מתוך הניזולטר השבועי של ונגר: על הנצחון והרשת הנקייה על ורמאלן על השער של אדוארדו (כולל דיון בסוגיה הכללית באופ"א) והיכולת של אבואה על רוסיצקי
הבנתי שאין שידור ישיר של המשחק הערב בשום מקום ואפשר יהיה לצפות בו ב- ARSENAL TV רק אחרי שהמשחק ייגמר. אני מצטער בשביל חבריי התותחנים שלא יוכלו לצפות במשחק בשידור ישיר.
מחצית באיימירטס, 0-0. לפי מה שהבנתי מהטקסטים והרדיו, עד דקה 20 בערך היה משחק שקול, והבאגיז אפילו הגיעו לכמה מצבים מסוכנים. אבל אז הגיעה הרחקה של ג'רום תומאס, עם עבירה על...מי אם לא, ווילשיר, שלפי מה שאני מבין פשוט עושה שמה טרור. ולה על הספסל, יערוך את הופעת הבכורה שלו העונה, כנראה היום.
מחצית עלובה שלנו, אלמלא שצ?ני הנהדר היינו בפיגור. כל המצבים מהאגף של גילברט החלש להחריד, קישור אנמי מאד, ראמזי איום ונורט לא הפסיק לאבד כדורים, פרט לוילשייר שניסה לייצר. ייצרנו מצב מצוין של וואט ועוד שתי נגיחות של סנדרוס מעל המשקוףאחרי קרנות. נקווה לולה במהירות במחצית השנייה, כי אחרי ההרחקהשל תומאס אנחנו חייבים להשתלט ולנצח.
מהעדכונים החיים אני מבין שזה רחוק מלהיות משחק גדול, אבל שהחילופים של ולה ובאראזייט ניערו את הקבוצה, ועכשיו גם 2-0. יש לנו בקבוצה 2 סקוררים נדירים - אדוארדו ו-וולה. לשניהם יש קור רוח כמו שאי-אפשר ללמד. עתיד (והווה) ורוד.
2-0 בסיום, קרליטוס רק חזר מפציעה וחזר בגדול, כי מאז שהוא חזר הוא שינה לחלוטין את המשחק. עוד מעט המשחק המלא בATVO, הלאה לשלב הבא.
ולה הכניס ברק ותחכום למשחק מהרגע שנכנס, גרם לשער של וואט וכבש את השני אחרי פדיחה של קיילי והמגן שלו. ניצחנו אבל היינו רחוקים מלהרשים במרבית שלבי המשחק.
פלאי הטכנולוגיה, אייפון אם לא הייתי הולך למשחק לא הייתי יכול להביע דעה על המתרחש, כי לא היה שידור בשום מקום.
גאזידיס מדבר על מדיניות הרכש של ארסנל: My Webpage משפט בולט שלו בעצם מאשש את הטענה שלי לגביי הסיבה למדיניות הרכש הכה קמוצה של המועדון: He said: "It's not easy for a club to walk this path when others have outside funding that we don't have. But it's a path we are committed to. Arsene won't do things in response to media pressure. He thinks about the development of the team.