אני חושב שבאמירויות מצד שמאל של קהל החוץ ליד דגל הקרן יש תכונה קצת פחות מנומנמת... באיסטלנדס זיהיתי גם אני מצד ימין של קהל החוץ את היותר שרופים.
לא צריך את טראורה, בכלל לא. סתם עוד שחקן, גיבס בתור מליף יותר טוב בהרבה. לגבי סנדרוס, אם הוא לא חוזר אז אני מאוד מקווה שונגר לא יעשה מעשה טיפשות וישאיר את סילבסטרה במועדון, עדיף לשלם כסף על בלם צעיר כמו סאקו, רק לא סילי.
אני בעד אנגלים בכל מחיר. מן הסתם טרי ופרדיננד הם לא אופציה. צריך להתחיל לחשוב מקטן. מצדי סטיבן טיילור,העיקר בלם אנגלי.
איזה שטויות. להכניס קצת דם אנגלי לקבוצה זה נחמד מאוד וגם לחזק את עמדת הבלם, אבל למה לשלב בכח בין השניים? קרטיס דיוויס אוברייטד בעיניי ואין מצב שהוא שווה יותר מהרכב אצל הקבוצה של אוניל. סטיבן טיילור?למה שלא תגיד טייטוס בראמבל (כן כן, הוא בעונה סבירה ומצוינת בסטנדרטים שלו) וזהו? אם אתה מתעקש על בלם אנגלי, אז רק שם אחד ראוי יותר מכולם - פיל ג'גיאלקה שנותן עונה וחצי מהסרטים באברטון, סלע של ממש בחוליית ההגנה המצוינת של אברטון, לטעמי העונה הבלם הטוב והיציב בליגה העונה.
ציטוט נבחר של אנדריי ארשבין בראיון לדיילי מייל: "We must buy in the summer. Not more potential, but players who are ready to do it now, players like me. We need two or three. If Arsenal want to win, they have to do it. We are tired of waiting." ממש כמו אחרון האוהדים.
נו, אז היום ישנה אפשרות רצינית שייכנס המסמר המסוייט האחרון בעונה שהייתה אחת מהקשות שזכורות לי כאוהד ארסנל. מה לא היה לנו העונה: שתי הדחות מוחצות בשני חצאי גמר גביע, יציאה מוקדמת מהמירוץ לאליפות, פציעות ארוכות של שחקני מפתח, שערוריית מנהיגות מחוץ למגרש וכדורגל לא מספיק טוב לתקופות ארוכות מידיי במהלך העונה. ועכשיו תצטרף לזה האפשרות המאוד ריאלית שנהיה השטיח של יונייטד בדרך לעוד אליפות. אין לי מושג מה השחקנים מרגישים, האם הם רק רוצים שהעונה הזו תסתיים כבר או האם הם מעוניינים לשגר אמירה כלשהי ולנצח בOT. אגב, לטעמי הso called "אמירה" הזו אין לה יותר מידיי משמעות, זאת אמירה בסגנון טוטנהאם כי החוכמה האמיתית זה לנצח כשגם לך יש מה להרוויח ולא רק כשלצד השני יש מה להפסיד. מאחר ויש גלים של דם רע במועדון מאז הנוק אאוט שחטפנו מול יונייטד, זה יהיה מעניין לראות את ההרכב שיעלה. פרדיננד כאמור לא יישחק, אבל מצד שני באמת שמתחשק לי לראות את אדאיור קצת על הספסל ולראות אולי שילוב בן ואן פרסי לבנדטנר או ולה. ארשאבין כמובן זה מאסט. אני מאוד שמח שהוא מביע את דעתו ככה בנוגע לקבוצה, הוא מבין שהוא שחקן מוביל במועדון ושלהבדיל מהילדים שסביבו- אין לו זמן לעוד עונה מבוזבזת. המחיר שבלשחק עם הרכב כ"כ צעיר הוא שהם משכנעים את עצמם בשלב מסויים שגם אם מפסידים הם "הרוויחו" חוויה וניסיון שיקדם אותם במהלך הקריירה העוד ארוכה שלפניהם, בעוד שהגישה הנכונה לספורטאי היא ווינריות חסרת פשרות, ניצחון בכל מחיר ושהפסד זה קטסטרופה מוחלטת. נקווה לטוב, אם וונגר כ"כ שיבח את אוהדי החוץ לעומת אוהדי הבית, שהקבוצה שלנו לפחות תביא סיפוק קטן לאלו שיטרחו ויעשו את הדרך למנצ'סטר תוך הידיעה המטרידה שיש מצב שהם באים להיות הסטטיסטים בחגיגת אליפות.
דיווח מאוד מעניין מהפגישה של ונגר עם ה-shareholders. מעניין גם כי נשמע כאילו היו שם חילופי דברים חריפים למדי בין ונגר לחלק מבעלי המניות, ומעניין גם כי ונגר, באופן מאוד לא ונגרי מצידו, אומר שאם הקבוצה לא תביא תארים בשנה-שנתיים הקרובות האחריות תהיה עליו על כל המשתמע מכך. כן כן, ונגר לכאורה רוצה תארים ועכשיו. לפחות זה מה שמשתמע מהכתבה. על כל יתר הדברים שונגר אמר על אוהדי הבית מול אוהדי החוץ והסבלנות שהוא דורש מהקהל כבר דיברתם... אבל מדבריו לפחות ניתן להבין שגם הוא מבין שהסבלנות פוקעת ושהשנה הבאה תהיה סוג של make or break. באינדפנדנט היה פירוט דומה של המפגש הטעון של ונגר עם האוהדים, עם תוספת קטנה בה ונגר מצוטט כלא מאמין לביקורות עליו ומרגיש שמתנפלים עליו "כאילו הוא הרג מישהו". the heat is definitely on. האם כל זה יוביל לשינוי מדיניות והוצאת כספים מאסיבית בקיץ? אני עדיין בספק... בואו נקווה שהיום הלאדס יספקו לנו איזושהי נחמת עניים.
http://www.youtube.com/watch?v=KPkxEvl3GYg מצד אחד, חיוך. מצד שני, איך זמנים משתנים להם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx