תסביר לכולנו מה סיטי עשתה במחצית הזאת חוץ מלהבקיע גול? האם היא שלטה במרכז השדה? האם היא הייתה ליד הרחבה של ארסנל כל הזמן? ממש לא. ארסנל שלטה במשחק אבל פשוט היא חסרת מחץ כי בהרכב הנוכחי קשה להבקיע שערים.
ברור שאלמוניה יכול היה לעשות יותר, אבל זה בטח לא מצדיק טעויות שופט. ד"א, בסטטיסטיקה של המחצית: 19% בשליש של ארסנל. 57% בשליש של סיטי. תסביר לנו את זה אדון אריאל המלומד.
אני לא מצדיק טעות שיפוט, כמו שאמרתי אני צריך לראות שוב את המצב ולהתמקד בריצ'רדס ברגע המסירה. תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אתה חתיכת בלבלן מוח. גם שאתה טועה, אתה לא מסוגל להודות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx .
פשוט כואב הלב, מתסכל, מדכא מלראות את ארסנל שלנו. מהרגע שרוסיצקי נכנס, כצפוי התחלנו להיראות יותר חדים ומסוכנים והשגנו בצדק רב את השוויון, כאשר גם אחריו המומנטום היה אצלנו והיה נראה שנבקיע את השני, אבל אז גייל קלישי בסדרת טעויות פשוט מביכות עם איבודי כדורים כאילו הוא לא למד שום דבר מהשטויות שלו בעונות האחרונות (בגול השני שספגנו גם סונג עם כיסוי גרוע מאד על ריצ'רדס), ואם זה היה חסר לנו אז אדבאיור בשער השלישי של סיטי ללא כיסוי ברחבה, משתתף בחגיגה ורץ לחגוג מול הקהל שלנו. אותו אדבאיור, אישיות מחליאה, דרך בכוונה על הפרצוף של ואן פרסי, המצלמות קלטו היטב את האירוע ונראה מה ההתאחדות האנגלית תעשה לטוגולזי המגעיל. אני מקווה שארסנל תדאג להתלונן להתאחדות ולהפנות את תשומת הלב של התקשורת לדריכה המכוערת של אדבאיור, על כזה דבר מגיע לו להיות מורחק לכמה משחקים ללא ספק. אפשר לחשוב שהסיטי נתנו איזה משחק גדול והגיעו להמון מצבים, הם בסה"כ ניצלו טעויות מביכות בהגנה שלנו. הרי עד היום הסיטי התקשו להבקיע בליגה וזה לא שהיום הם כל הזמן סיכנו את השער שלנו. ונגר חייב להעיף את קלישי לספסל ולהכניס את גיבס להרכב, רק ככה קלישי ילמד את הלקח כנראה. גם בנדטנר חסר הקואורדינציה חייב לשבת על הספסל.
כואב הלב כי עכשיו אפשר להיות בטוחים שזאת תהיה היריבה שלנו, ולא יונייטד, או צ'לסקי או ליברפול. חבל שגם השנה נאלץ להסתפק במקום הרביעי. אנחנו שווים יותר.
סוג של שידור חוזר מלפני שבועיים. אין לי מושג איך להתחיל לתאר בכלל מה אני מרגיש אחרי המשחק הזה. אלמוניה פשוט גולם. סונג בשער השני היה פשוט בזיון. קלישי עם איבוד כדור (אחד מיני רבים היום) כל כך מרושל בשער השלישי. גם בשער השני היה לו חלק עם החור הענק שהוא פתח בצד שלו. אני לא יכול יותר לסבול את האדישות של דיאבי. כל רגע שאני רואה אותו משחק אני נזכר בחלאה שכבש נגדנו היום ובא לי להקיא מהחוסר אכפתיות שלו. הוא פשוט לא זז, הכל בגמלוניות, אין לחימה אין כלום. השופט שוב קיפח אותנו. היה פנדל עם היד של בארי עכברי. אני לא מבין איך החרגול המגעיל לא קיבל אדום אחרי מה שהוא עשה לרובין. אני לא מבין איך כל פעם מחדש השופטים דופקים לנו משחקים וכלום לא משתנה. אני לא מבין איך יוצא שכל המומנטום איתנו ובמקום לעשות את המהפך ולסגור את המשחק אנחנו מובסים ככה. כאילו לא היה לפני שבועיים משחק שבו שלטנו ומכלום הפסדנו אותנו. איפה הפקת הלקחים? אני לא מבין איך וונגר ממשיך לתסכל את בנדטנר בצד ימין, במיוחד אחרי שבדנמרק הוא שיחק כל כך טוב כחלוץ מטרה. אני לא מבין למה אדוארדו לא פותח. אני לא מבין למה רוזיצקי לא נכנס עם פתיחת החצי השני. מפתיע אבל נק' חיוביות גם יש. רובין סוף סוף כבש והיה טוב מאוד בחצי השני. רוזיצקי כבש ובעקבות כל הפצועים שלנו אנחנו נואשים לשחקן מהסוג שלו.
אני לא מאמין יותר מדי בניחוסים אבל נתתי בדיון של הסיטי את הנאחס של החיים לגבי אדבאיור (אפילו דיברתי על משחק הראש שלו והוא כבש בראש), הוא בא במוטיבציית שיא נגדנו וכשהוא באמת נותן את הכל על המגרש, הוא חלוץ טוב. אני מאמין שהאפס הזה, יקבל את שלו, כי בשלב מסוים האופי שלו שוב יכשיל אותו. רק נותר לי להצטער שהוא לבש את המדים הקדושים שלנו. קלישי במשחק נוראי וחסר אחריות, אלמוניה ממשיך פתיחת עונה גרועה וסונג עם טעות חמורה בשער השני, יחד עם שיפוט נוראי (בגול הראשון אני די בטוח שהיה נבדל, בדקות הסיום אני חושב שצריך להקים ועדת חקירה, על כך שלא קיבלנו פנדל על נגיעת יד של בארי), כל הגורמים האלה לצערי גרמו להפסד שלא היה הכי צודק. לדעתי הגיע לנו לפחות תיקו היום. בכל מקרה העונה הזו לא תקום ותיפול על משחקי חוץ מול יונייטד וסיטי, אלא על משחקים אחרים שבהם איבדנו את הסיכוי לאליפות בשנים האחרונות - וויגאן, פורטסמות', האל, ברנלי וכו'. באמת שיש לנו פתיחת עונה קשה, וזה בשילוב עם המרירות של האוהדים מהשנים האחרונות, גורם למצב להיראות יותר קשה ממה שהוא באמת. לא אכפת לי ממה שכולם אומרים, אני עדיין מאמין בקבוצה הזו ואני לא חושב שסיטי תאיים עלינו לאורך זמן.
קלישי עם משחק מהגיהנום. סונג אמנם איבד את ריצ'רדס, אבל הוא חיפה על חור של קלישי ובנוסף שניה לפני כן קיבל כרטיס צהוב (לא מוצדק). ארסנל במשחק טוב מאוד לדעתי, במיוחד במחצית השנייה. בד"כ אחרי פגרה בינלאומית אנחנו נראים רע במחצית הראשונה, הפעם היינו סבירים ואלמלא אלמוניה הדביל גם היינו יוצאים מהמחצית במצב טוב כי סיטי לא סיכנו את השער בכלל. פנדל יותר ברור מהיד של בארי לא זכור לי כבר הרבה זמן אבל אנחנו כבר רגילים. הניסוי ההזוי של השנה- בנדטנר שחקן אגף. כמה משחקים וונגר עוד מתכוון להתעקש על זה? מתי וולקוט חוזר כבר? לגביי אדבאיור- הבעיטה בואן פרסי, אני לא בטוח ב100% שזה היה מכוון, הוא בסה"כ די קלאמזי ויש מצב שזה קרה בטעות. הריצה המכוערת שלו למול האוהדים של ארסנל, הוא עוד יקבל את שלו באמירויות, אני בטוח שיכינו לו קבלת פנים שתאפיל על הביקור של קאשלי. אמנם בקושי צילמו את זה אבל האוהדים של ארסנל השתוללו עליו וכמעט נכנסו למגרש להרוג אותו. חמדן ואישיות אפס. מה שכן, ידעתי שהוא ייתן מולנו משחק טוב, כי כשהוא רוצה הוא בלתי ניתן לעצירה. הסלאלום שהוא עשה בצד ימין היה אחד המדהימים ובנס לא נגמר בגול.
תרשמו כולם 24 באפריל, החלאה מגיע לאמיריות, הוא יקבל את מה שמגיע לו, ואני מצטער מאוד שלא אוכל להיות שם. כלב בן כלב, מבחינה מקצועית הוא חלוץ גדול וקשה מאוד לעצור אותו אבל מבחינה אישית הוא בן אדם קטן ואפס גדול, לא מתבייש לרוץ אל אוהדי ארסנל אחרי הגול שכמעט פרצו ודקרו אותו, אותם אוהדים שעודדו אותו בלי הפסקה והרעיפו עליו אהבה. איכס, מגעיל, חבל שצריך לשמור כאן על שפה ראותה אחרת הייתי אומר מה אני באמת חושב עליו, אבל שוב הוא יקבל את שלו כשיגיע לאמירויות. מבחינה מקצועית - רבים כאן אמרו את הכל, אם זה המשחק העלוב של קלישי, ההצבה ההזוייה והלא נגמרת של בנדטנר באגף, שוב אלמוניה והשטויות שלו והיד הברורה של בארי בדקות הסיום. חבל מאוד כי היינו טובים, הפסד שני רצוף וכנראה ששוב לא נזכה באליפות, שוב מאבק על המקום הרביעי, חבל...