כאילו מישהו חשב שונגר יקנה קשר בן 31. עם כל הכבוד לסנה (שהוא שחקן שאני מאד אוהב) , ונגר לא היה קונה אותו בגיל הזה.
תאריך לידה: 17/07/1976 עוד 13 יום בן 32 אז אפשר להחשיב אותו בן 32. מוזר איך פרץ כל כך מאוחר השחקן המוכשר הזה.
פורסמו לוח שעות המשחקים של החודשים הראשונים בפרמייר ליג, ונחשו מי פותחת את העונה ב14:45? אכן, ארסנל מול ברומיץ'..בחירה מוזרה ביותר, אבל למי אכפת. הדרבי באיימירטס אגב, יהיה באמצע השבוע, רביעי בערב ב-22:00..לא יכול לחכות לזה!
אם זה כך אז באמת בחירה מוזרה לגבי המשחק מול הבאגיז אבל מי אנחנו שנתלונן, זה אומר שהמשחק בטוח ישודר בארץ
העיקר שהמשחקים מול טוטנהאם ויונייטד ברביעי וראשון. _____________________________ הגארדיאן טוען שברצלונה נתנה הצעה אחרונה של 'take it or leave it' על אדבאיור, בסכום של 30 מיליון פאונד! ושאנחנו נערכים לרכוש את סנטה קרוז כמחליף. אני אומר, למכור, ולהביא בכסף חיזוק רציני להגנה.
ולהשאיר מצב החלוצים שלכם עם 2 חלוצים שהעונה בקושי שיחקו בגלל פציעות, ועוד חלוץ אחד לא מספיק טוב בשביל לרוץ עם ארסנל לאליפות? לא חושב ששווה לכם לוותר על אדאביור תמורת 30 מיליון פאונד
מה זה העיקר? אמנם משחקים חשובים, אבל בעונה יש 38 משחקים, וגם משחקים מול קבוצות תחתית הם חשובים. מותר לראות ארסנל בשבת, זה פיקוח נפש.
ממש לא, סנה פרץ בערך בשנת 2004 (לא שהוא היה צעיר בגיל הזה), אבל הוא זכה להכרה עולמית בהחלט בגיל מבוגר מספיק. הוא היה חלק בלתי נשכח מהמסע של ויאריאל לחצי גמר ליגת האלופות, במקום ה-4 ההיסטורי שלה, הוא נחשב כוכב שמה. חבל שהוא לא פרץ כך בגילאים הצעירים שלו (כי בתקופות האלו הוא שיחק בברזיל). אבל תראה, לוקה טוני גם לא פרץ צעיר, 29 משהו כזה, ועכשיו הוא 32. ככה זה כדורגל.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני רואה גם את המשחקים שבשבת (מקליט ורואה ישר במוצ"ש), אבל לראות בשידור חי כמובן הרבה יותר טוב.
ב 30.07, 20.15, אתם חונכים לנו את המרצדס בנץ ארינה (גוטליב דיימלר שטדיון עובר שיפוצים ומקבל שם חדש), על הדרך אתם פוגשים את האקס שלכם יינס להמאן. שידור ישיר בערוץ הגרמני SWR ... http://www.digitalfernsehen.de/news/news_355014.html
אני מקווה שאצליח לראות את המשחק הזה איכשהו, גם חלב אמור לבוא לבקר את קבוצתו לשעבר שטוטגארט , אני מאמין שהוא עדיין יהיה שחקן ארסנל
לגבי סנה, אני לא רואה אותו עוזב את ויאריאל. סנה שחקן מצוין ואישיות גדולה, הוא השחקן האוהב ביותר בויאריאל וגם סגן הקפטן. זה לא עוד שחקן שנתן תקופה טובה ויעזוב לקבוצה בכירה יותר בשביל הכסף (אני מקווה לפחות..).
סנה כבר אמר שהוא רוצה להישאר בויאריאל. להערכתי, השבוע הבא הוא שבוע גורלי. אם חלב ואדא יגיעו לאימוני הקבוצה, אולי הצוות המקצועי והשחקנים יגרמו להם לרצות להישאר. אולי פברגאס ישכנע את חלב להישאר... נאסרי אמור לחתום אצלנו תוך 10 ימים לפי סוכנו. אם העיכוב היה משיקולי מס של מארסיי, זה לא היה נגרר כל-כך הרבה זמן. שכן, אין חשיבות אם העסקה נחתמת בתחילת יולי, באמצע יולי או בסוף יולי. אני לא מבין למה זה מתעכב כל-כך הרבה זמן...