כמה דברים מעניינים בבלוג הזה : מסתבר שדנילסון הוא השחקן שנותן הכי הרבה מסירות בליגה אחרי צ'אבי אלונסו, ומדייק בהן הכי הרבה לאחר אובי מיקל. יש לו גם 3 שערים ו-7 בישולים (ססק פברגאס, לשם השוואה, שאמנם היה פצוע הרבה העונה אבל לא היה צריך לבלות בעמדת הקשר האחורי והקיצוני הימני, עם אותו מספר שערים ו-9 בישולים). בגילו הצעיר הוא קיבל אחריות אדירה על הכתפיים ולא רק שלא איכזב, אלא המשיך להשתפר ולדעתי הוא בדרך להיות שחקן מעולה. גם יש סקר שם לגבי "האם ונגר צריך לעזוב". התוצאות לא מפתיעות.
THE MOST UNDERATED PLAYER EVER..... :aaarofl: המשפט הזה אומר שארסנל בזבזה הרבה כסף על ארשבין (נכון), וגם אומר שלונגר יש כסף בקיץ לבזבז (בדיוק כמו שהיה לו בקיץ שעבר. ברור שהיל-ווד לא יחשוף סכומים כי זה יכול להשפיע על מו"מ של קבוצות מול ארסנל, אבל מי שבקיא בענייני ארסנל יודע להעריך בדיוק כמה כסף יש לנו לרכש (30 מיליון ליש"ט לכל הפחות).
אני ממש לא היחיד שחושב ככה ואני לא מגזים. מאחר וארסן ונגר לא הולך לשנות את ההתנהלות שלו, הגיע הזמן להיפרד ממנו יפה ולהודות לו על 13 השנים במועדון. בדרך העקשנית הנוכחית שלו אנחנו לא נגיע לשום הישגים ולכן חבל להמשיך לבזבז את הזמן עם ונגר אלא צריך להתקדם הלאה. לפני שמחזקים את הסגל, צריך לחזק את עמדת המנג'ר, כי ונגר Lost the Plot. יש מספיק כסף בקופה, ארסנל המועדון השלישי ברווחיות בעולם. לא היה ברור לכולם שיהיו קיצים יבשים בגלל האצטדיון, אלא בגלל שארסן ונגר הוא המנג'ר. ארסנל מכרה שחקנים, הגדילה את הרווחים ויש מספיק כסף לרכש, הבעיה שלא משתמשים בו.
עוד פעם המנטרות והעקיצות הגאוניות בקשר לצ'לסי? אפשר לחשוב שעבר עליכם קיץ פיננסי סטייל רדינג. הוצאתם מיליונים. כמו כל שנה. הכל שאלה של החלטה להשקיע בהווה או בעתיד וזה מה שחסידי ונגר לא יבינו לעולם. לתרץ את ההחלטה ללכת על שחקנים שהם פרוייקטים במחסור במזומנים זו בדיחה. יש כסף, יש מספיק כסף וזה בכלל לא קשור ולא משנה כמה צ'לסי משלמת לשחקני הספסל שלה.
טל , יש לך שחקנים שאתה אוהב בארסנל? (בציניות אם לא הבנת) דנילסון הוא שחקן מצוין, בגיל 21 הוא משחק ברמה גבוהה מאוד והוא נראה כמו ויירה הבא. תוך שנתיים שלוש הוא יהיה יותר פיזי, יותר מהיר ויותר טכני. לכדורגל האנגלי זו עמדה שחייב, קשר 50-50 שיודע למסור ולעשות עבודה שחורה. ודנילסון בגיל 21 מוסר כמו צ'אבי אלונסו ועושה עבודה שחורה כמו ויירה, הוא שחקן ענק וכן, הוא אנדרייטד.
טור נחמד על איך שהפסדתם את צ'אבי אלונסו ואת ג'ון בארנס. חח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לינק *ברכות לחוזה חדש של וולקוט. תהנו ממנו כל עוד אתם יכולים, כי יום אחד הוא יהיה בליברפול. אני מבטיח לכם את זה.
דנילסון נראה כמו ויירה הבא? אולי כמו ג'רמיין ג'נאס הבא... הלאה, אתה לא יכול לקבוע ששחקן מסוים תוך שנתיים-שלוש יהיה יותר חזק, מהיר וטכני. זה לא מנג'ר יש גם שחקנים שנתקעים באמצע ולא מממשים את הפוטנציאל (ולמעשה הרבה יותר כאלה ומאלו שעושים את קפיצת המדרגה). דנילסון מוסר כמו אלונסו? טוב נו, עכשיו כשהוא פצוע עם רגל אחת אז אולי...שחקן חצי מהגודל של ויירה מעיף אותו מהכדור בלי עבירה ובלי למצמץ. שחקן ענק? באיטליה הוא יהיה שחקן הרכב.
ליון איבדה את הסיכוי לזכות באליפות העונה בצרפת, קארים בנזמה ככל הנראה יימכר בקיץ. נראה לי שיש לנו מחליף לאדבאיור (במידה ויילך): http://www.les-transferts.com/wp-content/uploads/2009/03/karim-benzema-lyon_diaporama2.Xxx
כמובן שהכול בגדר ספקולציות, אבל... לא יודע אם שחקנים רואים את ארסנל כרגע באותה שורה כמו יונייטד, בארסה, ו...? לא יודע, בטח לכל שחקן יש סוג של "דירוג". אפשר להיות בטוחים שכל אירופה תקפוץ עליו, אז אלא אם הוא חולם לשחק בארסנל מינקות, קשה לי לראות אותו נוחת שם, אפילו אם זה עדיין בגבולות צרפת, שזה דווקא טוב... שפת אם, טיסה קצרה וכו' (לא מצחיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )
ריאל וברצלונה לא צריכות אותו יש להן מספיק חלוצים (ריאל קנתה רק בינואר את הונטלאר). פול סקולס, כמובן שהכל בגדר ספקולציות.
ריאל כנראה תשחרר בקיץ את RVN וסביולה והנטלאאר כרגע בסימן שאלה, חוץ מזה אתה מאמין באמת שארסנל תהיה ההצעה הכי אטרקטיבית שלו?
זה תלוי בהרבה מאד דברים - זה תלוי מה יציעו לליון ולבנזמה, זה תלוי באמת אם קבוצות ישחררו שחקנים ואז ינסו להביא את בנזמה במקום (למשל אם כמו שאמרת ריאל תשחרר את RVN או ארסנל תמכור את אדבאיור), זה תלוי בכלל בהאם ונגר יישאר (אם יישאר, אני מאמין שיש לו יתרון כלשהו בהבאת שחקנים צרפתיים לארסנל). אם אוכל לסטות שנייה מהנושא, העליתי פה פעמיים מאז המשחק מול יונייטד בליגת האלופות את נושא ההתנהגות הבזיונית של האוהדים שלנו שנטשו את היציעים בדקה ה-60, אבל אף אחד מהאוהדים הנכבדים שלנו בפורום לא התייחס, אז אני יוצא מנקודת הנחה שמסכימים איתי בעניין. מעניין אותי לדעת מה אוהדים של קבוצות אחרות חושבים על ההתנהגות הזאת של אוהדי ארסנל?
לדעתי, יש שתי סיבות: 1) בגלל מחירי הכרטיסים האוהדים האמיתיים נשארים בפאבים או לראות בבית בגלל ההוצאה הכספית העצומה. עקב כך חלק נכבד ממי שמאכלס את האיצטדיון הם אוהדים שפחות אפכת להם מהקבוצה. 2) האוהדים פשוט התרגלו לקבוצה מצליחה שמביאה תארים.