כן אבל יש בעיה. שמגיע כוכב כביכול לארסנל,הוא מגיע שמצפים ממנו לתת תפוקה,ובדרך כלל זה ההפך. תיקח סתם לדוגמא את חוליו באפטיסטה,שחקן ענק,כישרון צעיר,בא אלינו אחרי עונה חלומית בסביליה. ציפו ממנו להרבה דברים והוא לא נתן אותו. עכשיו תראה את חלב,הוא רכש שהגיע ולא ציפו ממנו לתת את מה שהוא נתן. אני מפחד מההחתמה של נאסרי,הוא שחקן גדול,אני גם רואה משחקים של מארסיי. אני מפחד שהוא ישבר,לא יהיה לו קל,מצפים ממנו להרבה במידה והוא יחתום. ככה שבמידה ונאסרי חותם,אם הוא לא יהיה שחקן הרכב קבוע,אל תתפלאו. וולקוט לפי דעתי יהיה המחליף של חלב בצד ימין. בקשר לgael 22 קוראים לי אלמוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
קוטל החרקים, אין ספק... אבל לא בעונתו הראשונה בקבוצה. נכשלנו במבחן התוצאה בשנים האחרונות, והתירוץ העיקרי לכך הוא שהקבוצה הייתה צעירה, חסרת ניסיון וחוסן מנטלי. מקובל עלי לחלוטין. מה שלא מקובל עלי הוא שונגר יאפשר לשחקנים לעזוב לאחר שהם התבגרו בגיל, וכפועל יוצא מכך - צברו ניסיון והתחסנו מבחינה מנטלית. שאז, המשמעות היא שצריך שוב לבנות קבוצה מחדש, כיוון שונגר הרי לא יחתים שחקנים מהשורה הראשונה, שיכולים לתת תפוקה בעונתם הראשונה. אז מה ונגר עשה כאן בעצם?
כמה שאני אוהב את חלב, באמת, שחקן מצוין בעל יכולות טכניות גבוהות מאוד, מסירות עומק נדירות, כל מחמאה(טוב, כמעט כל מחמאה) תתאים, אך אני לא עצוב ובוכה בעקבות עזיבתו. נכון שתפקידו הטבעי של חלב הוא באמצע, אך ברגע שהגיע לארסנל, ונגר הפך אותו לקיצוני. חלב הבקיע במדי ארסנל במשך שלוש שנים... רק 11(?!) שערים בכל המסגרות. עם כל הכבוד לחלב, זו לא כמות השערים שקיצוני צריך להבקיע במשך שלוש עונות, אלא יותר בכיוון של עונה אחת. זו אחת הסיבות לכך שלא זכינו בשום תואר בשנים האחרונות, ולכן אני לא עד כדי כך מאוכזב מעזיבתו. מה אתה רוצה שונגר יעשה? חלב רוצה לעזוב, ואין שום סיבה להשאיר אותו בכוח. תהיה בטוח שונגר עשה הכל כדי להשאיר אותו.
אוי נו אלה תיאוריות על הא ודא. גם על אנדרסון אמרו שלא יצליח כי שום ברזילאי לא הצליח בגדול בליגה האנגלית וקלברסון היה כישלון. והינה הילד במשחק הראשון שלו בהרכב סתם לכולם תפה וגרם לכולם להיות פעורים בסוף המשחק. נאסרי כישרון אדיר, משחק כבר בנבחברת הצרפתית די בקביעות. הוא צפוי לשחק לא מעט ביורו ואין לי ספק ששחקן מצוין הוא יהיה. ותן לי להגיד לך משהו לחלב היה משהו באופי שמנע מארסנל לזכות בתארים בשנים האחרונות וראינו את זה. הוא סחב את ההתקפה של ארסנל העונה אבל בסוף העונה ההתקפה הייתה תקועה. הוא לא המנהיג הראוי. בנאסרי ראיתי הרבה ניצוצות של ווינריות ואני לא אומר סתם. זה מה שצריכה ארסנל יותר מכל. אם פברגאס פרץ בגיל צעיר גם נסארי יכול וגם בעונתו ה-1. כמובן שארסנל תצטרך לטפל בשאר החלקים הבעייתיים בסגל, כמו: 1. שוער בדחיפות. 2. קשר אחורי נורמלי. 3. שחקן הגנה נורמלי ואולי עוד חלוץ עם ניסיון.
באתר הבית של פר מרטסאקר, בלמה של ורדר ברמן ונבחרת גרמניה, כתוב "Arsenal ist mein Lieblingsverein in England. Es ist sicherlich ein Traum, dort mal zu spielen". ובתרגום לאנגלית: "Arsenal is my favourite club in England. It is certainly a dream to play there some time". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אי לכך, אני קורא לונגר להחתים אותו!
פר מטרסאקר,חלום. הוא ומיקה ריצ'ארדס,הגנה צעירה מדהימה,שאולי לא תעמוד בלחץ של ארסנל,אבל בהחלט הגנה עם 2 הבלמים בעלי הפוטנציאל הגבוה ביותר להיות הבלמים הכי טובים בעולם בעוד מספר שנים.
לא יודע מאיפה הבאת את השם מיקה ריצ'ארדס, אבל אם יש מישהו צעיר שאני חושב שכן יעמוד בלחץ מאסיבי כלשהו זה הוא, הוא עשוי מחומר אחר, מחומר של הגדולים באמת. ומטרסאקר בלם גדול, אם ארסנל תביא אותו היא תעשה אחלה עיסקה.
חשוב לציין, פרוייקט Gunners Greatest 50 Players סיים את ההצבעות, וכל יום במשך שלוש שבועות נחשפים 2 שמות שהקהל הצביע עבורם, וכשיגיעו לטופ 20 יחשפו שחקן ליום, כשהאחרון שנחשף הוא השחקן מס' אחד, ביום שישי ה-18 ביולי. תעקבו פה אחרי השחקנים, לחיצה על שם השחקן תראה מין פרופיל אישי שלו.
http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080608/08porbn.Xxx לפי העיתונות הספרדית, לאחר שהפרטים נסגרו בין חלב וסוכנו לברצלונה, הצוות הניהולי אמור לטוס עד יום רביעי ללונדון כדי לסגור סופית את פרטי ההעברה עם ארסנל.