הפסד מינימאלי, שלכאורה משאיר סיכוי לגומלין. לכאורה, כי קשה לי לראות את יונייטד לא כובשת באמירויות. הם יגיעו למשחק כשהם יודעים שאם הם יכבשו, אנחנו נצטרך להבקיע שלושה שערים, וזו משימה כמעט בלתי אפשרית נגד הגנת בטון שכזו. אני מקווה שפרדיננד הג'מוס יעדר מהגומלין. כמה מילים על המשחק: 1) שדיאבי יעבור לכדורגל חופים. יש לו דריבל מעולה, בעיטה טובה, אבל חוכמת משחק ששואפת לאפס. 2) לא ברור לי למה ת'יאו הוחלף. הוא יכול היה ליצור יש מאין עם המהירות שלו. 3) כבר עכשיו אפשר לומר, באופן חד-משמעי, שסונג הוא השחקן שעשה את ההתקדמות המשמעותית ביותר העונה. הוא נתן יופי של פייט לקישור של יונייטד, ואין לך מחמאה גדולה יותר מזו. 4) פברגאס לא עשה כלום, אבל אני מאשים את ונגר בהקשר הזה. פברגאס לא מספיק טוב בעמדה מתחת לחלוץ. מי שיכולים לשחק שם הם נאסרי ודיאבי. פברגאס צריך לשחק במרכז השדה ולנהל את המשחק. 5) נאסרי לא עשה יותר מדי, אבל אני לא מקבל את הביקורת עליו. מי כן עשה יותר מדי הערב? שיחקנו נגד אחת הקבוצות הטובות בעולם, אם לא הטובה מביניהם, באחד המגרשים הטובים בעולם. החיים קשים... 6) בנדטנר באגף זו בדיחה לא מצחיקה של ונגר. הוא צריך לשחק בחוד, נוכח הפיזיות ומשחק הראש שלו. 7) שונגר יפסיק עם הבדיחה ששמה סילבסטרה כבר. למרות שסך-הכל הוא היה בסדר הערב, בכל משחק כמעט הוא עושה טעות שעולה לנו בגול. נמאס. 8) אין לי טענות לאדא. לא פשוט לשחק לבד בחוד נגד ההגנה הטובה בעולם. מה גם שהוא לא הגיע לאף הזדמנות ממשית.
נאסרי היה אנמי בדיוק כמו שססק אגב היה אנמי. שניהם לא נתנו לנו כלום מבחינה הגנתית ומבחינה התקפית. יותר קל לבוא לנאסרי בטענות מאשר לססק כי בעיני פלג מסוים פה בפורום נאסרי הובא ישירות על חשבונו של האליל חלב. אתמול נזכרתי כמה אני לא מתגעגע לאליל הזה, איזה נמושה. שיירקב הבוגד הזה על הספסל שם וימשיך להיכשל, כפי שנכשלו כל יוצאי ארסנל שעזבו לקטלוניה. הורגת אותי הרכות שלנו בהגנה מצד אחד וחוסר הכליתיות בהתקפה מצד שני. יונייטד ב-4 מסירות מגיעים למצב עם תכליתיות קטלנית ואנחנו נותנים 100 מסירות על שני מטר, מסתובבים לעצמנו סביב הזנב רק כדי לאבד את הכדור בסוף. שלא לדבר על הרכות במרכז ההגנה מול טבז, ברבאטוב ובכלל כל שחקן של יונייטד שנשלח לעברו כדור ארוך/כדור להחזיק על הגב (היו כדורים ארוכים שהבלמים שלנו בכלל לא עלו אליהם לנגיחה מרוב אנמיות ואדישות). לא יכול להיות שטבז הדרדס יחזיק בלמים של ארסנל על הגב כאילו הוא מינימום דרוגבה. שילמדו מוידיץ' איך צריך לשחק בלם מבחינת אגרסיביות, בכל פעם שנשלח לעבר אדבאיור כדור הוא דאג לפנק את הטוגולזי באיזו מכה קטנה, איזו דחיפונת מאחור, דחיפת רגל, הכל כדי להוציא את הכדור ולמנוע ממנו להחזיק אותו ולפתח משהו מסוכן. והספיגה מהקרן... לא שלא הגיע לנו לספוג, אבל נורא מעצבן לספוג כזה שער רך וזול. צ'לסי לא סופגת כאלה, ליברפול לא סופגת כאלה, יונייטד לא סופגת כאלה. אבל זה לא משהו חדש, אלה דברים שמלווים אותנו כבר כמה שנים טובות, לפעמים בצורה חמורה יותר, לפעמים בצורה חמורה פחות, אבל מאז שהאנגלים האגדיים של הניינטיז ופאדי לא איתנו אין לנו עמוד שידרה. הכל נעוץ בבניית סגל לקויה. אלה לא דברים שאפשר לתקן עד שבוע הבא. את המערך הטקטי כן אפשר לתקן, ויחד עם רובין ואן פרסי (שיהיה לי בריא) ועם הדחיפה מהקהל הביתי אפשר לעשות משהו. עוד לא אבדה תקוותנו, צריך לזכור שכבר ניצחנו אותם העונה בדיוק עם אותם שחקנים, עוד לפני הגעתו של ארשאבין. זה אפשרי.
צר לי להודיע לך שבמקרה של גיגס היה נבדל במליון אחוז. אני מסכים שבמקרה של אנדרסון זה היה גבולי. מצד שני הקוון פספס חתיכת אופסייד לטובתכם שהיה עלול להגמר רע מאוד עבורנו..
כל הכבוד לך אדון אריאל, הקוונים עשו טעות גדולה שפספסו נדבל של מטר וחצי של יונייטד. נבדל של גיגס ב100%, לא כל פעם שפרגוסון מתבכיין זה סימן שקיפחו אתכם. לגביי אנדרסון, קשה יותר לקבוע, לדעתי הוא היה באופסייד קטן, החלטה גבולית. ואם אתה לא מזכיר את האופסייד שלכם של המטר וחצי שלא נשרק אז אל תדבר איתי על אובייקטיביות.
איתי, אני מסכים לכל מילה. במיוחד לקטע על חלב. בנוגע לרכות של ההגנה, זה שיגע גם אותי איך טבז משחק כפיבוט בהתקפה ומעיף כדורים שמאלה וימינה ואדבאיור לא מצליח לעצור כדור אחד. מהבחינה הזו פרגוסון טעה שלא פתח עם ברבאטוב כיוון שהוא היה הורג אותנו עם היכולת הזו שלו לעצור כדורים ולנתב אותם בחוכמה לצדדים.
אוי ונגר ונגר. מישהו יכול להסביר לי איך לעזעזאל בנדטנר נכנס לשחק שחקן על הקו? זה אולי סביר שיש מרווחים ואנחנו ביתרון, אבל שאנחנו חייבים לכבוש, זה פשוט מגוחך. באמת שונגר רק הפסיד מהמהלך הזה. תיאו' שחקן שגם ביום רע יכול לייצר בשנייה מצב של שער. שנית, עוד דבר שמגוחך, זה שססק משחק בעמדה קדמית יותר מנאסרי, מה שללא ספק אמור להיות הפוך. אנחנו חייבים את ססק כמה שיותר דומיננטי ומאבדים אותו פשוט. עד לפני שנה בערך, ססק בכל משחק גדול מהסוג הזה היה פשוט האיש המרכזי ובלט באופן תמידי, השנה במשחקים הגדולים הוא פשוט לא טוב, חלק באשמתו וחלק באשמת ונגר, אם יש משימה שונגר צריך לחשוב עליה בקיץ, זה איך לייצר את המערך המושלם ביותר בשביל ססק. כרגע אין לנו עדיין כזה, 4-4-2 עם סונג וארשבין, ורובין בחוד, זה הכי קרוב לדעתי. בכל מקרה, אין לי עצבים להרחיב עוד על השטויות האלה עכשיו. כדאי שונגר יתאפס על עצמו לקראת הגומלין, חסר לו שהוא פותח שוב במערך הזה, לא נגיע עם זה לכלום. ראינו את זה באנפילד- שרק אילמלא שיכור רוסי לא חטפנו שם בראש, והשיכור הזה אפילו לא יכול לשחק בצ'מפיונס- וראינו את זה בעוד מספיק משחקים אחרים. עוד שינוי אולי שהייתי עושה, במצב הנוכחי שאנחנו ניהיה חייבים פוקוס בהתקפה, זה אבואה במקום סאנייה. סאנייה גם ככה בתקופה פחות טובה, אבואה טוב ממנו מבחינה התקפית ואולי עדיף לשלב אותו. יונייטד בעמדת יתרון, יתרון משמעותי כי למרות שהם ישחקו הרבה יותר זהיר, החלק ההתקפי שלהם, בטח מול ההגנה הלא יציבה שלנו כיום- עדיין שווה כמה מצבים בכל משחק ונקווה שיתפסו יום רע. אבל אם נספוג, לכבוש 3 שערים מול יונייטד במעמד הזה נשמע לי טירוף. 1-0 זאת באמת תוצאה מינמלית וגם אנחנו נצטרך לשחק זהיר, בבית כבר נגיע למצבים. נ.ב נראה לי שבנדטנר שבר שיא איבודי כדור לחלוץ שנכנס כשחקן מחליף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx הוא הובא יותר כמחליף לרוסיצקי, כי להחליף את חלב, כמו שראינו העונה, הוא לא מסוגל. מי שנכשל בעיקר זה ארסנל שלא מזכירה 50 אחוז מארסנל של העונה שעברה. בוגד? הצחקת אותי. אם ארסנל הייתה יודעת לתגמל את כוכביה, הם לא היו עוזבים אותה. לתת לסילי-בסטרה 60,000 פאונד לשבוע יש ולחלב יש לתת רק 30,000 לשבוע? אמנם חלב לא משחק כמעט השנה, אבל להבדיל מקבוצתו הקודמת, הוא כנראה יזכה לפחות בתואר אחד השנה. כל עונה עוזבים שחקני מפתח וכוכבים, בקיץ הקרוב ככל הנראה פבריגאס/ואן פרסי/אדבאיור, לפחות אחד מהם יעזוב. העיקר שאנשים ימשיכו לאחוז בקרנות המזבח בשביל ארסן ונגר. ולכן המסקנה ברורה, ונגר נכשל וצריך ללכת הביתה בסוף העונה.
לדעתי ההבדל הוא בכך שלטבז יש שחקנים הרבה יותר קרובים אליו שעושים תנועה לכיוון השער של היריב בניגוד לאדביור שלא רק שצריך להוריד את הכדורים הבלתי אפשריים ששולחים לו, ולעשות את זה מול שני בלמים - אחרי זה הוא גם צריך להחזיק את הכדור רבע שעה עד שמישהו מהרכיכות מחליט לעבור את החצי ולעזור לו.
אתה צודק, רק שהתכוונתי לשלב מוקדם יותר של עצם ההשתלטות על הכדור. כל כדור ארוך שנשלח וידיץ או פרדיננד התמזגו עם אדבאיור ולא הייתה לא את האפשרות לעצור, שלא לומר להסתובב. מסילבסטרה וטורה לא ראיתי גישה כזו.
למה כל כך הרבה טענות? שיש לכם 6 שחקני הרכב שלא יכולים לשחק, ומחליף כמו סילבטסטרה, זו תוצאה מצויינת באולד טראפורד. אני ממש סקרן לראות, איך זה לראות את מנצסטר בלי פרדיננד, רונאלדו, ורוני. יודעים מה? רק בלי פרדיננד, הלוואי שלא ישחק בגומלין, ההגנה בלעדיו לא יותר טובה מההגנה העכשוית שלנו :] בקשר לנאסרי, היה לו משחק סולידי, כמה כבר הוא יכול לעלות להתקפה, שאין לו עזרה? אין רובין, אין ארשאבין, אין אפילו אדוארדו. אין לך מגן שמאלי עם הרבה יותר נסיון ( למרות שגיבס כישרוני בטירוף) ששמר כבר כמה פעמים על רונאלדו במשחקים מול יונייטד. ואין לך בלם שאתה יכול לסמוך עליו. הוא היה בקישור, לא איבד כדורים, הניע את הכדור עשה כמה דריבלים והדבר הכי חשוב, נתן בעיקר שקט. אני בטוח שרובין יהיה בהרכב במקום דיאבי, או ארשאבין במקום דיאבי הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי, כמו במשחק מול ליברפול. בסה"כ זו תוצאה טובה, שיחקנו בל יהרבה שחקני הרכב, עם שחקן כמו סילבטרה. משחק הבא רובין, קלישי וז'ורו חוזרים, וזו כבר חצי נחמה.
איזה זלזול. בלי פרדיננד ההגנה לא יותר טובה מההגנה שלכם? להזכיר לך שחלק נכבד מהשיא ללא ספיגה נעשה בלי ריו שהיה פצוע ואוונס המחליף עשה עבודה נהדרת לצד וידיץ'. נכון שאוונס זה עדיין לא פרדיננד אבל בטח לא מסננת כמו סילבסטרה וחבורתו.
מלחמת מילים בין קרל היינץ רומיננגה לארסן ונגר על עניין השחקנים הצעירים שארסנל מלקטת ממועדונים שונים, רומינגה: One like Arsene Wenger signs hosts of players from France and elsewhere year-in year-out. "We have to take care that this sort of child trafficking is stopped. "This has taken on a different scale in the meantime the word kidnapping is not too far off anymore. "Fabregas is really the best example for this. "He signed from Barcelona at the age of 15 on a free transfer, just because he was about to sign a contract at the age of 16." ונגר בתגובה: It is an old speech. Look at Santa Cruz at Blackburn. Ask him what age he came to Bayern Munich. Then you have an answer for Karl-Heinz Rummenigge
צריך לומר את האמת... יצאנו בזול. לולא אלמוניה שנתן משחק אדיר עם מספר הצלות של שערים בטוחים, מנצ'סטר יונייטד הייתה יכולה לנצח בהפרש של שלוש שערים ומעלה. היכולת שלנו הייתה חלשה, ההגנה כרגיל מבולבלת ואיטית, הקישור כמעט ולא היה קיים מלבד קצת במחצית השנייה ואדאביור לא יכל לעשות הרבה לבד למעלה. בהתאם לזאת, אני די אופטימי בנוגע לגומלין. אנחנו בפיגור של שער אחד ואני מאמין שבבית אפשר להבקיע לפחות שער, אבל לצערי הבעיה הגדולה היא ההגנה שלנו. אלמוניה תפס אתמול יום ענק וליונייטד היה מעט חוסר מזל, אבל לא בטוח שזה גם מה שיקרה בשבוע הבא. ונגר אמר שנראה ארסנל אחרת לגמרי ביום שלישי ואני מאמין לכך, אנחנו נתגונן פחות ונשחק את המשחק שלנו, אבל שוב, צריך להיזהר מאוד מהתקפת יונייטד, במיוחד שההגנה שלנו ליצנית. אגב, רק לי נמאס מניקלאס בנדטנר? תעזבו בצד את הבישולים והשערים שיש לו פה ושם... הוא לא מתאים לרמה של ארסנל, חד וחלק.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/e...portsmouth-trip התבשרנו רק בחדשות רעות לקראת המשחק בפורטסמות': אדוארדו וסילבסטרה (טוב, אולי לא כאלה רעות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx) לא ישחקו, ויעברו מבחן כשירות סמוך למשחק מול מנצ'סטר יונייטד ביום שלישי. לגבי רובין ואן פרסי, הוא לא ישחק ביום שבת. מצבו לקראת המשחק נגד יונייטד ייקבע רק ביום שלישי. גאל קלישי בחוץ גם למשחק בפראטון פארק, וגם למשחק חצי הגמר השני שלנו ביום שלישי. ההרכב שלי: פביאנסקי. גיבס, דז'ורו, טורה, אבואה. נאסרי, ראמזי, דנילסון, ארשבין. בנדטנר, ולה. חייבים לשמור על השחקנים הטובים שלנו ליום שלישי, כי זה יהיה ה-משחק של העונה שלנו. אם לא ננצח בפורטסמות', גם לא נורא, למרות שניצחון יבטיח סופית את המקום שלנו בין 4 הראשונות בפרמייר ליג. זה יוכל לחכות עוד טיפה.