ארסנל 2008/9 - הראש כבר בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏5/7/08.

1. KirkH Member

גיבוי ומזומנים זה נחמד - אבל כשונגר כבר עכשיו מצהיר שהוא לא ממש בקטע של לבזבז את הסכומים האלה על רכש, קשה להאמין שמשהו עומד להשתנות.

2. AronB Member

ונגר יביא בלם בקיץ אני מאמין, ואולי גם קשר אחורי.
    תאמינו לי שגם ונגר רוצה שארסנל שלו תחזור להיות כמו בימים היותר טובים. הכל התפוצץ לו בפנים מה שנקרא וזה יעשה את מה שצריך לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/09
  3. KirkH Member

השאלה היא לא אם ונגר רוצה או לא - אני מניח שאפשר לצאת מנקודת הנחה שהוא לא רק רוצה אלא גם רוצה מאוד.

העניין הוא שיש תחושה שונגר מנסה לחזור ולהוכיח שעדיין יש לו את אותו חוש שישי בקשר לזיהוי כישרונות צעירים. לי יש הרגשה שהבולע קרפדות פשוט חייב להראות לעולם שהוא מסוגל למצוא את הפטי והויירה הבאים. אם זה המצב - לפראנסנל יהיה מאוד מאוד קשה כי בניגוד לשנים הראשונות של ונגר שכל שער וכל ניצחון היה שינוי מרענן לעומת התקופה שקדמה לו, היום הוא גם צריך להתמודד עם סיטוציה מסויימת של ציפיות וזו לא הסביבה האידיאלית לגדל בה ילדים ולתת להם זמן להתפתח.

ההצהרות של ונגר לגבי זה שהוא לא הולך להשקיע את הכספים ברכש יקר לא בדיוק אמורות לעודד את אוהדי פראנסנל.

4. AronB Member

זה אומר שהוא יתחזק איפה שצריך במחיר שצריך.
    מצידי שיתווכח כמו עם ארשבין על כל פאונד ויוציא משחקן את המחיר והמשוכרת שמגיעים לו ולא כאלה שהוא לא שווה את זה.

5. Rudess Member

אני מסכים איתך, ונגר עקשן ומנסה להוכיח שהדרך שלו היא הצודקת ולכן הוא לא מסוגל להודות בכך שהוא נכשל. להבדיל מ-96 בה הוא ירש סגל של שחקנים ענקים עם נסיון, ויכול היה להביא מציאות זולות, היום אין לו את הלוקסוס הזה כי הקבוצה 4 עונות בלי שום תואר וחייבת לעבור שינוי דרסטי. כל עוד ונגר נשאר בקבוצה, אני לא חושב שנראה איזה שינוי משמעותי וחיובי בארסנל.

כשיש לך הרבה שחקנים כמו ארשבין אתה יכול להרשות לעצמך להתמקח, אבל כשהקבוצה שלך מדדה בקושי למקום הרביעי, אי אפשר לנהל את אותו מו"מ בצורה הזאת. העיקר שיש לקבוצה לשלם לסילבסטרה העגלון 60,000 פאונד בשבוע (וולקוט שחידש חוזה עכשיו מרוויח "רק" 50,000) ולאלכס חלב לא רצו לתת יותר מ-30,000. עם סדר עדיפויות כזה, אפשר להבין מדוע ארסנל נמצאת איפה שהיא נמצאת כיום!

6. קינג לדלי Member

7. Rudess Member

8. Strawberry Fields Member

אני לא חושב שיש מצב שהוא ימכר לצ'לסי. אחרי הכל מילאן סקסית כמו ביונסה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. AW forever Member

רודס,
    הנה יש נושא אחד שאתה ו-ונגר מסכימים עליו:
    "There is a massive difference between the away fans, who are absolutely fantastic, and the home ones.

וונגר יוצא בביקורת חזקה מאוד נגד האוהדים. אני מצטער אבל זה קצת מנותק מהמציאות- לאף קבוצה בעולם אין 60,000 אוהדים שרופים ומשום מה אנשים שמשלמים כ"כ הרבה על כרטיס יש נטייה פחות להוציא את הגרון וגם להביע יותר מרמור כשהקבוצה לא מצליחה. ככה זה יהיה עם כל קבוצה שמשחקת באיצטדיון גדול ולא מצליחה להביא תארים 4 שנים ברצף. הלוואי וזה היה אחרת, אבל אלה החיים.

קירק,
    אני ממש לא מסכים איתך שוונגר יתעקש על פרוייקט הצעירים כיוון שברור שאם בעונה הקרובה ארסנל לא זוכה בתואר זה יהיה אקורד סיום צורם לתקופה נפלאה שלו בארסנל.

10. קינג לדלי Member

כל הקטע הזה של מעבר לאיצטדיון חדש הוא קטע לא קל מכל הבחינות ומעכיר את האווירה.
    לכן ברור לי שעם 60 אלף מקומות בליין החדש זה לא יהיה אותו דבר.
    אמנם עושים הכל כדי לבנות מגרש עם יותר אווירה מהאמרייטס (היציעים יהיו קרובים בחמש מטר לדשא) אבל זאת בעיה.

בלייבורי תמיד ידעו שהשירים מגיעים מהקלוק אנ'ד וכל השרופים התאגדו שם.
    בליין זה בעיקר הפארק ליין.

השאלה היא האם במעבר לאיצטדיון חדש יש אפשרות לאוהדים לבחור את מקומות הישיבה שלהם ?
    האם למשל באמירייטס יש יציע שבו יודעים ששם השרופים ?

11. THE STRETFORD END Member

לדלי

גם בהייבורי ובטח בשנים של לאחר הורדת יציעי העמידה,יצא לו שם של איצטדיון שקט מאוד וגם יחסית לכל השאר ועדיין,
    אחחח הייבורי,מי שלא יצא לו להיות שם במשחק לא יודע מה הוא הפסיד,
    אחד האיצטדיונים האנגליים הכי אנגליים והכי כיפיים שהייתי בהם,
    המרחק מהיציע לדשא היה הכי קרוב שאני מכיר מהאיצטדיונים של הקבוצות הבכירות,
    הייתי שם במשחק נגד איפסוויץ(צמד של ליונברג)וזה פשוט היה מדהים כמה זה קרוב,
    אתה לא רק שומע את השחקנים מצויין,אתה מרגיש כל תאקל כאילו זה היית אתה מתקל או מתוקל,
    כל טיפת זעה של שחקן כאילו היתה נוזלת גם עליך.
    עוד לפני שהתגייסתי וטסתי לאנגליה,כשהגעתי ללונדון היו 2 איצטדיונים שידעתי שאני חייב להיות לידם ואפילו אם אין משחק,וומבלי(הישן כמובן)והייבורי ובאמת לקחתי את החשמלית ועשיתי סיבוב של שעתיים מסביב לו,איזה איזור קסום זה שפתאום בין כל הבתים ביצבץ לו האיצטדיון,
    כמה שלא סבלתי את הקבוצה שלהם ככה אהבתי יותר ויותר את האיצטדיון,
    אין דברים כאלה.

12. k_700 Member

אני חושב שזה בולשיט מה שאתה אומר.
    אותי ונגר הדהים בקיץ האחרון.
    אני וטל ועוד רבים אחרים פה אמרנו 20 פעם שונגר חייב להביא קשר אחורי איכותי כמחליף לפגלאמיני, ווינגר כמחליף לחלב, בלם ושוער.

ונגר פשוט השאיר אותי המום אחרי הקיץ. שום רכש רציני. אין קשר אחורי, שום התעניינות בקשר אחורי, כמעט ולא היו הצהרות על חיפוש קשר אחורי. הוא העדיף להביא את סליבסטרה כבלם שאמור להעניק ניסיון ולשפר את ההרכב כשפועל ביונייטד הוא כבר כמה שנים אפילו לא שחקן משלים.
    ויותר מכל הוא החליט להשאיר את אלמוניה.

היום אין לי כל ספק שונגר פשוט לא רואה את מה שאנחנו רואים. אולי ונגר לא חושב שצריך קשר אחורי רציני(אינלר, פלומבו, ולוסו) אלא הוא חייב להוכיח לעולם שדנילסון הוא כישרון בלתי רגיל ודיאבי הוא "הויירה" החדש.

קשה לי לראות את ונגר עושה צעדים משמעותיים בקיץ. אחרי הכל את ארשבין שרצה ורדף אחריו עוד לפני אליפות אירופה הוא קנה בסוף רק בינואר.
    בקיצור אוהדי פראנסנל, אני במקומכם הייתי מנמיך ציפיות בקשר להחתמות בקיץ. תהיו בטוחים שאם יהיו החתמות זה יהיה איזה ילד בן 16.5 מברזיל לתפקיד המגן השמאלי.

13. קינג לדלי Member

חבל שלא היית בליין.
    אתה חייב לנסות את זה...

בלייבורי היה שקט יחסית אבל היה בו יציע של שרופים כמו שבאולד טראפורד יש את הסטרטפורד אנד ובליברפול יש את הקופ.
    האם יש באמירייטס יציע כזה ?
    האם יש באיסטלנדס יציע כזה ?

14. Rudess Member

The blocks 5-12 behind the goal and in the corner of the lower tier in the Orange Quadrant.

Wenger on Senderos and Traore

Seems like Wenger is not keen on bringing big phil back. After all, he can still rely on the likes of Djourou and Silly-vestre http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/09
  15. THE STRETFORD END Member

לדלי

הוויט הארט ליין זה בהחלט משהו שאני מכוון הרבה מאוד שנים ולצערי עדיין לא יצא לי להיות שם
    ואני אהיה שם לפני שיהרסו אותו.

באיסטלנד אני חושב שהיציע מצד ימין של קהל החוץ(מהזווית של הטלוויזיה)היה בשלב מסויים היציע המכוון יותר בעבר,לא יודע אם גם היום אבל כמובן שאין שם משהו שמזכיר את הקיפקס,
    איסטלנד בטח יוכל להגיב על זה ולהגיד מי ומה כיום.

באמירויות החדש,אין לי מושג.