ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. George Best Member

אייג'נט,
    נמשיך בפרטי.

2. AronB Member

ניצחנו פה בחסד, עם הרבה מזל ובלי הרבה יכולת.

3. קינג לדלי Member

עוד לפני היד הוא היה בנבדל ברור כי הכדור הגיע מהחלקה של שחקן שלכם בראש.
    לא ציפיתי שתבחין...

4. RealStretford Member

http://1.bp.blogspot.com/_DSYRNzhJKw8/RcE8Cq4rXwI/AAAAAAAAANE/Ur2dMomrMNo/s320/BrassMonkeys.Xxx

5. ארסנל ונגר Member

מזל שהפיגור ב2 שערים התחיל כבר מהדקה ה5 ונתן לנו מספיק זמן לחזור ולנצח את המשחק.
    בנוגע למשחק עצמו, אין מה לעשות חבר'ה, נכון שליאז' היא לא מהדרג הבכיר, אבל לשחק עם שוער שלישי וכמות פצועים בלתי ניתנת להסברים פעם אחר פעם, יוצרת איזשהו בלבול אצל קבוצה. אם הסגל היה כשיר היינו רואים הרכב שונה לחלוטין עם3-4 שחקנים אחרים ובטח ובטח תוצאה שונה.

אז לחלק מכם זה אולי תירוץ אבל זו האמת.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/09
  6. zivmay Member

בזמן האחרון אני רואה יותר מדי אוהדים של הסיטי בעיניים פה בפורום.
    כולה ניצחתם אותנו אתם יכולים לחזור לחורים שלכם.

בקשר למשחק של היום, פשוט זוועה.
    אבל כל קבוצה שיש לה 7 פצועים שבדר"כ משחקים, הייתה נראת ככה.

7. ארסנל ונגר Member

די נו למה אתה הורס להם... בסה"כ זו שמחה מדומה וזמנית אצלהם.
    הרי הם כבר עשור אחרי עשור הצל של היונייטד.

8. Rudess Member

מראש לא היינו צריכים להיראות כמו שנראנו ולהיקלע לכזה פיגור מביך.

למרות הפצועים היה אפשר לעלות במערך שונה שכולל את ג'ק וילשייר על חשבון דיאבי, ולתת לבנדטנר לשחק ליד אדוארדו בשפיץ, ולא כקשר ימני. שני שינויים שיכלו לשנות משמעותית איך שנראנו היום. ברור שלא היינו נותנים הצגה כאילו ארשבין משחק, אבל עדיין יכולנו לעבור את המשחק הזה יותר בקלות ובלי הסתבכויות מיותרות.

9. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    טוב, זה לא מצחיק.
    שימו לב מה היה לונגר להגיד לבי בי סי כשנשאל לגבי שער השיוויון:

it was impossible to see from the bench."

אחרי זה עוד תגידו שקירק מבלבל במוח...

10. AW forever Member

המשחק הזה לא עניין במיוחד, ורק העובדה שהקבוצה נקלעה לפיגור 2-0 וחזרה ממנו לנצח עשתה ממנו סיפור.
    מחצית ראשונה זוועתית. לא הראו הילוך חוזר נורמלי של הפנדל אבל הוא נראה גבולי.
    מי שהפתיע אותי בחולשה שלו זה פאבריגס. בד"כ הוא נסגר הרמטית ע"י השחקנים של הקבוצה היריבה אבל אתמול הבלגים נתנו לו לא מעט חופש פעולה, המסירות שלו היו לא מדויקות והרבה פעולות לא חכמות.
    האמת שכל הקישור היה ברמה נמוכה ביותר. דיאבי יותר מידיי עם הראש בקיר, הרמות עקומות שלו ושל אבואה ושל קלישי (שנותן פתיחת עונה נוראית ואולי כדאי שגיבס יקבל קצת צ'אנסים במקומו) ובכלל משחק אפרורי. אני לא יודע כמה גולים הקבוצה ספגה כבר השנה, זה מרגיש כמו הרבה מאוד ואני מקווה שזה מדליק נורה אדומה אצל וונגר אם הקבוצה סופגת כ"כ הרבה גולים בזמן שדווקא הבלמים והקשר האחורי משחקים מצויין.
    בסופו של דבר ניצחון, אפשר לשים וי וללכת הלאה בחזרה לליגה.

11. AW forever Member

וואו קירק איזה תגובה מוגזמת ולא קשורה לכלום.
    מהמשפט הזה של וונגר: "You ask 100 people, 99 will say it's very bad and the hundredth will be Mark be Mark Hughes"

הוצאת ניסים ונפלאות. אני מציע לך להתעמק פחות בכותרות הצעקניות ויותר בתוכן של הדברים.
    אין פה שום קשר לשופטים, לראיתי או לא ראיתי. יוז לא אמר שהוא לא ראה את התקרית, הוא פשוט טען שזה לא נראה חמור. מילא אם הוא היה אומר שזה לא מכוון, אז עוד איכשהו יש על מה לדבר, אבל לא נראה חמור?

אני יודע שזה מרגיז שעדיין למרות כל הכסף שהצאר שפך עליכם אתם לא מתקרבים בקלאס שלכם לארסנל, ואני יודע שזה מרגיז שבעוד במועדונים המכובדים והמצליחים באנגליה המנג'ר הוא דמות מוערכת שמחזיקה בתפקיד הרבה זמן בעוד שאצלכם המנג'ר הוא סוג של בדיחה, גחמה וצעצוע של רומן אבל אל תוציא את התסכולים האלה כאן בבקשה.

12. AW forever Member

ומתי האף וויסקי האדום והמגעיל שלכם אי פעם הודה בטעות שופטים לטובת הקבוצה שלו? god knows שזה לא אירוע כזה נדיר.

13. THE STRETFORD END Member

האף וויסקי האדום והמגעיל שלנו לא עושה זאת כמו שונגר לא עושה זאת כמו שיוז לא עשה זאת
    אבל אני לא זוכר את אף וויסקי האדום והמגעיל שלנו בא בטענות כמו שונגר בא בטענות ליוז על זה שיוז אמר שלא ראה או החליט לא להאשים או לבקר שחקן שלו בפומבי כשהוא בעצמו(ונגר) לא עושה זאת,
    זה ההבדל!

14. AW forever Member

STRETFORD,

בדיוק בגלל זה עניתי על זה בפוסט נפרד, עם ציטוט לדברים של ג'ורג' בסט שהביא ציטוט מהBBC.
    שימצא לי קודם ציטוט של המאמן שלו מודה בטעות שיפוט לטובת יונייטד (ושוב, לא שחסרות כאלה) ואז נדבר.

15. THE STRETFORD END Member

אבל מה קשור שפרגוסון לא עושה(מודה בטעויות לטובתו למרות שבינינו,פה ושם הוא וכמו כולם מוציא איזו יציאה של כן,השופט טעה לטובתנו) זאת לעניין שפרגוסון לא מבקר אחרים שעושים את אותו הדבר בדיוק?

ובגלל שבסט אוהד קבוצה עם מנג'ר אחר,"חף מפשע" או לא,אז אין לו זכות דיבור או ביקורת כלפי מנג'ר מקבוצה אחרת?

ונגר בקיץ עוד יצא בכתבה שבה הוא הודה כי הוא רואה הכל,גם טעויות לטובת ארסנל או פעמים שהשחקנים שלו היו לא בסדר אבל שהוא בוחר להגיד לתקשורת שלא ראה בכדי להגן על האינטרס או/ו השחקנים שלו
    אז כשיוז עשה את אותו הדבר הוא בא אליו בטענות?

אתה לא מוצא את זה מגוחך?