אמרנו את אותם הדברים בדיוק רק בשינויים קלים אז בוא נסכים על העובדות.... לוראן בלאן ייזכר כאחד הבלמים היותר גדולים נקודה!! וככזה בטוח שהיה לו מה לתרום מנסיונו. מהשקט הנפשי ומכל שאר הפרמטרים הדרושים . אולם יש אנשים שמגיעים לגיל 36 ויודעים שהם איך אומרים? כבר לא בגיל.. והגוף כבר לא מה שהיה פעם אז מחפים על זה בדברים אחרים דוגמת מאלדיני. של עד לפני שתי עונות.ולא מכניסים את עצמם לסיטואציות מביכות. הבעייה שבלאן היה מטרה זה היה מכאיב לראות איך חסרה לו המהירות. ברם .. אולם.. אבל זה עדיין לא מונע ממנו להדריך צעירים חסונים ומהירים איך צריכים לעשות זאת נכון. כי על זה אין עוררין. את זה הוא יודע והכי טוב שאפשר ולכן אמרתי את דעתי שאני חושב שיש לתוראם המון מה לתרום בעיצוב בלמי העתיד של ארסנל. גם אם לא יוכל להוציא את זה לפועל בגופו.ברגליו או בשריריו כי הגוף כבר לא אותו הדבר. אפרופו ריו במהלך שתי העונות האחרונות קראתי לו "צוק גיברלטר" יודע למה?
אני יכול לאשר את הידיעה שבאיירן מוכנים לשלם לארסנל את הסכום אותו הם דורשים על חלב, היינו 19 מיליו ליש"ט. כרגע הכל תלוי רק בשחקן.
אם ידיעה אחת נכתב במקום מסויים, זה יכול להיות סתם שמועה. אבל ברגע שזה מופיע בכמה עיתונים אמינים בגרמניה, אז הידיעה שעלתה כאן ממקודם הופכת משמעותית יותר. ברצלונה לא מוכנים לשלם את הסכום כרגע, באיירן מוכנים לשלם את כל הסכום המלא שארסנל דורשים בלי לנסות להוריד להם אפילו אגורה מהסכום במשא ומתן. אם נקבו עליו מחיר אז כנראה שהוא רוצה להמכר, לא?
לדעתי הוא לא יחזור לגרמניה , ואני חושב שהוא גם אמר את זה. זה או שהוא נשאר בארסנל , או שהוא עוזב לברצלונה. כרגע אני לא רואה את ברצלונה משלמת את הסכום הדרוש ולכן אני מאמין שהוא ישאר.
לפי כל הדיווחים חלב כנראה מאוד קרוב לבארסה.... יש לי שאלה לאוהדי ארסנל, יצא לי לראות לא מעט משחקים של ארסנל אבל אני לא סגור על העמדה המקורית של חלב,במשחקים שיצא לי לראות הוא שיחק דווקא כקיצוני,ככה הוא שיחק כל העונה או שהעמדה שלו היא בכלל פליימייקר לפי מה שהבנתי מאנשים שונים?
עוד בקיץ הקודם אמרתי לכמה חברים שלי אוהדי ארסנל שונגר יביא בסופו של דבר את נאסרי לאימרויות. לפי דעתי הוא מתאים לארסנל כמו כפפה ליד. יצא לי לראות אותו לראשונה כשהיה בנבחברת הצעירה של צרפת ומיד הבנתי איזה יהלום מוחזק שם. מבחינת כישרון הוא יכול להיות מעבר למחליף לחלב, פשוט תוספת נהדרת. כמו שכבר אמרו ארסנל בבעיה קשה כי ונגר לא ממש מראה סימנים של הבנה לכמה מהבעיות היותר בולטות בסגל שלו. הראשונה היא עמדת השוער. קבוצה כמו ארסנל צריכה להחזיק לפחות שוער אחד מהרמות הגבוהות ביותר. שוער פחות טוב יכול לעלות באובדן תארים. בעיה נוספת היא ההגנה וכמו שאמרו אני חושב שהשורש הוא גאלאס. ונגר יותר מדי מחזיק ממנו. השינוי הראשון צריך להיות שגאלאס לא יהיה בארסנל ואז ימצא לו מחליף טוב יותר, רענן יותר ואולי צעיר יותר. שחקן הגנה כשגאלאס בסגל לא יתן כלום. כמו כן מה נסגר עם פלאמיני עזב?