התלבטתי לאחרונה איזה חולצה של ארסנל לקנות של העונה הבאה, התלבטתי בין פבריגאס לוולקוט כי כבר יש לי חולצות של סנדרוס וחלב, אבל בסוף החלטתי שאני אקנה EDUARDO.
אוף אני שונא את Ynet תראו איך הם גורמים לכול הפורום לקפוץ.... ובעיניין וייה- ולנסיה כבר אמרה שהיא תשחרר אותו רק בעד 30 יורו-אין סיכוי שהוא יגיע בפחות.
אז זהו, שהשקפת עולמו נדפקה הפעם. הוא מוכר(רק לפי הידיעות, כן?) את החלוץ הכי טוב שלו, אותו חלוץ שהבקיע 30 שערים בעונה שעברה, מה שאומר, שהוא לא מעבר לשיא. זהו רמז קטנטן שהגיע הזמן שיביא מישהו בעל שם, סקורר ענק, שיביא לנו תארים, ולא עוד עונה של 3-4.
וברצלונה זכתה בתארים העונה?מה אתם חושבים גרם לאדביור לעזוב?הכסף זוכרים שהוא רצה שדרוג בחוזהו של 2 מיליון לירות שטרליג?ונגר לא נתן לועזב הוא עזב.וטל,אתה תשלם אבל ונגר לא ישלם.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
קצת סיבות לאופטימיות? ע"פ האתר,Young Guns, יו"ר מארסיי, פאפא דיוף, מאשר את הדיווח שנאסרי בלונדון כדי לעבור בדיקות רפואיות. My Webpage
ולנסיה לא אמרה שהמחיר של וויה הוא 30 מיליון יורו. ולנסיה אמרה שהיא לא מתכוונת לשחרר את וויה, התקשורת מצידה טוענת שתמורת 40 מיליון יורו ולנסיה ימכרו את וויה.
אדאביור עוד לא עזב , קשה לי להאמין שונגר יוותר עליו , אני לא חושב שונגר יוותר על עוד שחקן אחרי פאלמיני . אחרי עונה כזאת של אדאביור זה יהיה יותר מטמטום למכור אותו , אבל כמו שאמרתי אני בכלל לא חושב שהוא יעזוב , ואני לגמרי משוכנע שמאכילים אותנו פה בהמון חרטא . גם אחרי ההצהרה של אדאביור לפני שבוע בערך שהוא נשאר , זה נראה קצת הזוי. שיהיה.....
בוב וילסון, אגדת ארסנל, מאמין שצריך להציב את ארון ראמזי בן ה-17 לצידו של ססק פאברגאס במרכז השדה. My Webpage נשמע מעניין, אולי זה ייקרה אם חלב הולך בסופו של דבר, אבל חייבים מישהו בעל אופי הגנתי מאוד, גרזן, במרכז השדה בנוסף לססק, וראמזי הוא בדיוק כמו ססק, פליימייקר. אולי אם חלב עוזב ראמזי ישחק מעל ססק כמו שחלב שיחק לפעמים, או שהוא יישחק כווינגר. נחייה ונראה. למרות שאני ספקן לגבי המהלך הזה ולא חושב שהוא ייתרחש בקרוב, אני מאמין שאם זה ייקרה מתישהו בעתיד זה יהיה שילוב אדיר. בנסוף אומר וילסון שלפי דעתו ראמזי הוא בעל פוטנציאל גדול יותר מבין גילו, ת'יאו וולקוט.
בזניט טוענים כי הם לא קיבלו שום פנייה מארסנל בנוגע לארשבין. הייתה לי תחושה שמדובר בעוד ספין תקשורתי, בעקבות הופעתו המצויינת של ארשבין נגד שבדיה. http://www.northamptonchron.co.uk/sport/Pr...tact.4208181.jp גליאני התראיין לאתר הרשמי של מילאן ואמר את הדברים הבאים: " At the moment there is only one negotiation going on, which is for Adebayor. Everything depends on Arsenal, but usually when a club says a player is unsellable there's nothing you can do. For us it's like that. Certainly anything can still happen, but at the moment I have to accept official the letter which has arrived to us from Arsenal, which says that at the moment they don't want to negotiate. In any case this is the only hypothesis we are thinking about, either Adebayor comes or we are staying like this, with Paloschi. Mutu? There is no negotiation for him, the Romanian is a second striker and in that role we have Pato. Cassano? We have not made any request for him, like Mutu he is a second striker. " http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=68367
לא מבין את ההייפ סביב וייה. נכון הוא חלוץ טוב אבל לעולם לא אחד שיכול להחליף את אדבאיור. הוא כמעט ההפך הגמור. לוותר על אדבאיור ולהביא במקומו את וויה זו התאבדות. הוא לא חלוץ שמסוגל לעשות משהו לבד. הוא חייב איתו חלוץ שיעשה הרבה עבודה שחורה כדי לבלוט.
הוא לא חייב עוד חלוץ איתו, אבל הוא צריך בקישור שחקן יצרתי כמו סילבה ואינייסטה וסוס עבודה כמו Senna בנבחרת ספרד.
מחזק. אדבאיור חלוץ שעושה המון תנועה ללא כדור, פיזי מספיק כדי לקבל כדור עם גב לשער ולעשות מזה גול, אסיסט או מצב מסוכן, וטכני מאוד, כמו שראינו בשערים הנהדרים מול ניוקאסל או טוטנהאם. אישית אני מאושר מתפקודו של אדבאיור ומעדיף אותו על פני וייה, ראינו שאדוארדו ואדא הם צמד מהקטלניים שהיו העונה עד הפציעה של אדא, יש דברים שהם מעבר לסטטיסטיקה, שניהם חלוצים שעושים המון תנועה וסקוררים אדירים. אז שנייה לפני שאתם תוקפים אותי תחשבו על זה.