חלמתי בלילה שרובין ואן פרסי מבקיע היום לרשת של פוסטר, מקווה שהחלום יתגשם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
Arsenal * 01 Almunia * 03 Sagna * 10 Gallas * 05 Vermaelen * 22 Clichy * 27 Eboue * 15 Denilson * 17 Song Billong * 02 Diaby * 23 Arshavin * 11 van Persie Substitutes * 24 Mannone, * 09 Eduardo, * 16 Ramsey, * 18 Silvestre, * 19 Wilshere, * 28 Gibbs, * 52 Bendtner חבל שאדוארדו לא בהרכב
מעניין מה תהיה הפריסה במגרש. האם ארשבין ישחק מאחורי ואן פרסי, או שונגר ממשיך עם ה4-3-3, ואבואה בצד ימין, ארשבין בשמאל, וואן פרסי באמצע. מעניין.
אם ונגר ממשיך עם ה 4-3-3 (ולמען האמת כך זה נראה. לא רואה 4-4-2 עם דנילסון באגף) זאת פשוט אחלה טיפשית להשאיר את אדוארדו על הספסל. ההסבר ההגיוני היחיד הוא שאולי אדוארדו לא כשיר במאת האחוזים, נפצע בחימום. הרכב מוזר משהו של ונגר
אני אוהב את ההחלטה לא לפתוח עם בנדטנר, כי הוא באמת לא בעיניינים וגם יכול להיות אימפקט מעניין מהספסל, רק חבל שאבואה הוא זה שנכנס במקומו. לפחות זה יאזן קצת את מצב העיניינים במרכז השדה אחרי ההפתעה של פרגוסון מהצד השני(מרכז שדה על חשבון ברבטוב). יש לי תחושה טובה למרות שאני לא הכי מת על ההרכב...בהצלחה.
לא ברור לך מההרכב שזה 4-5-1? איך אתה יכול לשחק 4-3-3 , מה אבואה הוא חלוץ או יכול לשחק כחלוץ?! גם ההרכב שלנו לא אופטימלי וגם של היונייטד לא , הייתי בטוח שפרגוסון יפתח עם רוני וברבאטוב. טפו טפו טפו רק שימשיך כך! בהצלחה לתותחנים.
טל, בהסתמך על זה שונגר אמר שהוא לא ישנה את המערך בעקבות הפציעות, אני חושב ששתי האפשרויות הן הגיוניות. זה לא שאבואה משחק טוב בקישור שהוא בצד הימני. אז זה כזה משנה באיזה עמדה הוא לא משחק טוב.
אתה יכול לשחק 4-3-3 אמיתי רק כשיש לך 3 חלוצים בהרכב. אז ונגר אמר שלא ישנה את המערך, גם ככה לא ממש שיחקנו ב-4-3-3 עד כה. יאללה בהצלחה לנו!
אני פשוט מתעב את מייק דין, שופט עלוב, שגם הרס לנו שנה שעברה את הדרבי בלול עם תצוגת שיפוט מהבזיוניות שנראו אי פעם באנגליה. כל עבירה זה כרטיס צהוב , דארן פלטשר מעיף את הכדור אחרי שריקה לעבירה ולא מקבל צהוב מהשופט, אבל סונג ו-ואן פרסי מקבלים צהוב בפעם הראשונה כששורקים נגדם לעבירה (אגב לא בטוח שואן פרסי בכלל ביצע שם עבירה). מן הצד השני דארן פלטשר נוגע ביד ברחבה כשארשבין מנסה לעבור אותו ומייק דין לא רואה או יותר נכון בוחר שלא לראות ועוד מוסיף 2 דקות זמן פציעות (על מה בדיוק?). בקשר לכדורגל, משחק בינוני ומטה של שתי הקבוצות, יונייטד לא שולטת בכדור כמו שפרגוסון קיווה עם המערך הזה וגם ארסנל במשחק ממש לא מבריק ובלי יותר מדי הזדמנויות. ארשבין שהיה יחסית חלש, הבקיע בבעיטת פצצה, פוסטר רק שפשף את הכדור בדרך לרשת. גאלאס ו-ורמאלן ממשיכים להיות טובים, קלישי עשה את השטות הקבועה שלו עם הכדרור בתוך הרחבה במקום להעיף את הכדור. מצידי שמייק דין ישרוק לסיום המשחק כבר עכשיו!
בא לי לבכות מהביזיון היום באולד טראפורד, אף אחד לא טרח לומר לנו היום, שיונייטד עולה עם 12 שחקנים. אני כבר רגיל לשיפוט ביזיוני שם, אבל דבר כזה עוד לא זכור לי. זה פשוט לא פייר, היינו יותר טובים, היינו יותר מסוכנים והגיע לנו לנצח. אנחנו קבוצה מעולה השנה. עם כל כך הרבה פצועים, בלי ססק, עלינו לאולד טראפורד והיינו הרבה יותר טובים, ואולי גם מנצחים אם לא השופט היה מחליט שהוא רוצה שהשדים העלובים ינצחו. יש לנו קבוצה נהדרת, ואנחנו נצליח בענק השנה. גאלאס במשחק מדהים, ורמאלן, סונג, דנילסון, סאנייה כולם מעולים, דיאבי דווקא היה בסדר אבל לא יודע מה עבר לו בראש בגול, אבואה עם צלילה מגעילה, קלישי איכזב אותי מאד, בכל מקרה עמדנו מעולה על המגרש, מה לעשות שהשופט נגדך.
שופטים מזדיינים. לא הגיע לנו להפסיד את המשחק. שלטנו לאורך כל ה95 דקות. סעמק גם שאנחנו משחקים מצוין, יש את השופט הזבל שיבוא ויקח לנו את הניצחון.
מסכים איתך, הגיע לנו לנצח, שיחקנו טוב יותר מיונייטד שלא עשו שום דבר כל המשחק. הצלה של פוסטר מנעה מאיתנו את השער השני, ואז הגיע הפנדל שלא היה, הצלילה הנפלאה של ויין רוני. מישהו עכשיו ירחיק את רוני ל-2 משחקים על התחזות? הרי כל עונה זה אותו סיפור באולד טראפורד, יונייטד בפיגור ולא במשחק ואז השופט מציל אותם ומשנה את המומנטום, שנה שעברה עם טוטנהאם פנדל שלא היה ולא נברא והיום בדיוק אותו סוג של פנדל, זה ממש לא צירוף מקרים. זה בדיוק כמו בארץ עם סמי בכר ומכבי ת"א בכדורסל. אנחנו בהחלט מצוינים ואני מאמין בנו לאור הפתיחת עונה הזאת, ולמרות שהפסדנו לשופט הרקוב והעלוב ששמו מייק דין. למרות הגול העצמי דיאבי היה ממש נהדר היום מאד נהניתי ממנו. חבל שבנדטנר הכניס את בנדטנר לפני אדוארדו. כל הכבוד לונגר שמחא על פסילת השוער החוקי שלנו, כי השופט הבנזונה החליט שלא משנה מה יהיה, יונייטד תנצח את המשחק!
מה שנשאר לי להגיד הוא פשוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx רגע, אתה רוצה להגיד לי שלא היה נבדל של גאלאס? ואני חשבתי שלסובייקטיביות שלך יש גבולות
טוב, אין לי מילים על המשחק הזה. פשוט אין לי. כאילו, יונייטד לא הגיעה לשום מצב רציני ליד השער שלנו, פרט למהלכים בסוף שכולם עלו למעלה- ועדיין ניצחה. גם הפנדל לא היה באמת מצב אמיתי, ובוודאי שלא השער ה"מופלא" של דיאבי. במשחק הזה הוכחנו שני דברים קודם כל: 1. שאת הלוזריות שלנו, אנחנו רחוקים מלאבד. מפגן לוזריות כזה, פשוט לא ייאמן. גם תיקו אגב היה סוג של לוזריות, אבל הפסד? באמת שאין לי מושג WTF?!!?!? 2. אנחנו קבוצה לא פחות איכותית ממנצ'סטר יונייטד היום, אבל עם הרבה פחות אופי. בשנייה שנשרק הפנדל(שהיה גבולי, אבל לדעתי לא היה שווה שריקה), זה כבר היה ברור לאיזה תסריט המשחק הזה הולך...זה היה בדיוק אותו תסריט של המשחק שם לפני שנתיים, אנחנו שולטים, מובילים, משחקים יותר טוב- ואז פנדל משום מקום ומתהפך המשחק. כאילו שום דבר לא השתנה. קבלת החלטות מטומטמת של אלמוניה שלא היה צריך לתת בכלל סיבה לרוני לצלול, ודיאבי...האמת, היה לו משחק מצויין והוא הפתיע אותי שאחרי מה שקרה הוא אפילו היה אולי הטוב ביותר במגרש, ועדיין, מה לעזעזאל עבר לו בראש. זה הרי לא שער עצמי שהיה במאבק אווירי עם מישהו, פשוט אין הסבר לזה. אין. הפסד כואב ובמצב המנטלי שלנו עכשיו, הפגרה באה בזמן טוב. פשוט חבל ואין ספק שלא רק שלא הגיע לנו להפסיד, לחלוטין הגיע לנו לנצח כי היינו יותר טובים. וגם כן סיום המשחק...לא הייתה דרך יותר מושלמת לסגור משחק כזה. דמאט... יש עוד הרבה דברים לומר על המשחק הזה, אבל נמשיך הלאה לבינתיים...איזה יום מסוייט, גם ככה הגעתי למשחק הזה במצב רוח גרוע אחרי הניצחון של החלאות(6 נקודות פור, וואלה יופי), ועכשיו כמובן המכה המנטלית(שוב מולם?!) במשחק הזה.