ארסנל 2009/10- עוד עונה ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י אבו, ‏17/6/09.

1. Raulito Madridista

טורס הוא סקורר הרבה יותר טוב מאשר ואן פרסי, זה ברור. אבל במדי אתלטיקו מדריד, טורס היה מחמיצן. הוא היה יוצר לעצמו את המצבים בקלות ופשוט בועט ברשלנות. בליברפול זה סיפור אחר. דברים כאלה כמו סיומת זה דברים שאפשר לשפר. אני חושב שואן פרסי שיפר במעט את האלמנט הזה. הסיומת שלו היא בסדר(לכל שחקן קורה שיש לו החמצה נוראית כמו זו של ואן פרסי בשנה שעברה נגד פולהאם למשל)ואני ממש לא חושב שהפיניש של אדבאיור הוא יותר טוב. בקשר לרכישת קשר אחורי ובלם - יש רצוי ויש מצוי. אין ספק שכל אוהד היה מעדיף שהקבוצה תחזק את העמדות האלו מבלי להיפטר מאדבאיור, אבל אני רואה את מכירת אדבאיור כתנאי לחיזוק עמדות אולי מעט הכרחיות יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/09
  2. Arsenali Member

3. REAL MADRID Member

אם נתחשב בכך שארסנל אף פעם לא מוציאה סכומים כאלה (תרגיש חופשי לתקן אותי) על שחקנים בודדים ובכך שלבאיירן מינכן יש הצעות גבוהות יותר על השולחן (ריאל מדריד, צ'לסי, ברצלונה, מנצ'סטר יונייטד) אז אפשר לסכם שהסיכוי שריברי יסיים את הקיץ בארסנל שווה לסיכוי שעמית בן שושן יעשה זאת.

4. Dimitar Berbatov Member

מה הלוואי? ארשבין וולקוט לא מספיקים לך בצדדים? ונאסרי על הספסל?
    ההתקפה זה החלק האחרון שארסנל צריכה לחזק. קשר אחורי ובלם הרבה הרבה יותר דחוף מבחינתכם. אני למשל לא מבין למה ונגר לא רודף אחרי מסצ'ראנו, שכל הראיונות שלו בזמן האחרון מצביעים על כך שזה לא בלתי אפשרי להוציא אותו מאנפילד. שווה כל פני

בגדול אני מסכים. אני לא יודע עד כמה המשאבים הכלכלים של ארסנל גדולים, אבל אני חושב שהיא יכולה להרשות לעצמה לבזבז כ 30-40 מיליון פאונד.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסצ'ראנו בחיים לא יגיע לארסנל משתי סיבות:
    א. הסיבה היחידה שהוא רוצה לעזוב את ליברפול זה בגלל שמשפחתו רוצה לעזוב את אנגליה.
    ב. בניטז יעדיף למכור אותו בפחות כסף לקבוצה ספרדית מאשר ליריבה בצמרת הפרמיירליג.

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך על כל חצי מילה ומילה,רק ש..תיקון קטן,נאסרי דחוף לספסל,ארשבין וולקוט באגפים,ססק וסונג (אם לא יגיע רכש) באמצע,שנאסרי יהיה קלף מתחת לשרוול מהספסל,כי העונה כלום לא ראינו ממנו,מעט המשחק נגד מנצ'סטר,שעקב העובדה שאתה אוהד שלה זה מתי שראית אותו כובש צמד,חוץ מהאל סיטי הוא כבש עוד? מאכזב,אני בדר''כ לא מצפה לגדולות מרכש,ככה גם לא מתאכזבים,אבל נאסרי,הייתה לי הרגשה נעימה ופיתחתי סימפטיה רבה כלפי הבחור,חבל שהוא ככה איכזב,אישית אותי.

7. The_Arsenal Member

הכי קל להיטפל לנאסרי, אבל, אני חותם לכם שאם נאסרי היה משחק כל העונה בתפקיד של ססק התפוקה שלו הייתה פי 3 משל הספרדי, שעליו אתם לא אומרים מילה רעה. נאסרי בסך הכל בעונת בכורה סולידית, גם כשלא הצליח להתשלב בהתקפה, נלחם כמו אריה בהגנה (צ'לסי בגשר למשל), והרוויח את לחמו ביושר. אני משוכנע שהוא עוד יראה דברים גדולים במדי ארסנל.

8. David Seaman Member

תגידו, מה אתם אומרים על ולה? יכול לקפוץ עוד מדרגה השנה ולהפוך לחלוץ יותר משמעותי ברוטציה? אני באמת ובתמים חושב שהוא השחקן המוכשר ביותר בסגל שלנו, עם פוטנציאל להיות החלוץ הכי טוב בעולם. גם ונגר אמר עליו פעם שיש לו בארסנל את כל התכונות שחלוץ צריך. אני מקווה שהוא יעקוף את בנדטנר בהיררכיה השנה (למרות שגם מניקלאס אני מחזיק).
    http://www.youtube.com/watch?v=LJfmAIJY1uI
    תענוג.

9. The_Arsenal Member

אני שותף לתחושות שלך לגבי ולה, אבל, אני לא זיהיתי אצלו השנה את ההתקדמות שציפיתי לראות. ובכל זאת, אני חושב שונגר צריך להעלות את מינון השיתופים של ולה במשחקים החשובים (כלומר, לא רק בקארלינג קאפ), או, להשאיל אותו לקבוצת פרמייר ליג. בכל מקרה, מי אני שאתן לונגר עצות בטיפוח צעירים. הוא המאסטר האמיתי בליטוש יהלומים כמו קרליטוס.

10. David Seaman Member

זה לא שהוא קיבל הרבה הזדמנויות מחוץ לקארלינג העונה, וכשכן נכנס כמחליף בליגה לפעמים, זה היה לאגף שמאל, כך שאני לא מסכים שהוא איכזב. כשהוא כן קיבל את ההזדמנות שהעונה היתה גמורה הוא נראה טוב וגם הביקע נגד פורטסמות'.

11. Rudess Member

נאסרי שחקן מיותר שאין צורך בו בארסנל, הוא לא מתאים לשחק על הקו ובעמדה שלו באמצע יש לנו מספיק שחקנים. פרט לשערים שלו הוא לא הורגש ולא תרם כלום למשחק של ארסנל והרכישה שלו הייתה בזבוז כסף טוטאלי כי היה אפשר להביא את ארשבין בכסף הזה +מה שבוזבז בינואר 2009. בעונה הבאה כפי שההרכב מתגבש, נאסרי יהיה שחקן ספסל.

לפבריגאס לא הייתה עונה טובה בעיקר בגלל החולשה של הסגל שגרמה לכך שלא היה לו עם מי לשחק בקישור, עד שסונג התחיל לקבל קרדיט וארשבין הגיע.

12. AronB Member

מה אתה מדבר?
    נאסרי הגיע אולי במחיר גדול מדי אבל שחקן שמגיע מהליגה הצרפתית ישר לפרמייר ליג צריך להסתגל, לכושר הגופני, לקצב המשחק, לפיזיות ולרמות האחרות.
    איכשהו קרה שנאסרי היה צריך להיות שחקן מוביל, איך אתה מצפה מבחור בן 21 שרק הגיע לארסנל להיות שחקן שמוביל בהיעדר קשר אחורי, פברגאס למרבית העונה וגם אדבאיור. בארסנל הקלוקלת של השנה אף שחקן לא היה יכול לעשות את המעבר בצורה חלקה.

ושוב אומרים לך,
    אחרי היורו ארשבין היה המלפפון הכי חם בשוק. ברצלונה, ריאל, מנצ'סטר וצ'לסי הציעו לו מעל ל20 מיליון פאונד, איכשהו הוא נשאר בזניט. איך בדיוק היית רוצה שנזכה בשירותיו?
    ההחתמה של ארשבין נזכרה ב16 מיליון פאונד, סכום כזה בקיץ לא היה מוציא אותו מזניט, בטח ובטח מול הצעות גבוהות בהרבה של שאר הקבוצות.

13. Rudess Member

נאסרי מלכתחילה לא היה צריך להגיע לארסנל, הוא רכש מיותר ובזבוז כסף משווע. כמו שאמרתי, עם הכסף של נאסרי בקיץ+ מה שפתאום בזבזנו בינואר, היה אפשר להביא את ארשבין. אבל את ארשבין הביאו רק כשהבינו שיש סיכוי רציני שלא נהיה בצ'מפיונס ליג.

14. Raulito Madridista

אני חושב שוונגר איכזב מעט בכל הקשור לשיתופו של קרלוס ולה, בטח לנוכח הפציעות הרבות שפקדו את החלק ההתקפי, וזה מה שמובן לי. אם רוב השחקנים היו כשירים, אז הייתי מבין אם וונגר היה משאיר את ולה על הספסל, אבל בלא מעט זמן, השחקן היצירתי היחיד בקישור של ארסנל היה סמיר נאסרי, ובכל-זאת ולה, שיכול לעשות צרות גם באגף שמאל, נדחק הצידה. אם מסתכלים בסטטיסטיקה אז רואים שהוא שותף ב29 משחקים, אבל אני פחות מתייחס לכל העניין של גביע הליגה. וונגר בדרך-כלל מקדם צעירים והופך אותם לטובים יותר, אבל עם ולה זה לא היה המצב. אני חושב שיש לו את הכישרון להפוך לשחקן נהדר, ובליגה הספרדית הוא מאוד הרשים במדי אוססונה(אני זוכר איך הוא העביר לראמוס בין הרגליים עם תרגיל עקב פנומנלי, תפסתי את הראש כלא מאמין). אבל לטובתו האישית - עדיף שיעזוב את ארסנל. כי אם בעונה שעברה, כשהרוב פצועים, הוא לא קיבל צ'אנס - אז מה הסיכויים שזה ייקרה בעונה הבאה?;

15. Strawberry Fields Member

אתה ממשיך לומר את זה שוב ושוב ושוב אבל ברצינות, מה זה משנה?
    בוא נגיד שהייתם מביאים את ארשבין בקיץ במקום את נאסרי, מה היה קורה? הייתם רצים לאליפות עם הקישור האחורי שלכם והבעיות שהיו לכם בהגנה?
    אז הוא אצלכם עכשיו, במחיר הרבה יותר טוב ממה שהייתם משלמים עליו בקיץ + נאסרי שמחזק את הסגל והרוטציה.
    כעת אתם צריכים להסתכל איך לחזק את הנקודות שהיו חלשות אצלכם בעונה שעברה (בעיקר מרכז ההגנה והקישור האחורי), מה שגם בקיץ שעבר לא עשיתם.