ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Number 8 Member

תרשמו כולם 24 באפריל, החלאה מגיע לאמיריות, הוא יקבל את מה שמגיע לו, ואני מצטער מאוד שלא אוכל להיות שם.
    כלב בן כלב, מבחינה מקצועית הוא חלוץ גדול וקשה מאוד לעצור אותו אבל מבחינה אישית הוא בן אדם קטן ואפס גדול, לא מתבייש לרוץ אל אוהדי ארסנל אחרי הגול שכמעט פרצו ודקרו אותו, אותם אוהדים שעודדו אותו בלי הפסקה והרעיפו עליו אהבה. איכס, מגעיל, חבל שצריך לשמור כאן על שפה ראותה אחרת הייתי אומר מה אני באמת חושב עליו, אבל שוב הוא יקבל את שלו כשיגיע לאמירויות.

מבחינה מקצועית - רבים כאן אמרו את הכל, אם זה המשחק העלוב של קלישי, ההצבה ההזוייה והלא נגמרת של בנדטנר באגף, שוב אלמוניה והשטויות שלו והיד הברורה של בארי בדקות הסיום. חבל מאוד כי היינו טובים, הפסד שני רצוף וכנראה ששוב לא נזכה באליפות, שוב מאבק על המקום הרביעי, חבל...

2. zivmay Member

אני פשוט לא קולט את זה, המשחק היה די שקול, לא הייתי בכלל מוכן לזה. איך משום מקום הגיע ה4-1 המביך הזה? פתאום ההגנה חזרה להיות אותה הגנה של שנה שעבר, זה פשוט לא מובן כמה נאיביים חסרי אחרויות אנחנו!
    נקווה שנהיה בסגל מלא כמה שיותר מהר, זה פשוט מרגיז.

המילים שיש לי על החמדן לא מתאימות לפורום.

3. Number 8 Member

2:4.

אגב, למרות ההפסד של שני דברים חיוביים והם השער של רובין ואן פרסי, שער מצויין עם סיבוב גדול, השער הראשון שלו העונה וצריך לקוות שזה מה שיכניס אותו לעניינים, וכמובן השער של רוזיצקי. רק שלא ייפצע שוב...

4. oror15 Member

5. 亚历山大帕托 Member

האדבאיור הזה הוא התופעה הכי מגעילה בכדורגל של השנים האחרונות. לא ייאמן.

6. ארסנל ונגר Member

אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו!
    מזה שאנחנו הקבוצה הכי מקוללת אי פעם מבחינת פציעות, מזה שאין לנו יציבות/עקביות,
    מזה שאנחנו שוטפים את המשחק באולד-טראפורד ובסוף מפסידים, מהטעויות שיפוט,
    מההגרלה הקשה בפתיחת הליגה, מזה ששחקן מוביל כמו אדבאיור עזב ולא רכשנו כתגובה תחליף הולם,
    מהתמימות שלי כאוהד ארסנל לאחר ניצחון כלשהו, מזה שונגר מטפח שחקנים ובסופו של דבר הם נוטשים,
    מזה שאין מצב שהוא יביא לקבוצה איזה כוכב או מקסימום שניים כמו אטו, מזה שהפסקה האחרונה שכתבתי יכולה להיות ההבדל שיביא אליפות,
    או מזה שאני צריך בכלל לכתוב את הדברים האלה...

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/09
  7. KirkH Member

אדבאיור אולי חמדן ובטוח שיצא אפס עם כל עניין הדריכה על RVP - אבל דבר אחד לא תיקחו לו. החגיגה שלו אחרי השער הייתה כל כך כל כך במקום.

זה נורא נחמד לקלל ולהשמיץ שחקן 24/7, לשרוק לו בוז בבית, להאשים אותו שהוא לא רצה להמשיך בקבוצה, אבל להגיד שטוב שהוא הלך - אז הוא כבש (שוב..), הפעם נגד אלה שישבו ביציע ושרו לו שירים מהלקסיקון של פאקינג טוטנהאם, אני חוזר, אוהדי פראנסנל שרים שירים מהלקסיקון של טוטנהאם.

אבל כמו ונגר, כשזה מגיע ללקבל את גזר הדין, אוהדי פראנסנל חורים 50 שנה אחורה ומצפים שינהגו בהם כג'נטלמנים. מה חשבתם, שהוא יכבוש ויבקש מיתר החברים לעזוב אותו כמו ששחקנים שעוזבים מועדון אהוב עושים?!? איפה אתם חיים יא הזויים?!

זה כדורגל ואוי ואבוי לנו אם שחקן לא יהיה מסוגל לחגוג כמו שאדבאיור חגג אתמול.

8. AW forever Member

אויש נו. אף אחד לא ציפה שהוא לא יחגוג את השער אבל אתה האדם היחיד שלא רואה בזה טעם נפגם. אפילו קלטנברג העיוור נתן לו צהוב על זה.
    הבקעת גול? תחגוג, תשמח, תשתולל. הרי הסברת איזה נהדרים האוהדים של סיטי לעומת אלו של ארסנל, אז תלך ותחגוג איתם את הגול. גם שגארי נוויל הלך וחגג מול אוהדי ליברפול הוא חטף על זה קיטונות של ביקורת. ואין פה שום קשר לצ'אנטים שהאוהדים בחרו לשיר לו.

9. Ryan Giggs11 Member

אני גם לא חושב שבחגיגה של אדביור יש טעם נפגם.
    אוהדי ארסנל מקללים אותו כל המשחק והוא החזיר בתגובה אמוציונלית.
    נכון, זה מרתיח וזה מרגיז ואולי זה היה מתקבל בפחות רעש לו הוא לא היה עושה את כל הדרך עד לאוהדי ארסנל אבל אני חושב שגם הצהוב שנשלף לא היה במקום, לא ראיתי את אדביור עושה שום צורה מגונה כלפי הקהל, לא השתיק אותם ולכן אני חושב שהצהוב לא היה צריך להישלף.
    מעצבן, מגעיל, מרגיז אבל לטעמי בסדר גמור.

10. קינג לדלי Member

הנקודה היא שבאנגליה מחמירים עם ארועים שיכולים להדליק את הקהל.
    דבר כזה יכול היה בקלות ליצור אלימות.
    עובדה שהאוהדים של פרנסנל הגיבו ואוהדי סיטי לא היו רחוקים מהם.
    אם אלו לא היו אוהדי פרנסנל הכל כך אנמיים היה סיכוי לאלימות מול השוטרים שהיו שם.

11. AW forever Member

אתה צודק בכך שזה מעורר אלימות, אבל טועה באבחנה שלך לגביי אוהדי ארסנל.
    אחד הסדרנים אושפז בבי"ח בעקבות פגיעה מחפץ שנזרק למגרש וכוון לאדבאיור בזמן ה"חגיגה" שלו:
    It emerged on Saturday night that a match steward needed hospital treatment after being hit by a flying object in the wake of Adebayor's goal celebration.

Police and stewards were forced to step in as the crowd surged forward in response to Adebayor's antics.

A steward was then hit on the head with the unknown flying object, police said.

A Greater Manchester Police spokesman said: "The steward received a head injury from a flying object which appeared to have been thrown from the direction of the away end.

"We were told the steward was unconscious for a few seconds before being taken to hospital and later discharged.

מהתמונות שהראו בטלויזיה הקהל איבד את העשתונות וניסה לפרוץ למגרש ואני יכול להבין את זה.

12. THE STRETFORD END Member

http://www.redcafe.net/f7/hypocrisy-wenger-gooners-267445/

מישהו בפורום האוהדים הזה של יונייטד הזכיר לכולנו
    את טיירי הנרי במדי ארסנל עושה את מעשה אדבאיור לאוהדי טוטנהאם

וכמה הודעות למטה יש את הקליפ מיו-טיוב

תבלו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/09
  13. קינג לדלי Member

חפצים גם האוהדים של הפועל בבלי יכולים לזרוק ולהתחבא.
    בפועל גם בשנות האלימות הכי המפחידות של השבעים והשמונים תמיד הייתם מחוץ למשחק.
    אני זוכר ששאלו את ניק טאנר (מנהיג הYID ARMY ואחד האוהדים המסוכנים באנגליה) אם היו קרבות עם פרנסנל והוא צחק.
    הקרבות היו בעיקר עם שאר הקבוצות בלונדון כשלצ'לסי היה את הגרעין שהיה הכי קשה לפצח.
    אם סקאמבל היה עושה דבר כזה לאוהדי טוטנהאם...
    בכל מקרה אדבאיור קצת הגזים עם האמוציות.
    בבעיטה לואן פרסי הוא הגשים חלום של הרבה אוהדים ברחבי אנגליה למרות שגם כאן הוא טעה בגדול וזה נראה מכוון.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אוהדי ארסנל הגיבו בצורה שגרמה לפגיעות גופניות, הרי שהם האשמים היחידים. להפיל את זה על אדבאיור זה משהו שהייתי מצפה מההתאחדות בישראל. לא נטפל בבעיה האמיתית (האוהדים), רק נחפש למנוע משהו שירגיז אותם.

15. AW forever Member

ברור שהם אשמים. אבל כמו שלדלי הסביר- יש סיבה למה ההתאחדות מטפלת ביד קשה בהתגרויות מיותרות באוהדים.