ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. Rudess Member

צודק בהחלט, גם המינוי של גאלאס זה היה שערורייה. שחקן שמונה לקפטן כנראה בגלל מוצאו הצרפתי ובגלל העובדה שונגר פחד שיתבכיין בתקשורת אם לא יקבל את סרט הקפטן.
    ונגר טעה המון והוא לא צריך להיות פרה קדושה, זאת הנקודה שלי. אני מעריץ אותו ומבחינתי הוא מנג'ר גדול, אבל כשיש ביקורת היא צריכה להיאמר ולא להיות מטואטאת מתחת לשטיח.

אם חלב עוזב, אז גם ונגר צריך לעזוב כי הוא נכשל בתפקידו ובמטרות שהציב לעצמו. כשאתה מסכם את העונה, אלכס חלב לא הבעיה של ארסנל, ארסן ונגר בהחלט כן - ההחלטות שלו עלו לנו ביוקר העונה, תרצה או לא תרצה להודות בכך.

אני זוכר את כל העונות האחרונות תאמין לי וגם את עונות האליפויות, אבל בשום עונה ארסנל לא שיחקה כזה כדורגל יפה (היא שיחקה בכל העונות כדורגל נהדר ומרהיב, אבל השנה זה היה הכדורגל הכי טוב שלה בתקופת ונגר).

הוכחתי לך הרבה, וגם חלב הוכיח הרבה ב-3 שנותיו בארסנל למי שנמצא עם עיניים פתוחות ולא בעל זכרון סלקטיבי או קצר.

2. AW forever Member

רובי קין, אם זו הדרך שלך להגיד שאתה שמח שחזרתי אז אל תדבר סחור סחור... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

עריכה: מי סיכם את העונה? אני רק רשמתי את דעתי על הספקולציות בנוגע לחלב, זה הכל. סיכום עונה? לא נראה לי שאני יכול לסכם כזו עונה נוראית. במקרה של ארסנל דווקא לכישלון ישנם הרבה אבות, העונה היא כישלון כיוון שלא עמדנו במטרות שהוצבו בתחילת העונה אבל מצד שני היה שיפור משמעותי מהשנה שעברה כיוון שנאבקנו על התואר עד הישורת האחרונה, שיחקנו כדורגל מרהיב וטרפנו את הקלפים לכל אלו שהספידו אותנו לאחר העזיבה של הנרי.

נערך לאחרונה ב: ‏25/5/08
  3. Rudess Member

הדעה שלך משתמעת כחלק מסיכום עונה - חלב לא הבקיע מספיק, לא בישל מספיק ולכן ארסנל לא זכתה בכלום השנה.
    עונה נוראית? פרופורציות, שיחקנו את הכדורגל הכי יפה בעידן ונגר, עשינו שיפור מהשנתיים האחרונות (ובמיוחד מהעונה הקודמת).
    ולגבי טרפנו את הקלפים לאחר העזיבה של הנרי, פה שנינו מסכימים, כי אני זוכר ששנינו אמרנו שארסנל תסתדר היטב ללא הנרי, כי הנרי גם כך היה בירידה ביכולתו בשנתיים האחרונות ואת השיא שלו הוא בכל מקרה כבר נתן בארסנל.

בקיצור, שיהיה לילה טוב, ונקווה רק לחדשות טובות על אלכסנדר הגדול בשבוע הבא, וגם לחיזוק הקבוצה במיקה ריצ'רדס אינשאללה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. AW forever Member

עונה נוראית במובן של שיברון הלב שהיא גרמה לי, כמו שאמרת שנינו האמנו בעונה הנוכחית שארסנל תסתדר מצויין, אני חושב שהקבוצה עלתה על הציפיות של שנינו ביכולת שהיא הציגה ובבגרות של חלק מהשחקנים להתמודד עם העזיבה של הנרי.
    כמו שאמרתי לכישלון העונה אבות רבים, ומאחר וארסן וונגר הוא האב המשותף של כל אותם הכשלונות, הוא נושא בעיקר האחריות. אני מצטרף לתקווה שלך לשיפוצים בסגל הקיץ, גם אני רשמתי שבסופו של דבר אני מעדיף שחלב ישאר לטובת היציבות ואולי בעונתו הרביעית בקבוצה הוא יצליח לתת את קפיצת המדרגה הנוספת (כמו שעשה בעונה הזו) ולתרום יותר גם בגולים ובישולים ולא רק בניהול משחק. לילה טוב!

5. Sir Alex Las' Killa

אתה לא יודע שמאז חורבן בית המקדש השני, הנבואה ניתנה אך ורק לשוטים? על פי מה קבעת שכל שחקן שיגיע במקום חלב יגרום לארסנל להיראות פחות טוב. בהחלט תעלומה. אני מניח שאף אחד מהשמות הנ''ל לא יחתמו בארסנל בעונה הקרובה, אבל לא תמיד שם גדול זה שחקן גדול. קרי; רונאלדיניו - שם גדול, קלישי - שחקן גדול. מה ההבדל? שרונאלדיניו נראה כמו הצל של עצמו, וקלישי לא.

6. Jack Wilshere Member

נדמה לי שהדיון על חלב מיצה את עצמו...

לפי ה-Daily Mail, נאסרי אמור להחליף את חלב, ואילו גומז אמור להחליף את אדבאיור שעשוי לעזוב, הואיל והוא לא מוכן להתפשר על פחות מ-80,000 פאונד לשבוע.

קישור לכתבה

שתיגמר כבר עונת המלפפונים הארורה הזו...

7. Djourou Member

8. Rudess Member

אני לא יודע, אני אתאיסט , ובכל מקרה לא שוטה :)

הקביעה שלי היא על פי מידת ההתאמה של השחקן לקבוצה, חלב הוא חלק אינטגרלי מהקבוצה, עוד כשהיה בשטוטגארט רציתי שיבוא לארסנל כי ידעתי שהוא יתאים בצורה מושלמת לסגנון המשחק.

למה אתה ממשיך להביא את השטויות האלה לפה אחי? אדבאיור כבר הצהיר מזמן שהוא נשאר בארסנל. תן לצהובונים שימשיכו לצקצק.

9. Strawberry Fields Member

אני חייב לומר שאני פשוט שונא את הבעלים של הקבוצה שלי.

ולנושא, גומז שחקן מצויין שאני באופן אישי מקווה לא לראות בארסנל.
    אם תצליחו להחליף את חלב בנאסרי ואת אדבאיור בגומז זה אומר שהתחזקם משמעותית.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. Mr.Eko Member

גומז שחקן מעולה,לחשוב עליו ועל אדאביור משחקים במרכז ההתקפה..... עם התמיכה מהקישור של פברגאס... מפחיד.

11. אבו Member

אתה כתבת את זה ברצינות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

13. Jack Wilshere Member

14. Rudess Member

אז יאללה שיחתום כבר, ושונגר יגיד מתי ריצ'רדס חותם בארסנל גם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. אבו Member

בכל זה שכחת מילה בת שתי אותיות מאוד חשובה, שונגר אמר לפני המשפט שאמרת: IF!