיש לנו כיום באירופה. אני מאמין שהם יהיו הכוכבים הבאים של הטריקולור וגם הם לפי דעתי מתאימים לקבוצה כמו פראנסנל.
k_700, למה אתם צריכים את ואלוסו שיש לכם את הארגריבס, אנדרסון, סקולס וקאריק? עצם העובדה שיש לכם זכות קדימה באשר לואלוסו לא אומרת שהוא לא יימכר למועדון אחר.
פריאטור, שכחת שסקולס כנראה יפרוש בסוף העונה הבאה או אחריה, לא שזה משנה כי לפי דעתי פלטצ'ר הוא שחקן אדיר, כן אדיר, לא רק לחימה והקרבה יש לשחקן בית הזה, ב2 עונות האחרונות הוא השתפר בכל פרמטר וכל הזדמנות הוא מראה איזה שחקן הוא, יש לו מסירות חכמות ותאקלים נכונים. גם לפי דעתי אנחנו לא צריכים את ואלוסו, אבל את זה פרגוסון יחליט, במחיר שהם דורשים עליו לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שהסיכויים לכך לא גבוהים במיוחד למרות כל הספקולציות, יש לנו צורך בעמדות אחרות ובעמדת הקשר באמצע אנחנו לפי דעתי במצב הכי טוב בעולם.
תגידו מה שתגידו,שמות כמו נאסרי,בן ארפה,ארשבין,ולוסו,אלה שמות שכל קבוצה הייתה רוצה. אז ולוסו? כנראה לא יגיע. אם כל הציפיות הגוברות שנאסרי יגיע,כגודל הציפיה,כגודל האכזבה. קשה לי לראות את נאסרי בארסנל.הלוואי שהוא יגיע. ארשבין לפי דעתי שחקן הרכב לפני נאסרי,לפחות לעונה הבאה,הייתי רוצה את שניהם בארסנל,עולם.
דבר ראשון הוא לפי דעתי אחד השחקנים שהכי היו דחופים לנו כבר מינואר. פשוט שחקן מצוין, פרגי שם עליו עין עוד מהקיץ. הוא יכול לשחק כבלם, כמגן ימני. אני חושב שכקשר אחורי הוא מספק דברים שקאריק, האגריבס לא מספקים. למרות שכמו שכבר ראינו הקבוצה התחברה מאוד מינואר. קאריק חזר להיות אותו קאריק נהדר מהעונה הקודמת והאגרו רק שידרג את היכולת שלו, ככה שאולי בעמדה הזאת הוא לא יכול לתרום לנו. אבל הוא שחקן מאוד מגוון עם יכולת בעיטה טובה, מסירה, מהירות ככה שלפי דעתי פרגי יוכל לשלב אותו בהרבה מקומות על המגרש. בכלל לכם יצא לראות את יורו 2008 אז תזכרו את השם.
לא התכוונתי במובן הזה. נגיד כל יורו\מונדיאל,יש את השחקן שבאמת אף אחד לא הכיר לפני זה או הרוב,ואחרי המונדיאל\יורו אין אוהד כדורגל שלא מכיר את השם שלו. ולוסו לא אחד כזה,הוא שחקן שאתה באמת מצפה ממנו בעוד כמה שנים להיות תותח עולמי. אנחנו נחכה לפירצה הבאה בכדורגל ביורו הקרוב.
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/arti...779&ito=newsnow המחליף של סשה חלב? לא להאמין, עוד לא עבר שבוע מסיום העונה וכבר חצי עולם מקושר אלינו.