איזה גול של אדוארדו כל הכבוד לו ,מגיע לו להיות קפטן. גאלאס לא קפטן מאז מה שהוא אמר בתקשורת ומאז טורה קפטן.
אני חושב איזה קבוצה תהיה לפרנסנל בעונה הבאה ומתמלא בזיעה קרה... אדבאיור,ואן פרסי,אדוארדו,וולה,ארשאבין,וולקוט,ורוסיצקי. אתם רק צריכים לחזק בבלם וקשר באמצע וזהו וכמובן לשמור את פברגאס. אני מתפלל שוונגר לא יהיה זה שימשיך את הבנייה שלו,אבל הוא כנראה ישאר לצערי.
שכחת שם אחד - ג'ק ווילשייר. לא יודע כמה פעם ראית אותו, אבל הוא שחקן של פעם בדור. גם את בנדטנר, שאני אישית לא אוהב, צריך לקחת בחשבון, כי אין מחלוקת לגבי ההתקדמות שלו השנה. הוא יכול להיות חלוץ רביעי טוב.
3-0 וניפגש ברבע הגמר מול האל בבית. קודם כל MOTM- אלכס סונג, במשחק הכי טוב שלו במדי ארסנל. היה בלתי עביר לחלוטין במרכז השדה, שיחק כמו קשר אחורי אמיתי, ניקה פאדיחות ועזר להגנה. בנוסף שני בישולים נהדרים שלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx השערים של ולה ושל אדוארדו היו פשוט נפלאים, טכניקה עילאית. הגול של אדוארדו הוא באמת אחד מהיפים של העונה, איזה חלוץ רצחני הוא מול השער, כמה שהוא היה חסר. ארשאבין בניצוצות של גאונות, כל משחק זה נראה יותר ויותר טוב, מצויין שהוא הגיע העונה ונקווה שיהיה מוכן לגמריי לעונה הבאה. יש לו ראיית משחק איכותית מאוד, מסירות שפותחות את המשחק. שיעבוד על ההרמת קרנות. מילה טובה לבארנלי ששיחקו בלי רגשי נחיתות ונתנו הופעה מכובדת ביותר באמירויות מול ארסנל שפשוט התעלתה עליה באיכות. הפנים לרומא, נקווה לעוד italian job כמו שאוהבים לעשות בארסנל. (כריס פוי אידיוט. למרות שההחלטה שלו לא לשרוק פנדל בסיום הייתה החלטת שיפוט איכותית ביותר)
אני עדיין בהלם מהגול של אדוארדו. תנו לבנדטנר 100 מיליון ניסיונות והוא לא יצליח לשים את הכדור ברשת בכזאת קלאסה. מעבר לזה, משחק שקט וטוב של רוב השחקנים. סונג בלט במיוחד עם 2 בישולים טובים ורואים שהוא משתפר בצד ההתקפי.
אני חושב שבניגוד לתחזיות המוקדמות, מסתבר היום שצ'לסי היא זו שקיבלה את הצד היותר משתלם בעיסקת גאלאס-קול. אני פשוט מאושר שווילי השמוק הלך לפראנסנל בשביל האווירה ואחרי תקופה כל כך קצרה הצליח לגרום לכל מי שצריך לאבד בו אמון.
אבואה ספג קיתונות של ביקורות, ורובן היו מוצדקות. אבל מה שכן, אני חייב לציין שיש אלמנט של חוסר מזל בפעולות שלא מצליחות לו, והוא אחד מהשחקנים הכי משקיענים בארסנל. שמחתי שהוא הבקיע היום סוף סוף גול וכל שחקני ארסנל ניגשו לחבק אותו.
כל 3 השערים היו פנטסטיים היום, המבצע האישי הגדול של ולה, הבישול הנהדר של סונג והסיומת מן האוויר של אדוארדו (תנו לאדבאיור ובנדטנר 10 מצבים כאלה ואולי מ-1 הם יעשו שער), וגם העקב המדהים של סונג לאבואה, וכל כך שמחתי שאבואה הבקיע, כי מגיע לו על ההשקעה שלו, והיום גם היה לו משחק טוב. איש המשחק הוא ללא ספק סונג שעשה עבודה מעולה בהגנה, ונתן שני בישולים חלומיים - מי אמר פה שהוא לא יודע למסור?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לא הבנתי אם המשחק היום היה במסגרת משחק אימון, או במסגרת שמינית-גמר הגביע האנגלי... כמות הצופים היום הייתה מזוויעה.
כמות הצופים דווקא הייתה הגיונית בהתחשב בזה שזו אחרי הכל יריבה מהצ'מפיונשיפ. אני מניח שבתקופות אחרות, מלהיבות יותר, האיצטדיון היה מתמלא גם במשחק שכזה. נקווה שארסנל חוזרת למסלול ואיתה גם כל הצופים.