ארסנל 2007/2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏31/5/07.

1. A. Arshavin Member

2. Rudess Member

אם היית מתרגם את הכתבה הצרפתית שיאיר הביא ב- GOOGLE TRANSLATIONS, היית מבין ש- SKY סה"כ העתיקו את הכתבה.

3. A. Arshavin Member

My Bad

לנושא אחר, התחלתי לאסוף כתבות מהעיתון על ארסנל, אבל הן נשרפו לי, בעקבות אסון שקרה לי(נשרף הבית לפני מס' חודשים), אחרי שהזמנתי פוסטרים חדשים, אני צריך מכם, אוהדי ארסנל עזרה בתאריכים:
    -התאריך בו התקיים משחק הפרישה מדניס ברגקאמפ.
    -תאריך המשחק מול ויאריאל בחצי גמר הצ'אמפיונס
    בנוסף, אם אתם יודעים את המס' הטלפון של הארכיונים של עיתון 'הארץ'\'ידיעות אחרונות' או את אתרי האינטרנט של הארכיון של 'ידיעות אחרונות', אשמח אם תמסרו לי אותם.

כמו כן, אם אתם זוכרים תאריכים של מאורעות אחרים, או תאריך כאשר פירסמו כתבת צבע יפה על שחקן או דמות אחרת של הקבוצה\תמונה נחמדה של אחד השחקנים\הקבוצה, אודה אם תשלחו לי בפרטי\תכתבו כאן את התאריך+את שם העיתון.

תודה מראש, עמיר...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/5/08
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

- המשחקים מול ויאריאל התקיימו ב-19.4 וב-25.4, קודם בית אח"כ חוץ.
    - הטלפון של "הארץ" - 03-5121333

מאחל לך בהצלחה בשחזור המידע שלא תצטרך להתמודד עם דבר כזה שוב.

5. A. Arshavin Member

תודה רבה!

שוב פעם, מי שיודע את תאריך משחק הפרישה של דניס ברגקאמפ, אם הוא יכול לשלוח לי בפרטי או לכתוב פה.

שוב תודה, גיא.

6. Jack Wilshere Member

עמיר,

משחק הפרידה מדניס ברגקאמפ נערך ב-22.7.2006.

7. A. Arshavin Member

גיא, התקשרתי לארכיון הארץ, אז ככה, הגנבים רוצים 10 ש"ח לכתבה(לא לגליון הספורט, אלא לכתבה ספציפית), כאת הכתבה אני צריך להוריד\לקבל למייל, זה מגיע כקובץ WORD בלי תמונות, זה לא ארכיון, זאת פשוט בושה.

אני פשוט זוכר שהייתה כתבה ראשית על ססק ביום הגמר, גם היה טור יפה שנכתב על הנרי, אבל אם אין את התמונות, זה לא ממש שווה.

יאיר, תודה רבה, עזרת לי מאוד.

אם מישהו יודע על תאריך שבו פורסמה כתבה על הייבורי, שיודיע לי בבקשה, אני זוכר שפורסמה אחלה כתבה ב- "The Marker" על פרוייקט המגורים בשילוב עם המסורת, אם מישהו יודע את תאריך הכתבה, שיגיד לי.

עריכה: בלתי אפשרי להמצא בארכיון של הארץ, כ"כ מסורבל! :aaaprot:

8. Jack Wilshere Member

9. Jack Wilshere Member

10. ARSI Member

יופי של סירטון. מזכיר אולי לחבר'ה פה שקצת מזלזלים בחלב, את התרומה הגדולה שלו למשחק ההתקפה.

אני בספק. יש לי תחושה לא טובה, שונגר יקנה רק שוער אלמוני, שיהיה מחליף 2\3 לאלמוניה במידה ולהאמן יעזוב.

שם חדש שעולה בהקשר של ארסנל זה חלוץ מיורקה הפורה-גויזה

ת'יאו וולקוט מתוודה על אהדתו לליברפול ועל העובדה שיכל להתחיל את הקריירה בצ'לסי ולא בסאוהת'המפטון. הוא שמח על כך.

11. Rudess Member

ARSI, להמן עוזב זה עובדה מוגמרת - הוא שיחק את משחקו האחרון במדי הקבוצה נגד אברטון , כשנכנס 20 דקות לסיום.

בקשר לסבסטיאן פריי, הלוואי שנציע עליו, אבל כמו שאנחנו מכירים את ונגר הקמצן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    השמות ששורבבו שם לכתבה לא נראים הגיוניים, ברצלונה לא תביא שוער במקומו של ואלדז,הוא שחקן בית כמו זוביזרטה ששיחק שם שנים, וגם אני לא ממש בטוח שמילאן תציע על פריי. מה שכן, באיירן בהחלט רלוונטית מאד כי היא צריכה שוער מנוסה אחרי הפרישה של קאן, ובבאיירן להבדיל מארסנל, לא מתקמצנים ברכש על שחקנים.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לי שאלה, למה "ונגר הקמצן"? הוא זה שמנהל משא ומתן עם קבוצות? הוא זה שקובע כמה להציע משכורות לשחקנים וכמה להציע לקבוצות עבור שחקנים?

זה לא תפקיד של ההנהלה?

13. ARSI Member

עד שלהאמן לא חותם בקבוצה אחרת הוא שחקן ארסנל, וככה צריך להתייחס אליו. לא היית רוצה לראות מצב שבו קונים שוער נוסף ולהאמן יידחק לעמדת השוער ה-3, נכון?

לדעתי את טועה לגבי מילאן. יש להם בעיה רצינית בשער והם כן זקוקים לרכש בעמדה הזו. דידה לא נראה טוב ומזדקן, וככה גם השוער המחליף-קאלאץ'. משום מה אנצ'לוטי גורר את זה כבר שנים, אבל זה לא צריך לעניין אותנו.

זה מדיניות משותפות לונגר וההנהלה. הצרפתי גם בשנים האחרונות לא קונה סופרסטארים במחירים מפוצצים,אלא תמיד הולך על שחקנים זולים יותר מהדרג השני (חלב,רוזיצקי,אדבאיור).

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/08
  14. Rudess Member

לצערנו ונגר צריך להתעסק גם בזה, כי דיוויד דין שהיה אחראי על התחום, כבר לא נמצא במועדון זה זמן רב. אין ספק שבגלל זה גם פספסנו את פרנק ריברי בשנה שעברה. ברור שלהנהלה יש אחריות שילוחית, אבל פיטר היל-ווד, דני פיצמן ושאר הדירקטורים ממש לא מתעסקים במשא ומתן עם שחקנים או קבוצות.

החוזה של להמן מסתיים, הוא הודיע כבר שהוא עוזב, ו-ונגר הודה לו וגם הקהל הודה לו ב- STANDING OVATION בסיום המשחק מול אברטון ועשו לו גם כמה כתבות Farewell באתר של ארסנל. הנקודה היחידה היא אם הוא יפרוש אחרי היורו או יחזור לגרמניה לשנת פרישה. בארסנל הוא סיים את דרכו הנאמנה לצערי הרב.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/08
  15. אבו Member